139

РУСИЯ

преди 1 година

Путин, Путин, Путин... и само Путин! В речника на "жypналиститe" думата Русия е "забранена". Да, ама Путин не е Русия. Руснаците си милеят за държавата, народността и културата си и в по-голямата си част подкрепят политиката, водена от правителството на Русия. Освен това вече думата Русия трябва да се споменава заедно с думата Китай. И все по-често ще се налага на "жypналиcтите" да я употребяват тази дума... Е, у нас не е така - мнозинството от гражданите не подкрепят политиката на правителствот

138

Анонимен

преди 1 година

Не бърза защото таварищ Патрушев няма никакво доверие на главния съюзник на Путин Лукашенко. Патрушев смята че Лукашенко иска ядрено оръжие за да го размени срещу отмяна на санкциите срещу Беларус от Запада.

137

Анонимен

преди 1 година

Путин няма идея ко прай вече. Така се е забатачил...

136

Анонимен

преди 1 година

Говори се ,че ще правят Руска военноморска база за ядрени подводници в Куба

135

Анонимен

преди 1 година

крайно време е руснаците да раположат ядрено оръжие в Куба,Венецуела и Никарагуа

134

Анонимен

преди 1 година

"Официалните лица" мот ЕС и сащ обикновено лъжат,така че не може да им се вярва.Плюс това са нискоинтелигентни и полуграмотни

133

Анонимен

преди 1 година

НАТО и Западът се занимават с "ядрен шантаж"!

132

нали

преди 1 година

Трябва да премахнем ядрените оръжия от Германия

131

хахахааа........

преди 1 година

До Анонимен 140 ...от къде знаеш?

130

Анонимен

преди 1 година

Никакъв смисъл няма от келявите му ракети в Беларус. Статичните установки се поразяват елементарно с конвенционална ракета...

129

ОФчо

преди 1 година

Ами Щатите вече имат официално разположено ядрено оръжие (планиращи бомби) в шест европейски държави. Носят се слухове, че Румъния е следваща в списъка!

128

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Щом Путлин официално не възнамерява скоро да разполага оръжията, значи вече са там.

127

Даскала

преди 1 година

ПУТИН да не се колебае ами направо да си разполага каквито и ще оръжия да са защото тези хиени извън РУСИЯ нищо добро не мислят ,и как така от както свят светува всички само за РУСИЯ бълнуват и турския султан , и Наполеон , И Хитлер е що не се насочат към пустинята Гоби например или към остров Аруба , какво ги влече все към РУСИЯ ? Само дето който се е опитал така и не останал жив!

126

Анонимен

преди 1 година

До Карчев е Украйна да не би да е в ЕС.И сигурно има причина,а границата на Украйна я определя Русия.И никой не им пречил на украинците да ходят в ЕС.Без Крим и Донбас обаче.

125

Карчев

преди 1 година

И какво злиза сега,че тоив арищу Путину всичко е разрешено и когато на него му скимне и където поиска може да си разполага ядрено оръжие,а държави пожелали да имат подобно ,но в рамките на НАТО не е приемливо ?! Крайно време е тоя товарищ да разбере защо дъ ржавите от бившия соц.лагер напуснаха Русия и се прехвърлиха към НАТО,още повече че Западът не е завладявал и заплашвал нито една Европейска държава ?!

124

Анонимен

преди 1 година

А няма ли да има и аръжие в Балгарии...катрую ми асвабадили

123

Анонимен

преди 1 година

До 126 Русофил.Ама бе били руснаци,а украинци.Така казва Мосад.

122

До 128

преди 1 година

Аз съм казал че съм русофил, не съм казал че съм нормален

121

cazzo duro

преди 1 година

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на путин. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

120

Анонимен

преди 1 година

Да. харесваш рускини си е нормално. Но да харесваш руснаци не е нормално.