23

Сахар

преди 1 година

Перуката и Домуса, дето е абониран за шампионската титла също допринесоха да сме на това дередже.

22

Анонимен

преди 1 година

Българските футболисти са силни само в чалготеката. Татуирани, гелосани, мамини синчета. Тия не стават за абсолютно нищо.

21

Анонимен

преди 1 година

За да станеш футболист, трябва да си синче на някой. Като отива детето да се записва питат веднага кой е родителят му. Ако е дете на бедни родители, го държат вечно резерва или направо го гонят, дори да е по-добър от останалите. Ето затова няма футбол. Отделно и проблемът със съдиите. ЛеФски, Чорба и Делиормана ги бутат съдиите. Така не се става футболист, защото свикваш съдиите да свирят за теб. Няма оправия. Изостанали сме умствено с 200 години.

20

Анонимен

преди 1 година

Е, нямахме късмет. Играеме добре, ама нямаме късмет...

19

Прав

преди 1 година

е колегата по-долу. Пускат напред не най-кадърните деца, а такива на които родителите си плащат. Така е и в елитните клубове по художествена гимнастика. Като тръгнеш да си записваш детето, първото което питат е какво работят родителите, и ск олко пари могод да спонсорират клуба.

18

Анонимен

преди 1 година

Ами така ще е , Япония затоева е велика култура.Сбъркаш ли има чест и ти се взема главата.Истински- буквално.А ние оставихме човекът съсипал България жив и на свобода.А той е индииец.Затова и направи БГ като Индия.Някой спомена, че му приличаме на Индия. Напълнихме се с ислямисти, викат ни малката Анадола.Турци беснеят над бащино огнище.Ще има ли български народ беше попитал в едно есе Г.Марков преди петдесет години....Ще има ама друг път.На кукувпо лято.

17

Перуката

преди 1 година

От 2004 откак се е домъкнал няма ме класация от там и приходи АБЕ. Само едни пари се крадат и врътки на Преслава толкоз!

16

Анонимен

преди 1 година

Имаше ли нещо общо обстановката на стадиона по време на срещата с мач от Източна Европа? 3-0 за цивилизацията. Черна гора явно е с 2 степени по-надолу 0-1. Ние сме далечният изток, див и крадлив. 100г. още няма да имаме такъв стадион. Какво да говорим повече. Его, Манолова и Дончева пак напират за лапачка, с нова партия!!!Ние си преглъщаме!

15

Гацо Бацов

преди 1 година

При късмет като домакин може и да направим равен 0-0 с един от футболните колоси пред нас в групата Литва, а ако Господ се сети, че е българин може и 1-1 да е равенството, все пак няма да е лошо да приключим квалификациите с поне един отбелязан гол. Нормално е да сме последни в такава тежка група с такива футболни великани. За да се вдигне духа на националите имат нужда от конторола с Паппуа Нова Гвинея и Лесото на техен терен, при загуба поне ще имаме оправдание климата там.

14

Защо да е резил?

преди 1 година

Толкова си могат! В крайна сметка само глупците не са разбрали ,че БГ национала е по- добър само от Люксембург ,Сан Марино и Малта. От такъв калибър отбори е резил , всичко друго си е в норма! Догодина а честит 30годишен юбилей от световно'94!

13

Един Българин

преди 1 година

Не виждам на терените нито Перуката, нито Лечков, нито Гонзо. Когато бяха, те можеха! Защо забравихте, плювачи?

12

Шнапс

преди 1 година

Какъвто е футбола, такава е цялата държава: мизерия, разпад, покрай цялата магистрала Тракия има смет която няма кой да почисти. България стана Ливан или Индия... смрад, мизерия, оскотяване. 50+30 години комунизъм... това е резултата.

11

Анонимен

преди 1 година

Свиркайте си. Голяма работа сме иначе.

10

Анонимен

преди 1 година

Само като им видях стадиона в репортажа преди мача и загасих телевизора. Стана ми ясно, какво ще стане.

9

Чорбаръ

преди 1 година

Е маджарите са джентълмени можеха да ни напълнят кошничката.Със Сърбите няма да е така.ще има нови анти рекорди.Много треньори направо си казват,че ако родителите плащат детето играе,другите гонят топката и носят вода.Така абсолютно никога няма да има никакви резултати.

8

Анонимен

преди 1 година

Може да се каже, че клишето от преди 20г. , че вече няма слаби отбори не важи!Има слаб отбор и това е България.Срещу нея може да си правиш точки и голова разлика.Вече сме на нивото на Андора и Лихтенщайн от преди 30 години.Футболно джудже.

7

Майора

преди 1 година

Така ще бъде докато Домусчиев си плаща за първото място и иска неговият отбор винаги да е пръв!

6

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Другите срещи да викнат вместо тези милионери, татуирани, пияни, хвърлячи на салфетки в дискотеката, с джипове, деца и племенници на бивши футболисти, и треньори, националния отбор по-футбол на малки вратички, те са в топ 3 на Европа и света, макар и аматьори. Хора с различни професии.Но няма да стане, защото случайни хора никога няма да викнат.

5

Новината!

преди 1 година

На 1 април Михайлов ще обяви че подава оставка.

4

Нормално

преди 1 година

Дори в най-слабите отбори в А група има много чужденци. Не произвеждаме и в това е проблемът на национално ниво. Дори не става въпрос само за футбола, а като цяло. Разчитаме на внос и не сме конкурентноспособни. Продаваме се за жълти стотинки, влизаме в евтини противоречия помежду си, не градим. Няма как да стане така. На този фон е логично състоянието на България. Тази страна върви към превръщане в една обикновена територия и нищо повече. Без национално достойнство, без история, без чест...