29

Анонимен

преди 1 година

Важното е да доставяме снаряди на мърлявия наркоман.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26, абсолютно си прав! Ако не мислиш за себе си и чакаш някой друг да се сети.... ще бъркаш по кофите за смет! Дано повече хора се осъзнаят!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19И като не се осигуряват накрая пак се нареждат чакат каква пенсия ще им дадат. Вече започна да се пенсионира поколението, което не внасяще през 90-те, беше ербап, ама сега изведнаж се услушва за пенсия.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21, безработицата е изключително ниска. Това са т.нар. трайно безработни... с други думи, онези, които и *** за зеле не стават! Сега покрай кризите ще се увеличат, но от онези с никакви или почти безполезни умения. така че там... не очаквай нещо да се случи!

25

Анонимен

преди 1 година

а, дубрутро. Всички работещи 40-50 годишни сега трябва бързо да измислят начин как да си осигурят старините, защото пенсионната система ще се срути и ще получат един ... когато дойде тяхното време за пенсия.За това се самоосигурявайте на минимум, а всички спестени от задължителни осигуровники средства ги пренасочвайте към лични инвестиционни фондове. Борсата в момента е почти на дъно, следващите 10-15 години ще сме само нагоре. После пак леко надолу и пак нагоре.

24

Анонимен

преди 1 година

За това трябваше да се мисли преди драгалевеца да унищожи заводите и да изгони младите в чужбина. Сега вече е късно. След 10 години няма да има кой да работи за да се плащат пенсии.

23

Анонимен

преди 1 година

Ще спрем ли пенсията на получаващия заплата пенсиониран служител. А пенсиите по 3 бона? Определено някои си мислят, че сме Люксембург или поне Швейцария от Алпите.

22

Анонимен

преди 1 година

Много лошо. Много лошо Седларов. Боко теглеше по 3 милиарда заеми годишно, а Кирчо, Асенчо и лодкаря по 10 милиарда на година.

21

Анонимен

преди 1 година

До ....7Твоите пари след 30 години инфлация колко ще са? И сега може да спестяваш в банка, но както знаем сигурно и там няма. Не е толкова лесно и в никоя държава, където има пенсионна система не е точно така. Затова навсякъде се вдига пенсионната възраст.

20

Анонимен

преди 1 година

При условие че има безработица, това означава че заетите места са толкова колкото има . Тази какво иска да работим до 70 години ли? Айде стига с тези платени анализи . Нали Европа си внесе млада Афганска кръв. Ама Тея не щат да работят, Тея искат само да лапат .

19

Анонимен

преди 1 година

Истинска промяна потопиха ни за кратко време.Дефицит от 10 милиарда на година, означава над 10 милиарда нови заеми с лихви 3 пъти по-високи от тези преди 3 години.

18

Анонимен

преди 1 година

Просто е: солидарната система ражда само разхищения и злоупотреби! Лични партиди, а за тези, които не са работили или не са могли да работят -- социални помощи. Хората не искат да се осигуряват, защото парите им отиват при други, които не ги заслужават!

17

666

преди 1 година

А добро утро! Че кой да работи, като изгонихте хората в чужбина. Те си плащат осигуровки, само че не за България.

16

Анонимен

преди 1 година

Как няма да е пред колапс, като една шепа 30к души, работещи в ИТ сектора за 5-цифрени заплати, плащаме пенсиите и заплати на лекари и учители, генерирайки 15% от БВП. Останалите 3.3м бачкатори със зпалати в плик не генерират НИЩО. Всеки с пари под масата, ама иначе голям патриот- тропка хорцата, развява флага, окичил даже немската 15-годишна бракма с него... Крещи "дръжте крадеца", а той краде ежедневно под формата на ДОД...

15

Анонимен

преди 1 година

Навремето разкостиха един бивш министър, когато се опита да спре фалшивите инвалидни пенсии - има цели ромски гета, в които почти всички се водят някакъв вид пенсионери по болест. Пари има, ама има и корупция при ТЕЛКовете...

14

Анонимен

преди 1 година

Честити новини ... От 25 години се говори за това.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 - Парите отиват при юдеите да си построят Третия храм в Йерусалим!

12

Public enemies

преди 1 година

Затова вкараха в употреба и ковида, този проблем да бъде намален.

11

Мдааа

преди 1 година

Да благодарим на ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане,Радев и Гешев и останалите бок___ на хранилката. Лапат пенсии над 3000лв а работещите да го ду___ ?Време е да се изнасяме или да спрем да плащаме данъци, мислете за кого гласувате

10

Анонимен

преди 1 година

ДА СТАНЕМ ДЕПУТАТИ ЗА ТЯХ ВИНАГИ ИМА