38

Анонимен

преди 1 година

С режима на тока преди спасявахме много повече. Въведете го отново, но този път по цялата планета и за абсолютно всичко. Купонът ще е пълен и всичко ще бъде спасено. Ура, другари, световният комунизъм победи.

37

Анонимен

преди 1 година

За да спасим Земята, Путин трябва да влезе под земята

36

Анонимен

преди 1 година

А защо не в понеделник, в 8.00 или 12.00 и да прекъснем производства и да скапем деня? Много по-смислено е да се построят заводи за рециклиране и да се правят обществено полезни неща, а не да събираме капачки за генератори в Украйна. Просто всяка община да изгради центрове и за събиране на хранителни отпадъци, които да бъдат използвани, ако не за храна на животни, за производството на биогаз, или най-малкото за компост.

35

Анонимен

преди 1 година

ППДБQ+ харесват това.

34

1212

преди 1 година

Викате едрите хищници? Ами идете в Родопите и се любувайте, във всяко село има по два едри хищника. Да ви промитите мозъци. Като искате едри хищници идете в Германия да ги Защитавате тука са с достатъчна популация и нямаме нужда от тях.

33

Анонимен

преди 1 година

Тези, които ви призовават да гасите лампите, ще си запалят ароматни свещи. От Икеа разбира се, последна пратка от Китай. Същите тези казват, че на Китай не му пука много за природата. Същите, рекламират бамбукови аксесоари, без да мислят какво се случва с пандите, например.

32

Анонимен

преди 1 година

В Америка гасят ли?Или пак са изпуснали води от АЕЦ?За втори път ,но те са еко.

31

Еrror 404 404 404 40

преди 1 година

Ефекта от тези диотщини е точно колкото е ефекта-Един час напред..Един час назад!Ама закостенелите мозъци на бройлерите командващи света това не могат да го асимилират!Аман от гаси лампата,световен ден на целувката,световен ден на прегръдката,световен ден на съня,световен ден на смеха,световен ден на подскачащите на един крак и други такива!

30

Анонимен

преди 1 година

Много сте прави,защо Гретето не е в Лондон да протестира срещу английските бомби уранови?

29

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Да,да.Как пък да не изгася.И точно във време когато си пия ракията

28

Анонимен

преди 1 година

За боеприпасите с обеднен уран, които Англия прати на Украйна нищо, нали? Евала двойни стандарти.

27

пияница мистик

преди 1 година

Моите лампи така или иначе никога не ги пускам :))) Само в банята и тоалетната де. Стига ми светлината на монитора :))) Значи аз съм супер ЕКО пич :)))

26

Анонимен

преди 1 година

. . . в момента природните паркове и резервати заемат едва 5% от територията на страната ни. . . Не се тревожете! Територията се обезлюдава и българите скоро ще са обявени за защита от WWF или ЮНЕСКО, ако не измрат до обявяването, затова Възраждане, а не ГЕРП или ПП ДБ!

25

До 43

преди 1 година

Да. И се чудя, защо чистосърдечната и неопетнена Грета Тунберг все още не е излезнала да протестира против това? Или за това конкретно няма проблеми. Ама иначе да гасим лампите. Що за лицемерие.

24

Анонимен

преди 1 година

Tова требе да е световният вариант на българския цирк с капачките.

23

до 24

преди 1 година

тъй тъй, като нямате пари за ПАВЕЦ ще стоите с големите резистори в ръце и ще дебните за пикове в генераторите, когато производството скочи - скачате и вие и закачате резисторите на жиците. Тъй се прави в третия свят, биомасата компенсира липсата на средства. Налягането на Парата в паротурбините не можете ли да регулирате, или и това не знаеш че АЕЦ-овете са всъщност ТЕЦ-ове и работят също с парни турбини аааААА?

22

Анонимен

преди 1 година

Да живеят психопатичните екоактивисти! Само ППДБ ще оправят нещата. Тези зелени наркомани лол

21

Анонимен

преди 1 година

Имам приятели, които гласуват за ДБ обикновено. Искам да ви кажа, че всичките до един са изкрейзали. Ходили на бригада в щатите, върнали се с по 1000$ чисто и си мислят, че света е САЩ хахаххахахаххахааах! Колко ТЪЖНО майна

20

Анонимен

преди 1 година

екоталибаните едно дърво не засадиха, предпочитат да казват на останалите как да живеят щото е по-лесно и някой лобиращ нечий интереси политик печели от това

19

Слънцето

преди 1 година

За едно общество се съди колко е развито по енергията която КОНСУМИРА. Убеден съм, че в хотелите си и голф клубовете, днес Тръмп ще спре лампите за гостите си, в часът на земята. Няма начин това да не се случи.