186

САТАНА

преди 1 година

Къде е параванът ти..проф.д-р Габровски, Даниел Митов?! Магнитски ти диша във врата...

185

Джо

преди 1 година

друго си е да е водеща по инфлация

184

Американ партнер

преди 1 година

Прав си, Бойко! Ние сме много разтревожени, как нашата балканска колония, американ щат България не иска да купува от нас, хартиените ни Ф-16! Да не говорим, че вашият генерал Муни и той са отметна от нас и искаше да купува истински самолети "Грипен"! Но ти, беше на поста си Соколе наш, Бойко и заедно Тулуплу паша ни дадохте 8 млрд пара за ракъ кефли! Затва, па ша биеш, Кондоре Наш на изборите! А, кво да кажем за реактора и него на чертеж, щеше ни го прададеш! Те тва е Американската мечта!

183

Анонимен

преди 1 година

203 щото пичаго всичко което казваш за измислици

182

Анонимен

преди 1 година

ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗА КРАЖБИ ПРИ ББ ЗАЩО УСЛУЖЛИВО МЪЛЧАТ ЗА ВСИЧКИТЕ ЩЕТИ ОТ ШАРЛАТАНИТЕ НА РАДЕВ! ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ВОЯЖИТЕ С ДЪРЖАВЕН САМОЛЕТ!ЗА НАЗНАЧЕНИТЕ КУМОВЕ КУМИЦИЛЮБОВНИЦИ ОТ СЪЩИЯ ПОЛ!ТАКЪВ РАЗВРАТ И БЕЗЗАКОНИЕ НЕ ПОМНЯ!АКО ВЗЕМАТЕ ПАРИ ДА ПЛЮЕТЕ ББ-ХАЛАЛ ДА СА ВИ!АКО НЯМАТЕ ОЧИ ДА ВИДИТЕ КАКВО НАПРАВИХА ТЕЗИ УСМИХНАТИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ-ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ, Э

181

Анонимен

преди 1 година

Кажете ми лицемерните коментиращи, които плюят срещу него - защо толкова години все него си избирате ??!!

180

Българин

преди 1 година

Най продажният политик е бойка калдаръм кадъна, от леглото на един вожд директно в леглото на следващия се мята. Цял живот се издига със слугинаж към силните на деня. От бай тошово време си е такава. По нейно време България обезлюдя, имаше бум в ръста на родата му от махалите, на всяко село джамия направи, каквото не бе за земята закрепено окраде. Даже африкански държави ни задминаха. Най бедни ни остави, но за сметка на това най бързо изчезващи.

179

Анонимен

преди 1 година

А защо плямпаш,че е грешка увеличението на заплати и пенсии?Видяхме ви що за стока сте.Работите само за своето обкръжение и ятото калинки.

178

Денев

преди 1 година

Душевно болен човек...

177

Аз промяната

преди 1 година

ПАРИТЕ ЗА ХЕМУС ГИ ИЗЛАПА БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА, ДАДЕ ГИ НА ГОСПОДАРЯ СИ СУЛТАН ЕРДОГАН. ВЪВ ФИРМИ ОБВЪРЗАНИ С НЕГОВАТА РОДИНА ТУРЦИЯ ГИ ВЛОЖИ ЗА ДА МОЖЕ ПО БЪРЗО ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ АНЕКСИРАНА ОТ РОДИНАТА МУ ТУРЦИЯ. ЗАТОВА ПРЕДИ ИЗБОРИ БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА ПРИПКА В ТУРЦИЯ, ЗА ДА ПОЛУЧИ НОВ НАРЪЧ СЪС ЗАПОВЕДИ И ОПОРКИ ОТ ГОСПОДАРЯ СИ.

176

6

преди 1 година

Сиктир бе мутра!Не се ли накраде 12 години?

175

Джипкин

преди 1 година

За 12 години я направи бананова република

174

?

преди 1 година

Няма такъв лъжец, точно по негово време минахме от предпоследно на последно място, щото Румъния ни издуха с 300Скоро и останалите ще ни надминат. Вижте го, спечели последните избори и вместо важните закони за България прие с ДПС,Копейкин и БСП хартиената бюлетина. Антикорупция, Шанген, законите необходими за прогреса дори неги предложи. Този човек е долна ***.

173

Анонимен

преди 1 година

Вие представяте ли си най големия лъжец да обвинява другите в лъжа

172

Анонимен

преди 1 година

Бойко е решил да напише днес рубриката виц на деня - напълно неадекватна е митрата вече

171

Краси

преди 1 година

До Българин185 При Тиквун за три негови мандата не се отлепихме от последното място в ЕС!

170

Аз промяната

преди 1 година

Асфалта си е ня мястото но защо никой не търси отговорност на подмяната КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА ХЕМУС ЗАЩО СЕ САБОТИРА ЦЯЛАТА ИНФРАСТРУКТУРА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРИВРАТАДЖИИТЕ НЯМА ВЕЧЕ ДЪРЖАВА ЩАТНИТЕ КОЙ ЩЕ ПЛЮЕТЕ СЕГА СЕБЕ СИ ЛИ

169

Анонимен

преди 1 година

Този може да лее мозъчната си диаррия само в ромските махали и помашките села, вече нормален човек не му вярва. Пачки, кюлчета, магистрали, всичко е ясно, пътник.

168

шмatka

преди 1 година

Той знаел!!! ти не здаеш къде ти е оназ работа бре,***!?!?

167

Гьонсурат

преди 1 година

Туй нещо неразбра ли най накрая, че късните 90 години в България са приключили преди 2 година дини с неговият залез. Препоръчвам Балеарските или Соломоновите острови в неговият случай.. И да не се задържа повече от 2 седмици.