98

Анонимен

преди 1 година

Кво става? Взехме ли Бахмут, или остават още към то 10тина месеца

97

Анонимен

преди 1 година

Ама ако го евакуират да си вземат жените и децата да не кажат пак защо руснаците спасяват деца (опа.. отвличат за да съм полит-коректен) и се срещат със собствените си жени ( опа изнасилват ги исках да кажа )

96

Анонимен

преди 1 година

Укропите са отчаяни, ползват безумно скъпи ракети да целят групички по 5-6 кашика, само и само да отбележат някой фраг...

95

Ся

преди 1 година

ако локализираш и местонахождението на тез щабове, както и ако конкретизираш броя на понеесените загуби на личен състав, току виж сме ти хванали вяра..

94

Анонимен

преди 1 година

Зачестиха ударите с ХИМАРС по щабове на руските нашественици в Донецка област, само вчера са разбили три щаба и логично руcoфилиcтиците във форума се активириха и почнаха да вият на умряло.

93

Анонимен

преди 1 година

Във форума блуждае психясъл руcoроб.

92

Анонимен

преди 1 година

Догодина трябва да черпят . Имат юбилей тез . 10 години война :) Те руснаците вярно са бавни . Не са по блицкрига ама чак пък толкоз :) Чехи и словаци са разделиха без една пушка ***.

91

Анонимен

преди 1 година

До оня ден се дръвчиха как немали шанс руснаците да вземат Адивка, точно 1 път ползваха от новите крилати бомби, и тия вече са готови да сдават положението... Проблясък на укро разум, или просто страхливост?

90

ЗадникенскиСеОсра

преди 1 година

Как така бе? А защо заразват децата, жените и старите хора, когато синовете, бащите и братята на същите хора са използвани от тая *** държава за ПУШЕЧНО МЕСО- как ги нарече ЗелениятГлист. Зеленски обгрижва единственно 100% си избиратели. Над 10 милиона са закарани да гадят на аванта облечени в подлостм нахалство и лакомия. Е те тия 10 000 000 плюс такива като администрацията на Авдеевка. Това са защитените. Останалите да мрът. Това е им лакомията за свобода. Анатаема Анатема Анатема Гадове

89

Анонимен

преди 1 година

До 90 Е каква украинска армия пък е имало през 2014г. никаква и за това се биеха бандитите на украинските олигарси в Донбас през 2014.И те бяха толкова армия колко и опълченците от Донбас.Не извъртай нещата.

88

r3v0lv3r

преди 1 година

До Анонимен напротив, донецките републики почват да губят и руската армия се намесва директно, ако не се бяха намесили всичко щеше да свърши още 2014 година. Илюзия е да се вярва, че няколко хиляди милиция без оръжия и поддръжка, ще може да се справи с регулярна армия, колкото и зле да са били украинците. Има документирани и руските военни подразделения учасвали във военните действия. Целите мински споразумения са фарс, защото не може страна участваща в конфликта да се смята, като медиатор.

87

Дойче

преди 1 година

ПропаганденН Ейджънси прИзентс украЙнен глобЪл шоу...

86

didid

преди 1 година

До Анонимен 87Не е сигурно. Отдавна рашките си признават че са били там 2014

85

Анонимен

преди 1 година

До револвер. Това от къде го измисли 2014 г. няма руски войски в Донецк.

84

Анонимен

преди 1 година

Как може заради глупости ЕС да допусне война в сърцето на европа и то още от 2014 г. да крият за нея и да я подготвят до сегашното дередже това е долно.

83

Анонимен

преди 1 година

До 80 Е то през 2014 Няма руски войски в Украйна бе.

82

Зе

преди 1 година

Демек, освобождават живия щит от цивилни.

81

Анонимен

преди 1 година

Дори елита на Киев както и нашия елит много повече от хората са разбрали западното лицемерие но си мълчат.До известна степен САЩ играят неволно положителна роля защото обезсилват западните лицемери. Като останат без пари и ще млъкнат.САЩ ще изсмучи Запада до последно те са глупави неумни.

80

r3v0lv3r

преди 1 година

Глупости. Командир - летец е убит на земята край някакъв град, а преди това в водил сухопътни войски. Нищо не разбрах.

79

До 76

преди 1 година

Нищо не могат да изметат американците. Могат да си метат само пред къщите. 7 от 10 млади американци са негодни за служба. Всичко живо с диабет и затлъстяване. Остави ги тия мечти за друг път. Колко е действащата армия на 'Мърика?