21

до 21

преди 1 година

Ковида ще намалее значително когато има по аптеките противоковидни антибиотици.Засега няма.

20

лекар

преди 1 година

Веднага ги раздайте на спешните центрове,болниците и приемните отделения към болниците.Така хората постъпващи в болница ще са сигурни,че лежащите до тях не са заразни.Когато ЦСМП ходят при болни с температура ще могат навреме да диагностицират Ковид.

19

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 години премиерът с милиционерско образование от Магнаурската школа - Симеоново Бойко Борисов тичаше като разярен тигър из България да боде младите и старите хора със серуми на Пфайзер,които се оказаха такива на мъжа на Урсула фон дер Лайен. Интересът в БГ към тях намаля и управниците подариха голяма партида серуми в Африка. Но и африканците вече се отказаха и 2,5 млн.ваксина бракувахме. А Урсулата иска да купуваме още ваксини... Стига бе, байгън, фрау Урсула!

18

до Моше

преди 1 година

Грипът който за пръв път е бил през 1918-та в първите няколко години е бил много опасен.Тогава са загинали от грип 50 милиона.След това вирусът се е променил,а преболедувалите са имали някакъв имунитет.Сега е същото.Путин няма нищо общо с това.За коронавирусни инфекции и пневмонии причинени от тях съм чел още в учебник издаден през 2006 година!И грпният вирус,както и коронавируса са РНК и малки промени в генома им могат да причинят разлини по тежест заболявания.Нищо ново.

17

Анонимен

преди 1 година

Нека ги хвърлят,а ние в болниците да се чудим как и на кого да направим и на кого не! В спешна помощ като ходят на посещение да гледат на боб или кафе кой с какъв вирус е! Да ги раздадат на спешните приемни отделения,спешните центрове за да се използват. Ето това е решението.Така ще е ясно кой е с ковид и кой с друго.Няма да се зараят близките му или хората дето лежат в една стая в някоя болница.

16

Моше

преди 1 година

Путин - Спасителя на човечеството от ужасяващия КОВИД-19.... Започна войната в Украйна и вируса СПРЯ да убива по цял свят а мутациите мистериозно изчезнаха.... Адали това не СВЪРЗАНО с тринадесете биолаборатории в Украйна за които Американския сенат иска обяснение от Пентагона. Финансирани с по 4 милиона долара годишно и проучващи високо заразни вируси , включително и коронавирус .Интересно защо смъртноста беше най-висока сред ЕВРОПЕЙЦИТЕ и азиатци и НИКАКВА В аФРИКА ... Чудна работа . Мистерия.

15

Асан

преди 1 година

Да ги връщат на Урсула :)))

14

Анонимен

преди 1 година

Важното е че са платени, дали се ползват е без значение. Ето какво се получава като всеки си сваля гащите пред Щатите - карат те да си купуваш каквото не ти трябва - ваксини, айФони, оръжия. Това се нарича Булинг и никога не спира освен ако малтретирания не отвърне на удара.

13

Ъхъ

преди 1 година

Три Милиона, по около 7-8 евро, грубо 15 лева, тоест, 45 Милиона лева на вятъра!!! За милионите ваксини на склад да не говорим.

12

Майната ви

преди 1 година

Платени с НАШИТЕ ПАРИ! Тоя, който ги е купил да дава на децата си да плюят в тях по 100 пъти на ден!

11

Овча българия

преди 1 година

И те бяха толкова точни колкото тестовете за алкохол и наркотици.Някои хора станаха милионери

10

Анонимен

преди 1 година

До Само питам... Ами вероятно единственото обяснение е, че има покровителство на високо ниво. Щом и европрокуратурата си мълчи, значи неформално са се разбрали да няма разследвания. Не мис е вярва и в други 'западни' държави да има осъдени по тази тема - Австралия, ОК, Нова Зеландия, Канада, Япония. Виждаме нещата на повърхността, но въпросът е кои държави участват в тази наднационална организация и каква е крайната цел? Засега явно на участниците е обещан имунитет срещу разследване и съд.

9

Анонимен

преди 1 година

Директори трябва уволнени, че не са иследвали децата. Родители отиват в затвора ако пламне епидемии. Сега скарлатина и кой ще е виновен. Без тестова и изолация лечение струва милярди ако затворят цели училища.

8

Само питам...

преди 1 година

АБЕ , КАКВО СТАНА С ТРУПОВЕТЕ В ЧУВАЛИ ? Нали заради тези "експерти" сключихме тези ненормални договори дето НИ ЗАДЪЛЖАВАТ да купуваме ваксини до 2025г. НЯКОЙ В ЗАТВОРА ИМА ЛИ? А наказани за измислиците с "високата смъртност" ... Нали УЖ щяхме да живеем с тоя вирус ГОДИНИ наред? Как така ИЗВЕДНАЖ спря да мутира и направо изчезна ? п.с А азко някой си направи труда да проявери статистиките , оказва се че смъртноста преди "пандемията" и в най "опасния и период Е ЕДНА И СЪЩА ... Как стана тъй?

7

Анонимен

преди 1 година

Парите за тези тестове в момента се перат в Украинската пералня във вид на оръжие на хартия.

6

Мутафчийски

преди 1 година

Почвайте да тествате! Не ви ли е срам! Утре и за черните чували и хладилните камиони ще кажете че са за бракуване!

5

ИСТОРИЯ

преди 1 година

Тогава Родителите на децата знаеха че тези тестове се произвеждаха в Харков Украйна - те бяха умишлено заразени с Ковид 19 в Био Лаборатории собственост на Харис Байдън и САЩ .Поклон за Родителите предпазили Децата си от заразата .

4

мачкай, Вова!

преди 1 година

А пък в готиния набоден Запад (в Канада) комисията по здравеопазване към парламента е приела закон всяка година трансджендърите бивши мъже да си правят тестове за рак на шийката на матkата. Без майтап.

3

Анонимен

преди 1 година

ПРИЧИНАТА Е КУПУВАНЕТО НА МИЛИОНИ И МИЛИОНИ И МИЛИОНИ НЕНУЖНИ И НЕЖЕЛАНИ "ТЕСТОВЕ" И НА МИЛИОНИ И МИЛИОНИ И МИЛИОНИ И МИЛИОНИ НЕНУЖНИ, НЕРАБОТЕЩИ И НЕЖЕЛАНИ "ВАКСИНИ"! Комисионите на гроба да ви ги сложат!

2

Анонимен

преди 1 година

Онзи главанак Боко да вземе да се тества сега на всеки час, заедно с шайката от НОЩ, за да оползотворят част от излишъците