206

Анонимен

преди 1 година

Борисов идва мишоци

205

Анонимен

преди 1 година

Бойко пак ше управлява лузъри

204

Xaxa

преди 1 година

Разбира се, че знае да я направи водеща тиня сред тините - договора с евреите за грабежа на златото ни от Челопеч го преподписа лично той. До сега от находището са източени над 40 милиарда от България благодарение на продажници като Костов и Борисов. Иначе те "знаели" как да ни оправят бе.

203

Анонимен

преди 1 година

Борисов ПОБЕДА

202

Русия

преди 1 година

Банкянския Ром, Вижти го Къф е кафяв

201

самохвалството и на-

преди 1 година

-рцисизма не са ли грехове ? А за индулгенците всички сме чували ? Европейците са 100 г пред ,нас ние сме ги учили -- може да ги учим как асфалта става на злато ! И как със 200км/ час..........

200

Анонимен

преди 1 година

А защо за 13 години не я направи?? А я направи най_корумпираната дуржава?? Ще гледаш власт през крив макарон!! Ще си гледаш внуците вече!! Стига ни вече и прелива твоята прустотия!!

199

Анонимен

преди 1 година

Той като говори за българи има предвид електората си от роми и помаци, не нас нормалните хора.

198

Анонимен

преди 1 година

Do 202 ti otkade padna v koj pestera si bil do sega typ grobar vsizko se kupuva a ne se glasuva smyrdel

197

Радослав

преди 1 година

До 202 с всеки изминал тур на избори все по малко и по малко хора гласуват! Скоро 80% ще откажат да гласуват, затова нито едните, нито другите, пък какво остава за третите и надолу сме ги избирали!

196

Анонимен

преди 1 година

Румъния ни мина по всичко, Сърбия ни мина по население, единствено наша Мафия е доста силна и ромите са ни най-много. Пожарникаря да каже на какво са се учели от нас. Нямаме правораздаване, нямаме здравеопазване, а образованието е тотално зле.

195

Анонимен

преди 1 година

Toj smazkan muschmol kolko vi plasta ze vse na pyrva straniza obikoli vsizki zitalista v stranata samo v Karlukovo go e stah da doide ze mogat da go priberat

194

Радослав

преди 1 година

До 202: кой те излъга,че сме го избирали? На последните избори гроб с мъка събра 8% подкрепа! За него гласуват само тия които участват в схемите му и на които е платил!

193

Анонимен

преди 1 година

Бойко,може и да знаеш,но това не значи нищо.Щом ти е по-важно да риташ топка,вместо да си в парламента,какво да си мислят хората?Или съвсем ги взимаш за мезе?То като тая поговорка" И аз мога,и тате може,ама козата си сака пръч".Или си сериозен или не си.А не да се караш и на малкото останали твои гласоподаватели,все едно са гласували за шарлатаните и да ги питаш,защо си траят?Ще си траят,като гледат вожда си колко е страхлив и малодушен.

192

Ff

преди 1 година

Буда айде пак със смешки. Време е да се пробваш в комедийни предавания, ще пожънеш огромен успех =)

191

Анонимен

преди 1 година

Буахаха борисофф пак излиза с най-новата комедия. Учели се били от него.

190

Анонимен

преди 1 година

15 г къде спа та не го направи

189

Значи

преди 1 година

Взаимно плюещите се ГЕРБ и ПП-ДБ го правят, защото са еднотипни партии. Те имат едни и същи избиратели като типаж - американофили и им е трудно да ги разделят. По същият начин преди малко Мая Манолова плю по БСП, защото там пък, заедно с Възраждане не могат да разделят русофилите. За самата България на никой не му пука. Вервайте ми. Всички политици са такива за собствена облага и пари.

188

Димчо Дебелия

преди 1 година

Когато и да отворите ДНЕС бе ще видите статия за Борисов.

187

Ха ха

преди 1 година

Знаеш само как да крадеш. Знаеш и как да съсипеш държава. Бяхме преди Румъния, влязохме в ЕС, тръгнаха фондовете, но за нещастие дойде на власт. Румъния ни задмина, даже и страни влезли в ЕС след нас ни минаха. Къде се пишеш пак, вместо да се скриеш и да не се показваш... Знаел той.