36

Украинка от Донбас

преди 1 година

Кой го казва, боже мой, слез и прибери версии. Стига му толкова, да гори в ада.

35

Бай Дрън

преди 1 година

А относно Коста Рика как е?

34

Реконтра

преди 1 година

...за разлика от САЩ, които дават ВИНАГИ празни обещания (а не често)...

33

В.

преди 1 година

Значи ако искате да имате здрава банка, не приемайте милиардери, така ли?Ами..Милиардерите висят в социалните медии..

32

$$$$€€€€

преди 1 година

Китай има добър пример.USA са най - добрите майстори на лъжата Една голяма разлика има.Китай има хиляди години история и мъдрост а Америка има 240 г.история която е пълна с войни и избити месно население,от престъпници дошли в Америка.За това нямат право да коментират и да се правят на велики Крадят мозъците на света с нагласена лотария но само те имат правото да са недостижими.Колко жалко.

31

Антикомунист

преди 1 година

Тук русофили и червени се надпреварват да " оригиналничат" на гърба на щатите пък нещо все ви тегли на запад, начин на живот( защото все натам отивате а не в русия) коли, западна техника, култура, храна и т. н. и т. н. Къде са децата на руската върхушка, просто питам....

30

Boko

преди 1 година

Китай "превзе" латиносите и диша във врата на ФАЩ. Боли, боли и то силно, така че глашатаят на бай-Дън само може фалшиво да припява. Латиносите поумняха и помъдряха в сянката на ФАЩ!

29

Анонимен

преди 1 година

А къде са нашите ф 16?

28

Антикомунист

преди 1 година

До" за сметка на това" само да поясня , щом толкова си се загрижил за природата, що не кажеш нещо за ЧЕРНОБИЛ, от който замърсяването на Европа и България включително е стотици пъти по опасно и смъртоносно , че и до днес.

27

Антикомунист

преди 1 година

Краставите магарета се надушват през девет баира...... Всички на които западната демокрация не им е по мярка се надушват!!!!!!

26

Анонимен

преди 1 година

А САЩ винаги дават напразни надежди.

25

Внимание

преди 1 година

Този човек, видимо неориентиран,е забелязан да се разхожда из белия дом доста често, и казва, че бил президент. Моля, ако някой познава негови роднини, да се свърже с тях да си го приберат!

24

Анонимен

преди 1 година

На тоя трудно може да се намери нормална снимка

23

Анонимен

преди 1 година

АМИ НА ПРАЗНИ КРАТУНИ, ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ.

22

За сметка на това

преди 1 година

САЩ изпълняват неща които дори не са обещавали. Като например това да замърсят природата в страни като Ирак, Сърбия, Авганистан с обеднен уран. А после Свободните медии на запад някк си не забелязват десетките хиляди случаи на хора с генетични мутации и израждания след като човеколюбивия световен хегемон САЩ изхвърля в Ирак десетки хиляди тонове ядрени от-па-дъ-ци под формата на снаряди от ОБЕДНЕН УРАН. Изключителен хуманизъм!

21

А пък от ФАЩ често

преди 1 година

дават ОБЕДНЕН УРАН насам натам. Дори и да не го искат! От Лондон казаха, че обеднения уран бил на народни цени! Даже накупили хиляди тонове и щели да пращат към житницата на Европа. В Ирак и в Сърбия изхвърлиха, скоро и в Украйна. Който проявява интерес да звънне на Ричи Сунак. Раздава за без пари! А ето и видео от резултатите в Ирак от тази човеколюбива политика на нашия демократичен пътеводен фар САЩ. https://youtu.be/RNi_1pbSqGY

20

Каракочев

преди 1 година

Дядката съвсем е изкукуригал. Какви ги приказва?

19

Анонимен

преди 1 година

Едно от оръжията на запада - да изопачава истината ... Виждаме го всеки ден!

18

Анонимен

преди 1 година

То пък вие ги испълнявате от край до край.Намерил какво да каже

17

Анонимен

преди 1 година

Надявайте се. Китай, за разоика от всички други, малко говори, а повече действа.