141

Анонимен

преди 1 година

Деца, говорещи на майчиния си език-руски, били украинчета? Моооля! Това може да върви на Запад, дето нямат понятие от руски. Макар, че с нашествието на украинки там, трябва вече да имат някакво понятие. И тези дето се заселиха тук в комплекса, и те говорят на чист руски. За тези в хотела в Драгалевци да не говоря.

140

Анонимен

преди 1 година

До АнонименГоспод чуй невежите с промити мозъци

139

Анонимен

преди 1 година

До Рибентроп-МолотовТи видя ли

138

Орт

преди 1 година

Значи османлиите са лоши когато вземат деца чрез девширме,а и те се обучават да станат ръководни кадри в империята,а руснаците са добри когато вземат украински деца и ги затирят някъде в Сибир.Ех,че промити мозъци.Какъв е този двоен стандарт?

137

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Руснаците върнаха няколко буса с депортирани украински деца, държани в Крим. Били ги с метален прът и им казвали да забравят за Украйна, защото вече били руски деца. Нямало смисъл да търсят родителите си, защото те вече не ги искали. Я русофилите сега си кажете за цената на краставицата в Англия и как масквата потънала заради лошото време.

136

Анонимен

преди 1 година

Най добре е да сравняват условията на споменатите деца с децата закарани през 1941-44 е Освиенцим, Дахау Треблинка и още там всякакви Европейски концлагери.

135

Анонимен

преди 1 година

България е похитила 400 000 македонски граждани след 1СВ, НАЛИ?! Сценарият с похитените украински деца е същият.

134

Алекс

преди 1 година

Само измислици.На кого му трябват деца от Украйна.Всички видяхме по телевизиите как се чувстваха децата които заминаваха за Русия.Ведели,смеят се,нахранени,облечени.Само по нашите медии не показват истината.Наистина сте публикували сценарии.Хубав фантастичен филм може да стане от тях.

133

Пак по опорката?

преди 1 година

До Путин: Г'лупости са това. Тази година се очаква стокообменът между Русия и Китай да достигне 200 милиарда долара. Но те се разплащат помежду си не в долари, а в рубли и юани в съотношеное 50/50%. Прочети в интернет нещо за БРИКС. Икономическа организация, в която членуват Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка. Иран също иска да се включи. А това е повече от половината от населението на света.

132

anonimen

преди 1 година

Тия украинци съвсем са изперкали!

131

Путин

преди 1 година

Предпочитам да умра като китайски потник,окачен на закачалката на Син Дзин Пин и да предам на Китай цяла Русия,но да не позволя на Украйна да съществува,защото тя ще е положителният пример за всички нации в Руската федерация,че може да си щастлив и да прогресираш БЕЗ МЕН И БЕЗ КГБ!! А това за мен и за б,латная е по зле от физическа и духована с,мърт!!Това е КРАЯТ на илюзиите,а аз съм главния ИЛЮЗИОНИСТ и ИЗМАМНИК в рузкия псевдославянски б,ардак!!Укрите са кост в мойто к,рокодилско гърло!!

130

Учуден от учудването

преди 1 година

До УчуденЯко омеша опорките.

129

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 135: Ще се опитам да ти обясня. Трябва да се знае предисторията. Украйна е създадена не като самостоятелна държава, я като република в състава на СССР. След разпада на СССР Украйна обявява независимост. Но след преврата в Киев през 2014 година на власт дойде националистическо упрвление което започна гражданска война срещу етническите руснаци в Донбас. С референдум се отдели Крим. Войната с Русия можеше да се избегне ако Киев спазваше Минските съглашения. Но вместо това избра войната

128

Анонимен

преди 1 година

Не се спряхте с глупостите.

127

Анонимен

преди 1 година

На мене не ми е изобщо ясно защо тия се бият. И ако някой ми обясни ще съм благодарен. Личното ми мнение е, че цялата работа е яко ***@ и вече почва да омръзва. Все едно чета прогнозата за времето всеки ден. Ама времето е едно и също. Напълнихме си страната със сирийски, арабски украински бежанци. Настанихме ги по хотели - 3 пъти ядене на ден, топла вода, басейн. Това е Република България, а не Приют за клошари "България". Даже ромите работят нещо си, а тия "водата в джакузито е студена". Е?

126

Само питам...

преди 1 година

А какво стана с повече от ДЕСЕТ СИГНАЛА в ООН от страна на Русия през 2014-2016 за избиваните в Украйна етнически руснаци и бесарабски българи ? Някаква реакция ? България тогава поиска създаването на хуманитарен коридор за да спаси българите там от унищожение ... Но по заповед от Козяк 16 бързо млъкнаха и забравиха . Подобно унищожаване на етнически българи в Северна Македони се случва днес ... Никаква реакция ... Пак ли заповед има от еврейския "брат" ?

125

Дедо Поп

преди 1 година

А някакви доказателства ? Или не е нужно. Достатъчно е да си силно и сляпо ВЯРВАЩ в Дойче Веле ... НПО-тата на Сорос и украински мушеници на хранилка при дядо Байдън и нямаш проблеми .... имало близо 800 хиляди отвлечени деца ... ама нямало никакви списъци или лични данни . Браво бе !

124

Анонимен

преди 1 година

До Гошо 131 Искаш да кажеш, че Русия полага тези грижи ли? Не съм много наясно какво точно се случва там. Най-добре ще бъде да правят каквото ще правят, но без война.

123

Гошо

преди 1 година

Извадете си главата от пясъка и вижте как се интегрират украинските деца в Русия. Вижте как разрушеният Мариупол се възстановява, вижте как пуснаха водата за Крим и още и още. Стига поръчкови статии.

122

Омбудсманка

преди 1 година

Лъже като предишната.