9

Пешо

преди 1 година

Ако не плащат камионите - български, турски и всякакви, ще плащат само българските данъкоплатци.Задача за второкласничка:С колко ще поскъпне килограм ситене, ако камионът превозва 20тона и заплати с 20лв по-скъп за 200км пробег?Отговор: 2000ст / 20000кг = 0.1ст / килограм. Или 0.003% при цена 15лв/кг.Толкова за инфлацията генерирана от ТОЛ таксите.Журналистите на днес.бг следва да си проверяват фактите вместо да стават трибуна на тези шарлатани.

8

Гошо

преди 1 година

Най-логично беше да се повишат цените по пътя на транзитният трафик, а по останалата част от националната пътна мрежа цените да са по-ниски. Ама то акъл трябва......

7

Гошо

преди 1 година

Доста простички хора има тук. Тол таксата я плащаме всички потребители, тя се включва в транспортните разходи и от там в надценката на стоките за крайните потребители. Превозвача ще си го премести в другия крачол, ама на злобен *** не му увира кратуната......

6

КемалАтатюрк

преди 1 година

Отнемат ви правата и свободите бе ра я,*** прости.Не виждате ли че новите ограничения на полицията са репресия срещу вас вие нормални ли сте?!Да ви доограбят в случиш че нещо не са ви взели до сега.Това е държавата на корупцията.

5

Brixton UK

преди 1 година

Последствията са че обраха народа.БОК ръцете на Боко,Виж че ушевите разбиха много лабове за трева да им вървят повече милиционерските амфети.Трева се намира трудно искам да кажа чиста без да е къпана като милиционерската и сега са умрели от град *** т е акция хранилка е в ход а те хванаха да караш с 20 километра над изкуствено заниженото ограничение на скоростта без знак там около хранилката а яко глоби да пълнят гушите своите и та политиците които докараха държавата.ACAB

4

Рейсаджията

преди 1 година

Тоя защо не обясни ефин 55 тонен камион за колко минава през цяла България - от Калотина до Кап. Андреево за 6 лв. - 7 лв.????Тия измамници ни дрънкат глупости, реалната цена е поне 100 лв. за да имаме магистрали, който не иска и му е скъпо да минава през Гърция;) И дори при тази цена ако разделите 100 лв. на 30 тона полезен товар ще видите за каква смехурия като надценка на килограм не зависимо какво превозват като продукти става въпрос???

3

Анонимен

преди 1 година

Бъркане по надълбоко..те тва ще е като за всичко...и кат скъсаш джоба или фащаш гората...или сопата Кат глеам актовите снимки на ЧЕКМЕДЖАН и списъка на обектите на Вичо Касичкатааа- имат да мажат на филиятаа - пък и по няколко десетки милиона ,ей така за каприз тук таме и имоти по Дубай и света остават..Да му мислят гласоподавателите..- аз съм в гората за гъби..

2

Алекс

преди 1 година

Най-накрая големите камиони ще започнат да си плащат.Не е справедливо основните приходи да са от винетките за леките автомобили.Използваш пътя за да печелиш,плащаш си.

1

Анонимен

преди 1 година

Смело, всичко ще поскъпне още повече.