23

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че има кой на измами най- големите измамници на света. Една българка подхлъзна САЩ - как да не се изкефиш.

22

При положение

преди 1 година

Че намериха Садам Хюсеин под земята в. Бункер 1×1 метър. Не ми казвайте, че някой я търси и не може да бъде намерена. Все на някоя снимка на Фейсбука на бакграунда ще блесне ако посещава публични места. Фейсбук може да я репорне за минута с локация, дори и децата и да го ползват само да я закачи някой на снимка. Никой не я търси. Това е истината. Обявена е и толкова. Дайте 10 милиона евро награда за инфо къде е да видим дали няма да я намери никой.

21

пуйката на Холмс

преди 1 година

Няма ли Нобелова награда за оправни хора?

20

До анонимен

преди 1 година

"Тая гепи от запада повече пари, отколкото онези харчат за войната си срещу Русия, муаха ха ха" за войната събраха от ваксините от цял свят. И като събраха чуждите пари и спряха ваксините почнаха войната с чуждите пари ;) не са прости хора тез.

19

Анонимен

преди 1 година

До АНГЕЛ Русия иска да си изгради образ на правова държава, така че не би укривала явно международни измамници.

18

Alex

преди 1 година

КГБ бушон.

17

АНГЕЛ

преди 1 година

Има няколко страни които САЩ дори няма да изпратят молба за екстрадиране на лице ако установят ,че е там. Това разбирасе са техните врагове . Ружа е достатъчно умна да се скрие в Русия. Тя дори няма смисъл да се крие . Може спокойно да заяви пред Руските власти че Американците я търсят и автоматично ще получи документи и разрешение за престой.

16

Какъв

преди 1 година

Ид...от трябва да си за да и повярваш на тая Русенска р....мка.

15

MaйMyнaтa

преди 1 година

Евала, эо това. Но мен ми требва нещо по-'сериоэно. Ако ръэбираш

14

Анонимен

преди 1 година

Ако Ружа Игнатова се е изпарила , милиардите и не могат да се изпарят. И няма начин да не се знае къде са отишли.

13

Скромно мнение

преди 1 година

Ружа Игнатова отдавна е мъртва. Това е единственото обяснение да не могат да я открият.Така си мисля.

12

Анонимен

преди 1 година

Нали на яхта са я разфасовали. Не е трябвало да се занимава с български мафиоти.

11

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от парите са изпрани и използвани в България. Има 10 процента данък, такава ниска комисиона няма в никоя офшорка. Тези мръсни пари се перат и държавата трябва да взема европейски данък от 60 процента. Колко сгради са построени, колко градинки са унищожени с тези пари?

10

Анонимен

преди 1 година

Докараха ли убиеца от Соло?

9

До 11

преди 1 година

Понеже не си запознат с технологията и си мислиш, че е само отбрани могат да създават крипто-валута. Ти също можеш. За няколко часа работа е. Има милиони алт-коини, някои създадени даже от деца. Не е въпроса в създаването, а да направиш голям хайп около тази валута и да накараш много хора да си купят. Като с всеки друг продукт.

8

Анонимен

преди 1 година

Чакай: Мисля, че това е работа на българското правосъдие и журналисти - да открият и да се погрижат да няма повече измамени хора, категоричен е Йохан фон Мирбах.

7

Анонимен

преди 1 година

Ред руби да понзи скиииз

6

Анонимен

преди 1 година

Ако все още е жива, в което много се съмнявам, я признавам за играч номер едно в света!!!

5

Анонимен

преди 1 година

ами изпълнила си е задачата и са я изчезнали - те тия пари са някъде- и кой създава такива биткойнти - ами най големите богаташи и мошеници - защо - ами сами се сещайте

4

Кинг Бузо

преди 1 година

Този "Кралица" най вероятно е на дъното на Йонийско море(достатъчно дълбоко) и е изглозгана от раци, никой няма да рискува за да я разфасова. Утре може и да я намерят в корема на някоя акула. А раците разграждат всичко, ще я намерят, колкото намериха Робърт Максуел.