83

А Таки и Къро

преди 1 година

Най интересното е че Таки и Къро стоят зад изчезването и а тях никой не ги разследва! Таки си седи необезпокояван във Дубай и към другите си милярди е добавил и един милярд от ружа! Таки официално опита да сложи ръка върху българската държава! Ако искате да ви щавят годните висаджийте в следващите години и България да е забравено блато от Европа гласувайте за хората на Таки ПП На ДБ!

82

Урсула

преди 1 година

Тиквата и К-урнелия вече 20 години лъжат електората и блажат партийна субсидия :)))

81

Rr

преди 1 година

Можете да си представите колко *** народ има по света, една мазна 4циганка4 от Пловдивско "из бомби" половината свят с 4 милиарда долара. И това е официалната сметка......

80

Асан

преди 1 година

Ква яхта ба ти да не си капитана :)))

79

Не е избягала

преди 1 година

Ружа фараонката избега - не е избягала, нарязаха я жива на парчета на една яхта в Средиземно море и нахраниха рибите с нея още през 2018 година. Това си е традиционно наказание в Саудитска Арабия, един арабски журналист също го нарязаха на парчета в посолството на СА в Турция. Открадна парите на неподходящите хора. КТБ ощави само българи, на чужденците им върнаха парите. Братя Галеви и Черепа изобщо са квартални лyмпени, от които не се интересува никой извън България.

78

Анонимен

преди 1 година

Нищо гениално от Ружка използва същите схеми като 90 те години в Бълария,пирамиди, фараони и балъци за милиони!Дай ми пари аз ще ти ги върна умножени му ха ха!

77

Урсула

преди 1 година

Бай Цецу КТБ-то избега Братя Галеви избегаха Черепа избега и Ружа фараонката избега .... Мевре хич го няма :)))

76

Анонимен

преди 1 година

Защо си мисля, че Ружето е бушон, лицето на далаверата. Не, че не е намазала от кинтите, но едва ли е била самият идеолог на далаверата, по скоро е изпълнителният (ек) директор, но удобно се замитат собствениците на уанкойна. Дано е жива и с минимум щети!

75

Анонимен

преди 1 година

Голяма беборанка. Сладка е. Щом е обрала ЛГБТ кравари, евала и бия!

74

морски

преди 1 година

Питате с други подобни как действат ли?! Изселват ги от района. Няма вече взривове и убийства...засега.

73

Анонимен

преди 1 година

Кралица, мралица, отече в канала. И за кво й бяха всички тия кинти?

72

Анонимен

преди 1 година

Каквато и да е, търсят нея, не мен. И рано или късно ще кацне в клетката. От хората можеш да избягаш, но от Божията справедливост, не.

71

Анонимен

преди 1 година

За незапознатите. Ружа е бизнес дама на годината в България за 2014 именно, заради Уан койн. Е как така тогава е била бизнес дама и иновативна, а сега заради кравите е станала най-големия престъпник.

70

Анонимен

преди 1 година

Хората на Борисов и Гешев са я ликвидирали. За да не ги издаде.

69

Анонимен

преди 1 година

Всъщност измамените не са само американци. Има много измамени араби, европейци и т.н. сигурно и руснаци има.

68

до 77

преди 1 година

Всеки е по-умен от Банкянския похотлив еднокнижник?

67

Анонимен

преди 1 година

Тая ли е Мата Хари?

66

Анонимен

преди 1 година

Изтрийте го пак, но жената има акъл да е министър-председател. По-умна е от Боко и Кирчо. А, те и другите са крадци. Браво на Ружа. Стойностна е.

65

КРИПТАДЖИЯ

преди 1 година

Предлагаха ми да влезна в пирамидата още 2016г един Димитър Маринчев който до ден днешен върти всякакви измами във фейса и обещава на баламурниците милиони. Аз им зявих че съм криптаджия и се занимавам само с крипто валути. Той ми каза че това е крипто валута в следствие на което аз престанах да контакувам с такъв неграмотен и неук човек за да не замърся средата си от приятели и познави. По късно разбрах че не е неграмотен просто е най-обикновен измамник !

64

Тоя

преди 1 година

Мирбах нема акъл, колкото половин мамуна. Иначе, трябваше всички адвокати на всички милиардери в САЩ да носят наказателна отговорност, щом според него би трябвало да знаят произхода на парите. Всъщност Ружа е уникална. У или са я, но поне да бъдем солидарни и да не я плюем. Тя е супер. Смазала е краварчетата. Показала им е, колко са жалки и нищожни.България не е държава, има договор със САЩ техни престъпници да не се съдят тук, но който и да е наш сънародник да бъде екстрадиран без доказателства