8

Анонимен

преди 1 година

Може случайно да се е самопрострелял. Не съобщават дали е употребил наркотици преди това, защото и такова нещо може да е причина за самопрострелване. Във всеки случай, жалко е, че заради глупости се е стигнало дотам.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме смели като украинците в това заведение отдавна щяха да са пушили не където трябва. Но ние сме мишkи.

6

Нещо намирисва

преди 1 година

А защо собственика на заведението не е арестуван още първият път когато е дошла полицията? Да беше пренощувал в районното нямаше да има "самопростреляли" се пенсионери. А сега хем партито продължава хем досадния пенсионер се е самогръмнал. Явно собственика е от мафията и има здрав гръб.

5

Анонимен

преди 1 година

Човек който пренася 16 кила хероин, не се самопрострелва, заради пишман кръчмар. Май са му помогнали

4

Анонимен

преди 1 година

Нищо не казвате за фльорцата, която изглежда е толкова важна, че заради поредния й рожден ден три път разкарват полицаите. Какво толкова забележително и ценно за обществото нещо е направила, та е заслужила чествания в нарушение на общоприети правила и норми, вкл. и гласувани закони.

3

Прозтаг

преди 1 година

Сега вече ще надyват музиката на макс по цяла нощ. Калпаво племе живее по наште ширини.

2

Български смърф

преди 1 година

Сигурно се е самопрострелял отзад в тила или перпендикулярно отгоре, от 1 метър разтояние, 3 пъти, както правят всички самоубийци

1

Национални традиции

преди 1 година

Следващият път да си купи гранатомет, може ефективно да спре чалгата на всяка кръчма и с него не можеш да се простреляш.