11

До 9

преди 1 година

Пич, изказваш се неподготвен. Аз съм си поръчал заедно с 2ма приятели цяло агне, по 14 лв/кг +40 лв да ни го оправят. Като си го разделим ще имаме точно за Великден и Гергьовден. Ама ако 14 лв ти е скъпо, ходи си го вземи по 30.

10

Анонимен

преди 1 година

Най хубавото нещо на българина са агнетата му по Великден!

9

Анонимен

преди 1 година

Ако вземеш цяло агне от ферма ще ти излезе по-скъпо и половината ще го изхвърлиш.

8

ПАЗЕТЕ АГНЕТАТА

преди 1 година

НЕ УБИВАЙТЕ БЪЛГАРСКИ ОВЦЕ И ЖЕНСКИ АГНЕТА>>НУЖНИ СА ПОНЕ 11 000 000 овье да ни пазят от ЗЛИ СИЛИ>>Овцете,козите,кравите,свинете,кокошките,патките,пуйките са част от ПОСТ ледниковата охрана на Земята ни. Тестват климата с хранене пиене на вода ..Подават истинска проверена лично информация на природата с УРИНА И наторяват почвата..Домашните хора се развъждат след жестока ледникова епоха заедно с домашни растения и животни за ОХРАНА>.

7

Тези ме убиват

преди 1 година

П.ростите нагли полицаи са ме прикачили към РПУ-тата, удрят ме във всички градове, сега селяните от Бобов дол /Дупница се опитват да ме убият!Защо в България се убиват хора за забавление на полицаи и мутри? Мирослав Германов

6

Грешка

преди 1 година

Маркирано е от Дядо Пешо от съседното село. Ако хората имат малко акъл, сместа да пълнят гушите на веригите с цени от 30лв/кг, да си сипят за 20 лв. гориво и да отидат до някое село да си го вземат от фермера. Хем го виждаш от къде е , хем цената е на половина, хем всички ще са доволни!

5

Дразнещо

преди 1 година

Дразнещо е как отвсякъде разни специалисти даже и журналисти не знаят български език,освен че говорят на ,,ме,, - ходихме ,говориме, ами в случая специално със говори в ед.число- бъл.потребител, българина, интересно само един българин и един потребител ли ще купува яйца и агнешко, друг пример е краставицата, черешата ,прасковата и др.струват еди колко си, по една черешка ли продават, не съм специалист по български,това си спомням от училище

4

Анонимен

преди 1 година

Преекспонират се нещата .Голяма работа като хапнеш малко агнешко,козунак и яйце.Вече има всичко по магазините а нашенеца има и парички.

3

Easter bunny

преди 1 година

Прясно размразено и оцветено, предпочита най-вече или от по-едри породи улични кучета.

2

баба мара

преди 1 година

от 30 години не ядем месо така че нищо не търсим от глад няма да умрем амаот воина е сигурно

1

Истината

преди 1 година

Българинът търси евтино агнешко, ако изобщо може да си позволи и изобщо не го интересува в какъв цвят е маркирано...