82

Анонимен

преди 1 година

Лостов беше икономист в БКП, да ви подсетя малко наивници :)))

81

Анонимен

преди 1 година

''Пресечна точка'' :---''България не зачита ли съдът в Хага''? А аз питам , САЩ зачита ли го ?

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Лостов караше нов Форт в 1995 г. когато хоратя намахя пари за хляб

79

Shark

преди 1 година

Костов е червен до мозъка на костите си. Комунист, който се пребоядиса, за да заграби властта. Криминален приватизатор, който трябва да е в затвора!

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Бг потпомага Хитлер ВСВ.

77

Анонимен

преди 1 година

Лостов присвои много пари , НОоо , от където дошли , там отишли , т.е. , 50 млн. загуби в Кипър , и 50 млн. , отнесе зетят му от Италия , като заряза щерката му ..

76

Не мисля,

преди 1 година

...че Костов е срещу Радев? По-скоро обяснява, че Радев се опитва да надскача правомощията си, и се е взел насериозно, без това да има някакво покритие! Мисля, че Радев може да скача срещу Украйна в Брюксел, колкото си иска ! Ония просто ще му се посмеят! Както казва Борел..."Радев е наивен, да не кажа по груба дума/***/"! Докато ако се е продал за копейки, ония не прощават! Та шубето е голям страх!

75

Анонимен

преди 1 година

Хайде пак тази Украйна ви е в главата! Ние имаме ИЗБОРИ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! Нямаме референдум за или против Русия или Украйна! Костов е добър икономист - да ни каже за доходите, за развитието на родната икономика, производството, за инфлацията. Как се стигна до там, брашното, доматите, лука, краставиците, месото и много друго да не са български? А не да ни говори за Радев и Украйна!

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 Че само Русия ли може да обявява вайна на България бе русофилски предатулю?

73

1992

преди 1 година

Лостов е финнсов министър и разрешава на фондация Сапио и СДС да нанесе щети на държавния бюджет от невнесени акцизи, мита и данъци в размер на 338 498 022 тогавашни лева, равностойни на 13 540 000 щатски долара. Вместо затвор Лостов се издига премиер за да не влезе в затвор.

72

Анонимен

преди 1 година

Този политически труп още ли не е изгнил.

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/78 "Лостов пусна цените на спекула и банките да теглят в 1991 г. и съсипа бг заводите за военна продукция. Кремиковци и другите заводи бяха рагзрабени Бяха нарезани и хиляди ракети танкове и самолети." - Костов не беше толкова могъщ. Разсипняците са фифилота лучникова, доносникът стефан савов и бащата на коня, също дс агент, на регионално ново.

70

Ей

преди 1 година

черен ,от 20 години не си на власт и пак ми се повдига като те видя.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/66 "На СДС му беше нанесен смъртоносен удър през 92-а, като до 94-а издъхна ..." - сДС ВИНАГИ е било на БКП и ДС. Сигурен съм, че е даже идея на ДС. Но си прав за от 94та година насам. Даже бих казал 96та, когато Луканов привика Костов и го финансира да прави опозиция на Виденов.

68

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Лостов пусна цените на спекула и банките да теглят в 1991 г. и съсипа бг заводите за военна продукция. Кремиковци и другите заводи бяха рагзрабени Бяха нарезани и хиляди ракети танкове и самолети.

67

Анонимен

преди 1 година

Този плаз модии, гн усен, шарлатанин.

66

Анонимен

преди 1 година

Да бе, Народното събрание било Суверена! Я питайте хората на референдум да видим какво ще кажат, искат ли да пращаме оръжия и боеприпаси на Украйна! Народното събрание е шайка от случайници и тарикати.

65

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо Не сме кротки хорица въобще, но това е на държавно ниво, не група гангстери да те заплашват.....:)))

64

Анонимен

преди 1 година

Съпругата на Костов открадна парите на СДС , подарени от САЩ , чрез чужда банка , и никой не разбра . Всички пари на СДС минаваха после през покойният Й.Соколов и И.Й.Костов , никой друг от СДС , не се домогна и до един долар ..., затова и от СДС мразят лицето Костов .

63

ПроСоТо

преди 1 година

лицето,символизиращо ГРАБЕЖА на "прехода",пак изпълзя от дупката бре!...И на него му са размина и това му вдъхва сила да са върне на цирковата сцена.....Но не се оплаквайте!..-Вие,тоест НИЕ сме си виновни !...Но има едно оневиняващо ДОНЯКЪДЕ обстоятелство:..-Просто сме кротки хорица в огромното си мнозинство...За това на такива шмекери като тоя им се отваря парашута..