38

Анонимен

преди 1 година

Лендлийз се дава на нормални държави, не на азиатски диктатури.

37

Анонимен

преди 1 година

До 37. И ти си смачкан от собствената си липса на акъл.

36

Анонимен

преди 1 година

На тия русофоби дето се подиграват на непобедимата руска армия с думите "Киев за 3 дни". Нека на тия смачкани русофоби им е ясно че Киев не падна за 3 дни защото коварната Аверика даде лендлиз на Украйна, вместо на Русия както му беше реда.

35

Анонимен

преди 1 година

До 35, единственото дето мачкат е на женка ти цомбитe, ама все други ги мачкат, и все много по-способни от тебе

34

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е огромен град за възможностите на прехвалената руска армия затова се прехвърли към по скромната цел малката Авдеевка, лошото е че и Авдеевка е голам град за възможностите на магучая и непабедимая. Не им върви на руските богатири и царе на губене на войните, няма нито един 5 милионен град в Донбас за да бъде превзет за 3 дни.

33

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Украинци навсякаде и до крак.

32

Анонимен

преди 1 година

Аха след като 10 пъти превзеха Бахмут . Сега супер великата пияна армия реши да превземе по-малкото село :)))) ХАХАХАХААХА

31

Хора

преди 1 година

Украинци пускат в ютуб клипове от Киево-Печерската Лавра.След като хунтата в Киев нападна манастира и репресира свещениците кръстовете по куполите почерняха.

30

Зе

преди 1 година

Страшна каша с наименованията в Украйна. Ние в България си ги знаем на руски, и с украинците у нас, говорим на руски. Но с налагането на полското им наречие за официален "език" стана голяма каша. Авдиивка е на украински. Авдеевка е на руски.Всичките им наименования на югоизток си бяха на чист руски, което показва какви хора живеят там.

29

ЯСНО ЗАЩО!

преди 1 година

Сега ясни ли си причините защо се изсипа толкова новинарска тор по отношение на Путин, Вагнер и руската армия тия дни?! Като укропитеците ядат як пердах пръкват новини - индикатори! :):):):):)

28

Анонимен

преди 1 година

Отдавна трябваше... Вече 9 години от Авдеевка се обстрелват Донецк и други градове, до които достига артилерията, окопала се в бетонни укрепления от хитлеристки тип.

27

Киев кога?

преди 1 година

Контраотстъплението тече с пълна сила!

26

Анонимен

преди 1 година

В резултат от обстрел гр Лисичанск ЛНР с артилерийски оръдия 155 мм (3 снаряда) е повредена Лисичанската многопрофилна болница, 3жилищни блока и газопровод.Това е резултат от престъпните действия на украинската армия.

25

Бай Дрън

преди 1 година

Абе тия ще евакуират Киев и пак ще кажат, че руснаците не можели да вземат Бахмут, затова се насочили към Киев. То едно грешно нещо не направиха украинците. Отстъпленията им са правилни, контраатаките са правилни, само дето резултат йок.От година чакаме резултат в бъдеще време, някъде след 1-2 месеца.

24

селянин

преди 1 година

ами всу контраатакува друзя

23

Анонимен

преди 1 година

След работотатана на руската артилериия, в Авдеевско направление 50 поляци и грузинци, са в плен.

22

Анонимен

преди 1 година

"А Бахмут, превзехте ли го Бахмут?" .......................................................................... Елементарно, Уотсън. ВСУ прехвърля сили и средства от Авдеевка, за да задържи Артьомовск, а ВС на РФ прехвърля акцента на атаките към Авдеевка. Какво по-естествено?

21

Анонимен

преди 1 година

Какво не разбрахте? Украинците сриват със земята всеки град, който никога повече няма да е техен. След тях и потоп.

20

Анонимен

преди 1 година

"... я вижте днес с какви темпове руснаците го възстановяват" .................................... Град-побратим на Мариупол е Санкт Петербург. За четири месеца строители от Санкт Петербург издигнаха в Мариупол цял жилищен комплекс с благоустроени блокове, детски градини, училище, детски, спортни площадки и го нарекоха "Невский".

19

Анонимен

преди 1 година

Общинарите евакуират, че са адски важни. А, дано оцелеят общинарите да се порадваме и ние.