48

Анонимен

преди 1 година

Щеше да е по-ефективно първо да гръмне шефа на заведението.

47

Анонимен

преди 1 година

бреееей ква музика са пускали тия, трябва да е била отвратителна за да си посегне на зелката чак. аре да не се бъзикаме тоя е бил некакъв местенде бил и на хората им е писнало и са му помогнали да се самозастреля.

46

Ковид

преди 1 година

Една пенсия по малко ще плаща държавата

45

Рамбо силек

преди 1 година

Щом и криминалния контингент не издържа на атмосферата.

44

Ханко Брат

преди 1 година

От край време.... Алкохола води до необмислени постъпки!)

43

Анонимен

преди 1 година

Това е защото кмета на община Петрич Д.Бръчков въобще не му дреме за спокойствието на гражданите.Пътя за подгорието които беше пуснат през кв.Бухото в Петрич е типичния пример за това.Квартала беше тих и спокоен но тоя *** Бръчков за да открадне едни пари по Евро Програми направи път за подгорийските села и сега на нас ни идва да се застреляме.Шума от колите е нонстоп 24 часа.Жалбите и подписката която направихме въобще не му прави впечатление.Те тоя кмет е за затвор.

42

Анонимен

преди 1 година

Кръчмаря е нагъл вероятно защото или върти далавери с корумпираните чингойняци,или самият той е млад пенсионер ***. И сега пробутват тази нелепа история.

41

ЧатБот

преди 1 година

Аз бях свидетел на случката. Взеха му пистолета и го простреляха в главата. МВР прикрива престъплението, нали са колеги с крими контингента.

40

Анонимен

преди 1 година

Корупцията е навсякъде. Един такъв в зората на демокрацията си направи кафе в гаража и от там като се започна едно разрастване около кооперацията, настрани, назад, напред, даже тротоара превзе, не му стигна всичко това, а засипа полянката до съседния блок за да има къде да си слага колите и никой от общината не реагира. Явно си плаща за да превземе между блоковото пространство, но и ресторанта му смущава квартала, но институции няма.

39

Ловджийски

преди 1 година

Да беше дошъл да му дам SIMSON-a зареден с бренекета.Дупчи-дупчи-дупчи-пък после ако иска да се гърми сам,което ме силно съмнява.

38

Нико

преди 1 година

Защо не е купил РПГ Така или иначе е свикнал в панделата,но ще има няколко гадове по малко в тази идиотска държава.

37

Гери Мур

преди 1 година

Тоя човек е лежал бая.Бая е и преживял.За да оцелееш в панделата си трябва яка психика.Според мен са му помогнали да се самоубие,но в българия разследването е свързано с пари,кебапчета и кюфтета.Ще храни следствието 1 година безплатно и всички са доволни.А иначе е по добре да няма полиция и КАТ.Полицията нищо не прави,а КАТ пълни празният бюджет,като рекетират бедните. А прокуратура,такава дума да бъде изтрита от речника.

36

Жабето

преди 1 година

Не му е пръснал мозъка,защото не му се е лежало повече!И избрал себе си.А иначе не само ,че нямаме полиция,но нямаме и държава.Ако полицията както на всяка бяла държава беше затворила ресторанта,то това нямаше да се случи.Курупция и безхаберие.

35

Бобата

преди 1 година

Бях кум през октомври.Казах на младоженците,че ше бъда кум при едно условие;да няма чалга.И вместо чалга,български хора,рок,балади и българска естрадна музика.Страхотна незабравима сватба!!!

34

Бранд

преди 1 година

Гръмнал се е заради чалгата.Ако е била истинска музика да гали ухото му,е щял да го почерпи.То и аз като чуя чалга и аз превъртям.Чалга племе си останахме за съжаление!

33

Чичо

преди 1 година

Демокрацията бавно унищожава нормалните хора. Истинския живот - хубав, качествен и спокоен беше по златните година на социализма (и другарят Живков, вечна му памет).

32

Митко

преди 1 година

Защо не е гръмнал собственика на ресторанта.Ако е в западна държава ще плати глоба над 10,000 и ще му затворят ресторанта.Простот народ,слаба държава.

31

Грешка

преди 1 година

Първо трябваше да гръмне 5-6 души от алармаджиите и след това да се гръмне в главата.

30

Луд с лопата

преди 1 година

Няма закони за нарушаване на спокойствието .Как да си отпочинал и пълноценен на работа след като цяла вечер някой ти е думкал на главата или най сериозното в момента ,бръмчащите климатици .Ами един ден малко остана да пребия комшията, от 6 сутринта и дори в почивни дни .Все едно трактор върви у вас.В действителност докато няма убити няма да измислят нещо ,законово .Все пак почивката е много важна ,за да може човек да бъде пълноценен и работоспособен на следващия ден.

29

От хората

преди 1 година

Защо бе човек ,гръмни ресторантьора.Питаш ли ме как се издържа на всекидневни и нощни /в 1 30 или 2и30 часа/крясъци на съседи ,непрекъснат тропот, хвърляне на предмети.