63

VladTepes

преди 1 година

До АнонименТочно Наумов е най-класният играч в двата мача и предотврати двуцифрен брой получени голове с класните си спасявания. Само в края на мача срещу Унгария допусна сериозна грешка, но тя бе поправена от Антов.

62

VladTepes

преди 1 година

До АнонименПолеви играчи няма, особено в защитата и средната линия. Може да се опита с Попов, Панайотов, Минчев, Чочев, но надали ще има сериозно подобрение. Поне Наумов прави класни спасявания, с Татин Ники щяхме да получим двуцифрен брой голове в двата мача.

61

Анонимен

преди 1 година

С този треньор и избора му на футболисти ще сме последни в групата.

60

ШАЙЕН

преди 1 година

МНОГО ДОБРЕ СИ ИГРАХА АМА УНГАРЦИТЕ ИМ ПРЕЧЕХА.

59

Щерю

преди 1 година

- Да, ама за сметка на това Перуката и ромът Лечков са вечни...

58

Боко

преди 1 година

Приключихме квалификациите преди да сме ги започнали това си е истината!

57

Анонимен

преди 1 година

Вратаря на бг е най-слабия с вина за 2 от головете и за първия мач. Излиза напреде и с пасове му бележат или не може да спре топка.

56

Анонимен

преди 1 година

В тая група са 2 српски отбора и черните србе легнаха на белите србе.

55

Зрител

преди 1 година

След 30 тата мин. догледах мача на Франция, беше по интересен.

54

Дълбока резерва

преди 1 година

След идването на перуката BG футбол няма. По времето на Славков имаше резултати и по някога класиране. Така че Вие "умните" анализирайте, че аз не моа да повна. На една кола няма ли кой да и подава газ, след време тя спира. Така че си дръжте туй ръководство за шофьор

53

Чорбаръ

преди 1 година

Махнете я тази снимка.Вижда се епилиран,наведен Български (лъв) и космат Маджарин готов да го изплющи отзад не един път ами три пъти.

52

Анонимен

преди 1 година

Толкова си можем.

51

on/off

преди 1 година

Маджарите, разбира се, са отбор със средно качество. Което не им попречи да ни спукат от бой на терена. Спукаха ни и от подигравки и заради състоянието на т.н. Национален стадион и цялата БГ спортна база. Пълно унижение, драги зрители, пълно.

50

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката май е някакъв нагъзен български лъв и унгареца замахва да го изплющи отзад...ама че работа!

49

Анонимен

преди 1 година

Звездите от онова златно поколение бяха големи футболисти, но като ръководители и просто като хора показаха че имат много отрицателни качества. Прекалено голямо его, алчни, нагли,арогантни и свикнали винаги да са прави и да не можеш да им възразиш.Може би ако по-скромните и по-работливи от тях - Хубчев (неслучайно имаше най-добри резултати), Ивайло Йорданов, Киряков и т.н бяха на техните места,щеше да е по-добре - но това че някой е бил добър футболист не го прави добър ръководител или треньор!

48

Анонимен

преди 1 година

Да сме щастливи с отбора си! Прибраха се живи и здрави това е най важното. Никой не си застъпи връзките на обувките или палците на краката да падне и да се удари лошо. Или недай си Боже някоя топка да му извади окото. Да е жив и здрав съдията че ни спести една чиста дузпа. Имало милозливи и състрадателни хора на тоя свят. Второто полувреме не го гледах и не смея да го коментирам, но всичко е минало добре.

47

Анонимен

преди 1 година

Не случайно умният и даровит Мичмън веднага каза:Господ е българин.Знаеше, ние не заслужавахме световното, но отидохме на мястото на доста добрия тогава френски ***.Това беше чудо.Чудо за тия диваци дето днес се лигавят навсякъде, особено Стоичков.Те не заслужаваха, но Господ се смили зарад изстрадалия българин и му прати дар.Тези пък си приписаха тоя дар и 30 г се правят на важни като някакви жреци.

46

Анонимен

преди 1 година

Голът на Костадинов докара едно ситационно усещане на нашият футбол и той се гради около идеологията на 4 в света и Стоичков "голям играч" със златна топка.А той дойде след супер наивна грешка на Жинола.Французите ни бяха смазали игрово и дойде мига в който Жинола подаде един пас на Кременлиев..после знаем какво стана.И питам се без тоя гол на Емо какво щеше да е.Е това дето беше вчера.Нямаше да има мита 4 те в света, Стоичков щеше да е на ниво Мартин Петров или Бербатов- нула.Това е положението

45

Qwerty

преди 1 година

За да има силен национален отбор, трябва да има силно вътрешно първенство, да има интрига до последно, отборите до 5-6 място трябва да са на европейско ниво, да развиват силни школи, БФС да не пращи от интриги и скандали, да сплотява, а не да разделя клубовете и чак тогава може да се замислим и да почнем да градим истински качествен национален отбор...

44

Анонимен

преди 1 година

Резилите - 0:3 с Нигерия, 0:4 с Швеция.1:6 с Испания.Това с 4 в света.Бербатов водеше оня *** на позора 2004, 0:5 с Швеция и падение с три загуби на европейското.Какво да се лъжем.Бербатов и сие са си същите лекенца.Говорим , че нямало чудеса, но точно чудо ни изпрати в САЩ 94 с оня гол на Емо.Не, приятели, Да не се лъжем. нищо особено не сме и във футбола.Без гола на Емо даже нямаше да има приказката САЩ 94 и Стоичков със златна топка и тн.И Стоичков и останалите, Бербатов , са си едни лекенца