79

АнонимеН

преди 1 година

ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ В БЕЛАРУС НЕ САМО, ЧЕ НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА РЕЖИМА В БЕЛАРУС А ЩЕ ГО СВАЛИ , ЗАРАДИ САНКЦИИТЕ КОИТО ЩЕ ПОСЛЕДВАТ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

78

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи-хи! Ама много са смешни западните ж-урнал-я. Когато не ви заплашваше с ядрено оръжие, беше много страшноооо-Аууу! Сега пък ... само се опитвал се да сплаши Колективния Запад. Сега що не вярвате бе?

77

Василев

преди 1 година

Владимир Владимирович има нужда от специализирана помощ, крале и кралици,царе и царици,президенти и министри са се разболявали и са имали нужда от лекарска помощ и нужда от психиатър или психолог!Може би в миналото е бил малтретиран или е с лява резба , пълен с комплекси, злобен и отмъстителен, ликвидира всички свои вътрешни опоненти, опозиционери, политици,бизнесмени,журналисти,агенти, генерали, убива ги без никакви скруполи, защото са го надушили , че е един обикновен крадец мародер!Фей!ЦРУ!!

76

Дребосък

преди 1 година

Смешно. Путин беше с една глава по-нисък от ниския китаец Си.

75

Хай живе Украiна!

преди 1 година

Смятам, че българските медии трябва незабавно да спрат и да пишат какво мисли путин и негового обкръжение. Колко по-скоро това стане, толкова по-добре за нас. Ние нямаме необходимост от агитация в стил гьобелс. Ние българските граждани трябва да мислим трезво, а не да се прекланяеа пред тези които убиват деца, изнасилват бременни жени в Украйна, рушат болници, културни паметници, правят това, което е недопустимо ...

74

АнонимеН

преди 1 година

ВЪПРОСА С ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ КОЕТО ЩЕ БЪДЕ РАЗПОЛОЖЕНО В БЕЛАРУС Е ПРИКЛЮЧЕН ! ДА ЩЕ БЪДЕ РАЗПОЛОЖЕНО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В БЕЛАРУС! ЦЕНАТА Е ОКОЛО 10-20 МИЛИАРДА КОИТО БЕЛАРУС ЩЕ ПОЛУЧИ КАТО СИ ПРОДАДЕ ЗЛАТОТО И ПЛАТИ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО! А ПЪК ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ЩЕ ИМ ДАДЕ ОТ ТЯХНОТО ЗЛАТО ЗА ДА ПОКРИЕ ЛИПСИТЕ В БЕЛАРУС! ХИТРИ НОМЕРА ЗА ДА СЕ ПЛАСИРА ЗЛАТОТО НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!

73

Анонимен

преди 1 година

Срещал съм различни руснаци в България, някои са критични към имперските простотии, други са тук, но сляпо вярват на Путин, не казват защо са тук!?! Хората са различни, както са фейлетоните на Алеко Констанхинов-,,Разни хора, разни едеоди"

72

Анонимен

преди 1 година

В Евросъюза ще останат само България, Румъния и Македония, а всички останали европейски държави ще са в Руската империя. Ето това е европейско развитие, след една-две години ще бъдете лидери на евросъюза. Боко Тиквата ще е президент на ЕС.

71

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

70

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че няма да го направи! Страх го е каква реакция ще последва от страна на Беларус, хората ще се вдигнат масово на протести и край с Лукашенко и край с Путин!

69

уфффф

преди 1 година

Ако си мислите, че путин случайно ще нападне Украйна - това са тотални лъжи на западната упадъща и джендърска дезинформация.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71. Е ти щом познаваш всички...Обаче на теб кво ти пречи бяга ли някой или не бяга ми е особено интересно ?

67

време му е

преди 1 година

До Прозтаг време му е да последва съдбата на другите си събратя милошевич, кадафи и т.н.

66

Анонимен

преди 1 година

Бе подлежащи на мобилизация си бягат, пък ти кат толкова обичаш Русия *** да те надупчат вместо тях!

65

Анонимен

преди 1 година

Вчера в град Нешвил щата Тенеси изперкали трансексуален влезе въоръжен с автоматично оръжие в специализирано християнско училище и откри безразборна стрелба срещу деца.има много ранени и убити деца.И за това Русия и Путин са ,,виновни,,

64

Прозтаг

преди 1 година

Кой го знае тоя какво възнамерява, него не го слуша главата. Време му е да се пенсионира.

63

aZ-ът

преди 1 година

Оркрайна няма никакво време. Догодина има избори в САЩ-не само Тръмп, но и противниците му казаха, че влязат ли в Белия Дом - дондуркането и рантутенето на оркраинците спира. На момента! Русия, от друга страна, разполага с цялото време на света. Рейтинга на Вова е 80% (на БайГън -30%), в Русия банките не фалират (в САЩ фалират), инфлацията е 7% (в ЕС -14%, в БГ-18%). Очевидно е, че вече санкциите удрят обратно Запада заради инфлацията от напечатаните за Оркрайна пари. За какво им е да бързат?!

62

Анонимен

преди 1 година

До 61 Каква партизанска война бе,ако продължат така украинците ще изчезнат и тая война няма кой да я води.Украйна е просто е една пионка.

61

Анонимен

преди 1 година

До До 59. Верно ли бегат ? И сигур вече никой не е останал там от толкоз бегане дето ги бегате чрез писане

60

До 59

преди 1 година

Кой ще отиде в Русия бе, оттам и кучетата бягат!?! Последната година 2 млн. емигранти!