39

33

преди 1 година

Поредното доказателство, какви са кадрите в българската съд и прокуратура. И не само там, навсякъде е "човек, на моя човек". Бушменска история. И след това, защо сме там, където сме?

38

Щерю

преди 1 година

Кьовеши прокарва ционистката политика на Сорос - и чисти неудобните. Тя също е купена и работи за глобалния либерализъм (установяването на вечно юдейско робство над света)...

37

Анонимен

преди 1 година

Тя е ес яничерка има и унгарско и румънска гражданка и реже бг.

36

ЕГАТИ

преди 1 година

И ПРОКУРАТУРАТА.. ИЗЛАГАТЕ СЕ. ИЗПРАТЕТЕ ГЕШОФ ТЕ ВЕДНАГА ЩЕ ГО ОДОБРЯТ. И ГЕШОФ ОЩЕ СЕ ДУЕ. СМЕШНИЦИ.

35

Олц

преди 1 година

Кьовеши е скриха в Брюксел да не вкарва в кауша удобните на глобалистите .От както я избраха не вкара никой от наште папуаси в панделата въпреки че сме първи по корупция -още прокурори назначава з а екипа то свърши мандата циркове

34

да

преди 1 година

Единия беше Бойко Калфин, син на бивш дупетат от Герб от Кюстендил, Кирил Калфин.Явно не може да тръгне срещу шайката и се отказа, сега си е добре във ВКП

33

Анонимен

преди 1 година

Системата е толкова гнила, че се съмнявам българският народ да го осъзнае и да има промяна. Осъзнават го малка част образовани българи, а тоя дял от общото население на България, намалява всяка година.

32

Анонимен

преди 1 година

Ами ще напускат. Тук не са свикнали да искат 1 милион "доказателства" за невинност.

31

Политкоректен

преди 1 година

Що така с лошо? Те хората на Баце са толкова честни и добри! Прокурорите са ни чисти като момина сълза. Пък тази лоша румънка ги отхвърля?

30

Кире

преди 1 година

Е как няма да напускат. Измамите с евросредства са с участието и под чадъра на най-висшите политици и органи на властта. Как да си разследва ментора или този, който го е уредил за европрокурор:)

29

Аха

преди 1 година

Ми, как иначе!

28

Истина

преди 1 година

Трябва тези прокурори да имат защита от Европа и ако някой ги заплаши да има европейска неофициална организация /като ЦРУ/ която да премахва тези които ги заплашват, тогава всеки ще се страхува от тях и никой да не помисли да ги заплашва!

27

Анонимен

преди 1 година

До перкоКой искаш да наднича зад Кьовеши? Ча.йка ли искаш? На съветското сте свикнали и все към съветското ви тегли, към азиатското.

26

Анонимен

преди 1 година

Най-големите мафиоти са българи, спомнете си Брендо "кралят на кокаина" колко пъти го пускаха българските власти :))) Криптокралицата, групировките СИК,ВИС, Мултигруп,разбира се нема да отбягна и варненската Тихина, забранено ми е да пиша варненското трибуквие :))) Нищо не може да направи румънката :)))

25

перко

преди 1 година

Тази европейска прокуратура начело с Кьовеши е пълен провал защото зад Кьовеши наднича Сорос!

24

Анонимен

преди 1 година

Нашите прокурори и адвокати няма къде да са виждали истинско реално правосъдие.

23

:)

преди 1 година

Проблемът е, че ВСС ги избира. Да я оставят тя да ги избере! Всеки желаещ прокурор да може да подава документи направо към нея и ще видим какъв голям интерес има към тези места :)

22

Анонимен

преди 1 година

Кьовеши ме кефи определено, но за българската мафия нема думата, при нас мутри и власт са слети заедно :))))

21

Анонимен

преди 1 година

До 18 Винаги прокуратурата е обслужвала властта и oлигарcите. Винаги е била обвързана с управляващата партия. Тя не е създадена да защитава обикновените хора. Създадена е да защитава елитите и да потиска народа. Това дето го говорят "В името на народа" е проформа, просто изтъркано кл.и ше, останало от социализма, когато Бг беше народна република.

20

:)

преди 1 година

До Майора 9 Защото този, дето я изгони, лежа в затвора :)