31

Watch

преди 1 година

бе печат всеки може да ти сложи.... въобще не го гледам дали е син печата. отивам директно от някой дето си отглежда и го колят пред мен . това е , а не измислените бг( я от полша ,я от турция) агънца по магазините.

30

Анонимен

преди 1 година

Аграрното ни стопанство е на ниво отпреди хилядолетия. Да сте чували за цикличните периоди на слънчеви изригвания и междупланетарни влияния ? Периодични суши, повишени температури или застудявания, които са траяли с години, през хилядолетната история на човечеството ? Докога ще разчитаме на това, че Господ е българин ? Холандците защо са заляли Европа с храни ? От 30 години университетите им имат производствени бази и внедряват електроника и роботика в аграрния сектор !

29

Анонимен

преди 1 година

BG,aganca malko poizmrqxa,blagodaenie na Makedskia viros,taka 4e taq godina 6 qdte pak 6 qdete vnosni

28

Алекс

преди 1 година

Нищо им няма на украинските яйца.Бойни действия се водят само на изток,а Украйна е голяма държава.Агнешкото по 30 лв./кг мисля да го пропусна.Има хубави пържоли.

27

Анонимен

преди 1 година

Българина му дай само плюскане и трапези, а иначе рев че беден.

26

тъй де....

преди 1 година

Нека освен в синьо, да има и малко жълтичко в маркираното.....да сме солидарни с Бандерия.

25

Анонимен

преди 1 година

Бабх динозавъра с тия цени на българското да го ду ха на астероида затрил роднините му преди 65 милиона години. Не плащам повече от 6лв за кг живо тегло, колкото струват агнетата в Северна Македония.

24

Помня

преди 1 година

До Анонимен 17 И аз помня че когато агнешкото беше по 3-4 лева,заплатите бяха по 67-70 лева.То и кебапчетата бяха по 8 стотинки.Кифла 9 стотинки.

23

Съвет

преди 1 година

До До 9 11 Да не се избиете при делбата .

22

Пенсионер

преди 1 година

До Асан 12 Не е вярно. Агнешки бут в Кауфланд 19.50 килото.Купих си три кила. Бъъала ме е уапала.

21

Да допълня...

преди 1 година

До Грешка 6 Не е баш така , ама хайде да вървим на село.И на края като пресметнеш горивото , разправията и загубата на време , си вътре.

20

Инспектор

преди 1 година

Този Куленски е несменяем далаверджия от БАБХ. Писаха го за закупуване на стари автомобили за БАБХ от негов приятел.Далаверка . И какво ? Нищо.Който и да дойде на власт , този си е там , като залепен с каникулит към стола.

19

До 17

преди 1 година

Ще ти кажа...баща ми който е на 80 казва така, едно време на един човек в тая държава се падаха по 4 овце ( 4 пъти повече от населението) Ние сме били държава от земеделци и фермери.За добро или лошо сега сме държава на инфлуенсъри, влогъри и програмисти!

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 - Арабските магазини? Не, че нещо, но не вярвам, да имамемног такива в България :(

17

Анонимен

преди 1 година

30 лева за агнешко! Поните ли, кгоаот беше по 3-4 лева? Когатобеше ПО-ЕВТИНО от свинското? Какво се случи?

16

абе

преди 1 година

един мой познат месар си има необходимият печат в месарницата, предполагам не е само той

15

Анонимен

преди 1 година

Българско агнешко има само в арабските магазини. Всички други продават вносно замразено от резерва на евроге йците. Купих си цяло агне току що заклано.

14

Като вакарат

преди 1 година

Електронната валута след 3години ще видим,как ще си купувате агнета от нелегални ферми и хора отглеждащи *** по-естествен път?Всичко у Кауфланд на размразената промоция от запасите на ЕСЕС,защото ТЕ ЩЕ НИ ОГРАНИЧАТ ОТ КЪДЕ ДА КУПУВАМЕ С ТОЗИ ЕЛ.ПОРТФЕЙЛ,КАКТО МУ СЕ ВИКА И ВИ ДЪРЖАТ В НЕВИДЕНИЕ,ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ СЛЕД ВРЕМЕ НАПРОТИВ,ТЕПЪРВА ШОУТО ПРЕДСТОИ С ЕСЕС!!!

13

И печата

преди 1 година

Вече не е гаранция.БАБХ РАБОТИ ЗА НЕОФАШИСТИТЕ ЕС И ФАЩ!Все пак те ни избиха животните,за да ядем *** не Путин!!!

12

Асан

преди 1 година

Кило смръдлив коч - 30 лв. килото у Кауфланд :)))