45

Петрофф

преди 1 година

всички еврогеиски подмазвачи, продажници български и непрокопсали неудачници може да си сформирате партия за изборите наесен. Щото с изкуствено създадения прокопиев клан ПП и ДБ няма да успеете. Ялови сте. Боци яко краде, но пък вие хептем не разбирате - и с наливане на кинти на пенсионерите пробвахте - не става. Добре, че е Радев да назначава що-годе свестни хора да управляват, щото от вас нищо, ама нищо няма да се роди - ялови "политици" сте!

44

Анонимен

преди 1 година

Хазарта, ти се извини на жена си и детето, а после оправяй политиката.Ти си отнел детето от майката, а ми кориш ония 20 олигарха.Ти как си постъпил семейно, точно като тях.

43

Анонимен

преди 1 година

Това напушеното момче да вземе да слезе на земята,първо да се огледа неговите съпартийци"променители"не са ли създание на тия същите 200 червени фамилии които от тридесет години разпределят порциите и прибират парите?

42

Анонимен

преди 1 година

Прав е, че като не гласуват за някоя партия, на практика гласуват кражбите да продължат.

41

123

преди 1 година

ИЦКАТА го подкрепят само наркозависими нали им пее за бело бело Ицка как е белото.

40

Анонимен

преди 1 година

Отнесено момче си Ице,парите се прибират и ще се прибират от едни и същи червени фамилии вече тридесет години,а вие променители,възрожденци,възходи и народи сте плод на генните инженери наречени Червена Олигархия!

39

Анонимен

преди 1 година

Тези мантри всеки ги повтаря! А ти какво правиш в парламента? Поканен си от харвардската кандско-българска тарикатска ливада ли?

38

Анонимен

преди 1 година

По голем тъ пунгер от тоз нема, че и се мисли за нещо, бати тъ пия шоп :)))

37

Мира

преди 1 година

Тоя се...Л..ски хитряга довлечен от мадамата с парапета Ленка, с какво е полезен в Народното събрание?! И на тоя ли трябва да му пълниме джобовете?!А бе ей няма ли да се опомните най- накрая какви ги вършите с вашето гласуване.Какво очаквате тоя да свърши,освен да ви баламосва със сладки лъжи.Как може да сте толкова безотговорни или сте много Т ....пи

36

Анонимен

преди 1 година

41 Ицо Хазарта със сигурност Ина повече мозък от теб. Самото ти изречение и начин на мислене го подсказва.

35

Клошар

преди 1 година

Вие си правете сметката какви си ги избираме да ни управляват. Бат Сали и той беше с "диплома"

34

Анонимен

преди 1 година

Хазарт ли си,комар ли си,какъв си не те знам,ама определено си едно твърде отнесено и ограничени човече,след тридесет години"демокрация"в България нещата не са се променили,навсякъде и във всичко конците се дърпат от едни и същи червени фамилии които са заграбили държавата ни,последните десетина години един мафиот ги беше хванал за топките здраво,сега обаче те му видяха сметката и старата песен си почва на нов глас!

33

Анонимен

преди 1 година

Хазартче, що не си гледа песничките, ами влезе в политиката? Май ти се услади тази работа с политиката? Ама не ставаш за това. Личи си, че нямаш умствения капацитет.

32

Анонимен

преди 1 година

До 38 - Къв Хубав човек? На 40 и кусур години се държи като 20 годишно ***.

31

Анонимен

преди 1 година

Комунист ...

30

Анонимен

преди 1 година

Бръмчалник,ами сега къде отиват парите,било те субсидии от държавата 13 милиарда лева на брой през 2022 или пък огромните печалби които се инкасират в това откаченоо време,нима всички тия блага не пълнят джобовете на същата клика от червени гаулайтери изеявяващи се като олигархия и която ни е докарала до просешка тояга,разликата преди и сега е,че лоестият ги контролираше и рекетираше порядъчно а сега същите си развяват байрака необезпокоявани от никого!

29

Йордан

преди 1 година

Ице, средния пръст го ползвай за себе си.

28

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е непонятно понятие за българина,той без контрол и надзор във време на безвластие и хаос каквото е днешното се превръща е звяр,чутовната спекула и огромната инфлация са само част от това негово разбиране за демокрация!Без здрава ръка,контрол а защо не и рекет сме свидетели какво става!

27

666

преди 1 година

Изказването на века.....абе пей си пошлите песнички и не се занимавай с неща, които не разбираш!

26

Джендър трол

преди 1 година

До 32 : колежке велика си!!!