79

Анонимен

преди 1 година

хах - те там некои ученички лапат още в час - за каква изложена корнография говорят

78

Асо

преди 1 година

Тия съвсем изтрещеа...

77

Анонимен

преди 1 година

Понеже видях коментари, че не се знае възрастта на учениците - става дума за ученици в шести клас. Доколкото видях става дума за някакъв тип християнско училище Christian charter school in Tallahassee като по прицип родителие е трябвало да бъдат уведомявани преди представяне на 'потенциално проблематично' произведение на изкуството, което изглежда не се е случило. Ето на който му е интересно може да хвърли един поглед в Гугъл "school scandal michaelangelo"

76

Анонимен

преди 1 година

Точно пък американците да са такива пишман моралисти... айде моля ви се.

75

Анонимен

преди 1 година

Какво е порнохъб

74

Анонимен

преди 1 година

Могат да продават пищаци ,като сирене ,а ,не могат да гледат статуи ?!?:))

73

Не стана ясно

преди 1 година

Това училище начално ли е, основно ли е или дава и средно образование? Защо 16-18-годишни хора не бива да знаят как изглежда тялото на човек от пол, различен от техния? Некоментирам това, че във филми и списания могат да видят всичко и нито родител, нито учител може да им попречи. Нашият народ е казал "Прекален светец и Богу не е драг!"

72

Класик

преди 1 година

На Тръмп и ДеСантис класиците. Дано някой ми обясни какво означава Талахаси Класик Скул. Руси кухи *** с напомпани джуки и бюстове и празнина между ушите

71

Анонимен

преди 1 година

Тия май се учат от Русия и България... На фанатично невежество.

70

Анонимен

преди 1 година

Що се отнася до пропорциите на сниманата скулптура, отдавна са обърнали внимание, че ръцете, дланите на обекта са твърде големи.

69

Анонимен

преди 1 година

Само за сведение, да допълня: има картини, изобразяващи лезззззбийските игри с придворни дами на френската кралица Мария Антоанета.

68

ПроСоТо

преди 1 година

след като светът е обърнат с краката нагоре,защо се учудвате,че е пълно със " Х. Сапиенси",които не могат,или не искат да отделят ИЗКУСТВОТО от порнографията ?...Па и друго:..-Това,което всеки вижда в една статуя на голо човешко тяло,СЪТВОРЕНО ОТ Бога,само показва какво ПОДСЪЗНАНИЕ има..

67

българка

преди 1 година

Не се казва колко са били големи децата. Нали се сещате, че не е подходящо за деца до 10 години да се показва всичко - пък било то и световноизвестни склуптури и картини. Но ако учениците са били големи - не виждам никаква порнография, те по обществените телевизии дават достатъчно филми със съответните сцени. За съжаление, вече хората съвсем изтрещяха.

66

Анонимен

преди 1 година

До 57 - Държавите са независими. Щатите не са. Нека се отдеши някои щат ... Не може!

65

Анонимен

преди 1 година

Ако желаете да си играете с нещо няма проблем.

64

Анонимен

преди 1 година

Надали на някой му дреме за абревиатурите ти ----////------ Разбира се, че му дреме. И на български в старите текстове отпреди Освобождението, се говори не за щати, а за държави. Това със щатите е русизим и е общоизвестен факт.

63

Въй въй

преди 1 година

Заглавието е ПРЕДПОЛОЖЕНИЕТО НА УВОЛНЕНИЯ. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЛЪЖЕ, ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ.

62

Холивууд

преди 1 година

НАРКОТИЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ. ИЗТРЕЩЕЛИ ТОТАЛНО.

61

до 61

преди 1 година

Не ТЕЗИ за се побъркали. Побъркани са именно в холивуд. Побъркват и първобитници от техния умствен калибър, т.е. хора, които в главата си имат единствено животттинсконачало. Вие защо гледате подобни неща??!!

60

Анонимен

преди 1 година

Ако се чудите защо култура не вирее там, напишете в търсачката Florida man, последвано от името на месеца и деня на рожденния си ден. Bез значение кога сте родени, на тази дата винаги има статия информираща ни за поредната невероятна простотия извършена от жител на Флорида. Давам за пример: Florida man October 4