349

Стамболов

преди 1 година

Вчера стария лук на пазара беше от 3 лв нагоре- 4-5 глави лук -3 лв. ,а есента от нивата е 20 ст. на кг. изкупната цена .Само търговци на пазара няма и един производител.Трябва да се направи верига от фермерски супермаркети само за Българска стока директно от производител.Търговците не са турговци ,а откровенни мошенници и врагове на държавата!

348

.....

преди 1 година

Да това е така и ще става по-зле,защото има голям отлив на раб.ръка,която бяга в чужбина и много /***/,които чакат само помощи без да са дали нещо на държавата,нямат 1 ден стаж,а получават детски!И не само това повечето частни фирми осигуряват на МРЗ,другото се дава на ръка за да не плащат големи данъци.А хазната се пълни от данъци и глоби!За това трябва да се вдигнат заплатите ни и да доближат европейските за да може младите да си работят тук,а не да мият чинии и тоалетни в чужбина!

347

Георги

преди 1 година

Какви са тези глупости, че трима работещи издържат един пенсионер, а в бъдеще двама работещи щели да изържат пенсионер. На пенсионера цял живот са му удържани пари от заплатата, и пенсията всъщност са тези удръжки, това са си негови пари, никой не го издържа. Какво значение има колко работещи има на трудовия пазар? Който си е вкарвал пари чрез удръжки в пенсионния фонд, после му се изплащат тези пари на стари години. Който не е вкарвал пари, стои на сухо - това е положението.

346

Лили Барута

преди 1 година

Забравих да спомена и ОГРАБВАНЕТО на златото ни!!! Но то е ваше а не наше,нали...Нямам думи с които да изразя възмущението си.

345

Фори

преди 1 година

С ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ ОТ НАД 700 000 СЛУЖИТЕЛИ,ЩЕ Е ТРУДНО ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ПЕНСИОНИРАНИТЕ,ПРИБАВЕТЕ ХРАНТУТНИЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА,ПРЕЗИДЕНТСТВОТО,МИНИСТЕРСТВА,ВЕДОМСТВА,КОМИСИИ И КАКВОТО СЕ СЕТИ ЧОВЕК,ТО СЕ ПОЛУЧАВА ПОЗНАТАТА НИ БЪЛГАРСКА КАРТИНКА!ПО ДОКУМЕНТИ,ВЕЧЕ ИМАМЕ И ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГАБРОВСКИЯТ ЗМЕЙ!

344

Анонимен

преди 1 година

Някой политически *** да отговори защо държавните служители не плащат осигуровки ??? А ако търсите къде са работещите - в чужбина са и там ще си останат , и още млади българи ще заминат ! Тук ще останат шведите от маалите да си правите изборите с тях !

343

Лили Барута

преди 1 година

Докато печатате пари само за себе си,а на ниско платените със семейства черноработници и бедните пенсионери не давате и стотинка отгоре,така ще бъде - ще дойде и по лошо и то на всички нива....

342

Анонимен

преди 1 година

А в съседна статия обясняват, че социални помощи се се раздават на още повече хора, едва ли не на всеки, който пожелае. Иначе защо нямало работещи и внасящи осигуровки.

341

Samo minavam

преди 1 година

От 60г, комунистите съзнателно развъждат печки, ама печките не работят и логичното се случва. И по лошо ще става

340

Анонимен

преди 1 година

Решението е съкращаване на 30 % от държавните служители .

339

Анонимен

преди 1 година

Дори сатрапите от времето на камунизма-Ленин,Сталин и прочие твърдяхя,че разликата между висаока и ниска заплата трябва да е 3 към 1.Демек,ако Радев получава 15 бона,бедните трябва да взимат 5.Разделете 15000 на 750 и ще получите числото 20 пъти!!!И това е глупост,но държавната работа не трябва да се плаща с такава голяма разлика.Частния бизнес е друго,без скубане от оправниците.

338

Смели съкращения

преди 1 година

СТОТИЦИ ХИляди издръжани с ограбвани милиарди от бюджета получават яки заплати много от тях получават КОРУПЦИОННИ ПАРИ ЗА СЪучастие в ограбването на десетки милиарди по отработени схеми през министерства и ведомства. тези доказнаи престъпници САКАТ да седят на власт до 70 годишна възраст.. После чакат пенсии по над 10 000.НЯМА КОЙ ДА ГИ ЗАРАБОТИ ТЕЗИ ПЕНСИИ В БЪДЕЩЕТО. ИМА ДОКАЗАНА ПОКАЗНА ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪлгарския народ.. Бюрократите трупат смело ЗАЕМИ с висока лихва.

337

ОПтимизация

преди 1 година

Вдигането на пенсионната възраст е НАГЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.ИЗдържани с ограбвани милиарди от народа през бюджета над 500 000 се кефят на високи заплати.. Примерно Радев получавал над 12 000 лева плюс осигуровки,плус безплатни полетчета насам натам плюс охрана,плюс за звание..Ще САКА ПЕНСИЯ 10 000.Тези стотици хиляди искат да получават високи заплати до 70 години.. НАд 75% от Българите нямаме доходи за живот ..

336

ОПтимизация

преди 1 година

Нужна е оптимизация... НАгли престъпнци ограбват десетки милаирди живи кървави левове от България с помоща на подставени на власт много обиграни престъпници през министерства и ведомства.. ДА СЕ ОПТИМИЗИРА УПРАВЛЕНИЕТО. ДА СЕ СЪКРАТЯТ ПОНЕ 500 000 издържани с ограябвани от народа милиарди през бюджета. Всички ако са работили в доказано престъпни министерства и ведомства да се оставят на минимални пенсии..

335

Анонимен

преди 1 година

До ЕмпатияПовечето часни фирми не плащаха осигуровки,къде беше държавата тогава.Сега плащат,ама на минимална заплата,ако искаш.

334

НЕО

преди 1 година

МАТРИЦАТА

333

Банкеръ

преди 1 година

Докато всеки работещ не си направи сметка в БНБ и пенсионните му пари отиват там никога няма да има справедливост.В момента колкото по рано почине някой пенсионер или работещ е супер за държавата и НОИ.Това е извратено бе другари.Все ми е на акъла,че ще се навиете пенсията да се наследява от децата или съпругата.Някакси не е честно цял живот плащал,починал преди да се пенсионира НОИ прибира парите за Бог да прости.Справедлива работа нали.

332

народа

преди 1 година

иска да работи,но има работа само за бивши полицаи,бивши военни и други бивши.Също както в азиатските държави-знаем какво се слъчи там.

331

Меди

преди 1 година

До Теди Да не дава господ да имаш тия 6 бона...Погребалните "услуги "увеличиха за една,две години от 3 на 5 бона...Друг е въпроса,че на стари години се изкуфява.Някои и по-рано.

330

Ь

преди 1 година

Много ***, докога държавата ще го позволява? То ТЕЛК, чудеса от нежелаещи да работят. Скоро няма да остане държава. Заплащане като в Африка.