12

Анонимен

преди 1 година

Я заредете машината с истината и го попитайте на кого е кирилицата и после не се чудете.Ще ви каже, че е византийска работа.

11

ББ

преди 1 година

До Шорош Денк0ФФ :въведете като приемливо убийствата на жени и деца в Украйна,въведете концлагерите като.."ценност"въведете заплахите с бомби в училища в Свободна България в 21 век..отправени ни от джудже с ядрени ракети,ведете "копейката"като висше благо..опитвате ...и ще си платите,Кой заплашва децата ни с бомби в училищата ни,как ще ги предпазите?ТВ-тата на домузите и пеевски не говорят..службите зависими мълчат..***-дпс-гроб ли ще залагат бомбите?добре ли им плаща путин? грабят го

10

Шорош Денк0ФФ :

преди 1 година

"Да живеЙ Шорош,заедно в час и щедро платените американски марионетки,НПО-та и е време да се изучава идеологията на ППЛГБДQ+/%=*- коалицията ни в детските градини и ясли,за да образоваме правилно нашите бъдещи евроGейски избирателчета!"

9

Анонимен

преди 1 година

Ами така му е било по кесно така си ги задавал

8

Анонимен

преди 1 година

Та как става това обществено обсъждане? Или да не питаме, щото не сме поканени?

7

не!!!! - парафраза

преди 1 година

Махнете старомодните любители на алкохола като ангел каралийчев.

6

НЕ!!!!

преди 1 година

Махнете извращенията, канибализма и т.н.

5

не!!!!

преди 1 година

С този стил в този сектор нямате особено бъдеще, и не е редно да имате. Освен това не е нужно един материал по бг история да се учи три пъти.

4

Анонимен

преди 1 година

Toя може да мине за най-малоумният министър на образование на България. 101-ви ***.

3

Кръгла маса

преди 1 година

Абсолютно е вярно, че образованието е ключ към историческата памет, родолюбието и просветеното общество. Затова ли, откак има демокрация в България, се опитвате да го ликвидирате?

2

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Образованието ключ към поставяне на белезници от банките и властимащите . Заповядайте драги образоващи се в редиците на престъпниците съгласно нашите банкови закони , схеми и практики.

1

Анонимен

преди 1 година

Радев все повече заприличва на Вълко Червенков. Бърка се навсякъде без да има хал-хабер в повечето случаи. Всичко е оправено вече, остана само образованието, с което да направим децата големи патриоти, толкова големи, че да гледат само в пъпа си ида се бият в гърдите с възгласа - Болгар! Болгар!