81

Анонимен

преди 1 година

Падението на днес.бг е пълно какво похищение бе, да ги остави на фронта ли хохлите да има зад кои да се крият гнусна работа.

80

$$$$€€€€

преди 1 година

Какво похищение на деца.Всички знаем как ВСУ се крият в градовете и селата на тези територии.Знаем и за украинската пропаганда и техните монтирани филмчета за непобедимата Бандеровска,Азовска армия и техните зверства,научени от тяхните западни инструктори.Тези деца са сираци и Русия прави всичко необходимо да растат без война.Укрйна какво прави? Само реве и проси пари оръжие и избива собственото си населени.Зеленски прави милиони но не чухме че е открил благотворителен фонд.Защо избягаха ???

79

100янов

преди 1 година

Днес БГ отново за кой ли път ни залива с лъжи който угодно препечатва от своите западни ментори.Руснаците крадели руски деца ,абе хора защо мълчите като дамски полови органи и не казвате че същите тези деца са руснаци и нямат желание те и родителите им да живеят в клоаката наречена украйна.Защо Вие не казвате за убитите деца в Донбас и като сте уж обективни защо не вземете интервю от деца които бягат от укрите ,май няма да Ви разрешат от Кукуш и няма да има сребърници, а и се искат топки .

78

реалист

преди 1 година

"Дойче Веле" разговаря с Даря Герасимчук"...Дотук четох статията

77

Анонимен

преди 1 година

Суад Ал-Азауи, доктор по геоекологично инженерство от Минното училище в Колорадо, каза, че използването на обеднен уран и бял фосфор води до шесткратно увеличение на броя на раковите заболявания.

76

Анонимен

преди 1 година

Същата причина, защо Крим, ДНР и ЛНР искаха да са част от Русия! Русия им дава повече възможности за живот и обучение. Украйна не се грижи за тях, коремпирани политици си пълнят джобовете!! Парите на ЕС и САЩ не отиват при хората на улицата!!

75

Анонимен

преди 1 година

Наркомана в Киев е време да си ходи.

74

Защото Русия

преди 1 година

Предлага на сираците безплатно жилище и образование като станат на 18! А Украйна им предлага да отидат на фронта да у_мрат за Байдън!

73

Анонимен

преди 1 година

Ужас. Как може да се крадат децата на украинската раса.

72

До Асан

преди 1 година

100001 с теб!

71

Анонимен

преди 1 година

Русия спаси най много бежанци и това го използват за дезинформация

70

Анонимен

преди 1 година

Има много украински граждани в Донбас които не са усраинци и руснаци! Или не искат да останат в Украйна! Ето вижте всеки град който взе Ресия има хора които доброволно остават! Украйна се опитваше насила да ги евакуира даже! В Северодонецк, Лисачанск ходеха войници от жилище до жилище да карат хората да се евакуират в Екрайна и те НЕ искаха!! Има такова виде на френски медии!

69

До полусираче

преди 1 година

Трябваше да отидеш в Русия! Вече да си директор на Роскосмос!

68

Много

преди 1 година

Украински граждани в Донбас са етнически руснаци! Те даже доброволно остават в Бахмут, Мариупол итн..и взимат реско гражданство! Родини са в Русия и емигршрали в СССР украйна! В Бахмут има 7 000 деши които не искат да се евакуират в Украйна!! Други хиляди от Бахмет са се ивакуирали в Русия доброволно!!

67

МНЕНИЕ

преди 1 година

Аз лично не вярвам в този скалъпен процес . Но вярвам какво имаше в Украйна преди Войната - имаше развъдници за деца , които се поръчаха от САЩ под прикритие за осиновяване - точно това трябва да разследва Хага , защото се прокраднаха доказателства за трафик на органи .

66

А как обяснява Украй

преди 1 година

Че има 2-4 милиона украинци бежанци в Русия?!! Доброволно!

65

Анонимен

преди 1 година

Да бъдат спасени от бомбардировките на украинската хунта, например? Между другото, някой няма ли да отрази най-накрая как над 70 000 души между 18 и 35 години буквално липсват в Украйна и че ги карат за европейски болници да ги разфасоват за органи? Или това не е проблем :) Егати западното лицемерие.

64

Анонимен

преди 1 година

СашкоУ има ли двама трупа тук в този случай

63

Анонимен

преди 1 година

Да спасиш деца от куршуми и бомби, дори да нямат родители които да попиташ съгласни ли са, не е престъпление! Видиш ли куршуми, спасяваш! Няма да чакаш да подадеш молба до министерството в Украйна да ги евакуираш!

62

Анонимен

преди 1 година

Брееейййй,спасяването на децата от лапите на укро-нацистката хунта се наричали отвличане,ти да видиш...