78

Анонимен

преди 1 година

Аз и така си гася лампите,там където не е нужно да светят.Тези уж наивни инициативи ,имат друга цел.Реклама на зеления екстремизъм,представян че се извършва от едни отговорни и добродушни хора.Капан за наивници и балъци.Не им се хващайте на номерата на лицемерите-еколози.Те не мислят за хората,а за собствените си джобове.Те искат не личности,а замбита,които да насочват на където на тях им е нужно.Искат,когато ви кажат да скачате,да изпълнявате.Искат послушно,*** стадо.Не бъдете от тях.

77

Анонимен

преди 1 година

Пълен т***шак е това.Целта е зарибяване на материал и бъдещи последователи на зелените екстремисти.Искат да ги обработят,за да се чувстват като една общност с общи цели.Точно като сектите.Когато овладеят тези наивни хора,ще ги използват за своите цели,които са икономически и геополитически.Ще спират проекти,магистрали,инфраструктурни обекти, ще изнудват правителства и фирми и т.н.И най-важното,че няма да им плащат,а ще ги карат да се чувстват значими в собствените си очи.Иначе тотални лузъри.

76

chuk chuk

преди 1 година

О боже зажаднял съм яката за с екс искам целият екип на Днес да го кл атя яко от днес с божията воля занапред.

75

Анонимен

преди 1 година

Ще включа всички електроуреди

74

айдеее

преди 1 година

През това време олигарсите ще си джиткат със собствените самолети на воля. То бива двоен аршин, ама това вече не се трае

73

pros

преди 1 година

простотия - ел крушките за час хабят- LED:7 wh, обикновенните:60 wh. Един автомобил около 12-24 kwh (дизела/бензина за литър в са около 12,5 квч). Осредненото на двете е 18kwh/33wh = 500. Демек в най-добрия случай само един автомобил обезмисля 500 тъмни апартамента. Най-големия енергиен консуматор в семейството е автомобила, после е бойлер, фурна, котлони, тв, лаптоп, ел. крушка в този ред. Има ли смисъл да се икомисва от най-икономичното... "Да отслабнем като си изрежем ноктите"...

72

шмatka

преди 1 година

Чудя се още каква простотия ще измислите още за терор!??!?

71

Рамзан Кадиров

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ- Ами естествено извънземните биха нападнали САЩ - най-мощната държава. А на любимата ти Пи-до-Рашка е достатъчно банда украински селяни с картечници и базуки да я разкатаят!

70

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Аз ще светна всички лампи в прослава на нашият Господ Бог, който ни е дал прекрасна планета с неизчерпаеми ресурси и безкрайна Вселена за усвояване, и е вдъхновил хиляди и хиляди учени и инженери да направят живота на хората по-добър!

69

ДА БЕ ДА

преди 1 година

ТОЧНО НА БЛАГОВЕЩЕНИЕ ДА СЕ ГАСЯТ ЛАМПИТЕ СИ Е ЧИСТ САТАНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ И ПРОПАГАНДА. АЗ НЯМА ДА ЗАГАСЯ , А НАПРОТИВ, ЩЕ СВЕТНА ВСИЧКИ ЛАМПИ, ДОРИ И ТЕЗИ НА ТЕРАСИТЕ.

68

СС

преди 1 година

Екоталибаните да изчистят незаконните сметища в България,да спрат изсичнето на горите и вноса на отпадъци !!!

67

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

С гасене на лампие няма как да стане спасяването на Земята. Отговорете си на въпроса - Защо всички извънземни, в холивуудските продукции, дошли да спасяват Земята нападат САЩ ?!

66

Чърчил чалгаря

преди 1 година

А фаровете на автомобилите кога???

65

Анонимен

преди 1 година

Ние се борехме да спасим планетата при Жан Виденов по цял ден,два часа има,два часа нема!

64

Анонимен

преди 1 година

Пълно лицемерие! Никакви лампи няма да гася. Новите са много икономични. Нека нашите управници, както и чуждестранните да започнат да ползват метрото и влаковете, вместо автомобили и самолети. За придвижване между континентите могат да използват ветроходни яхти. Вече не е нужно да пътуват всеки път, за да се срещат помежду си. Да използват Скайп, Месинджър или Фейстайм.

63

Не е актуално вече

преди 1 година

Вече всички нови лампи са супер икономични и няма нужда да се броят минути и часове колко време са включени. LED лапмите са супер икономични няма смисъл от така инициатива на тъмно.

62

Анонимен

преди 1 година

Светлините ги гася когато стане време за лягане. Изобщо нямам намерение преди това да стоя на тъмно заради глупостите ви.

61

Анонимен

преди 1 година

Представям си как принц Чарлз гаси лампите на двореца си и гледа тъпо в тавана за един час !

60

Анонимен

преди 1 година

Що за иидии отия? Щели да спасят нещо, което е било милиарди години преди нас и ще бъде милиарди години след нас. Нямаме потенциала за оцеляване дори на хлеббар ка. А моите аоларни лампи и тях ли да гася? Ай у лево. И да не забравите да им пляскате от балконите 1 час като тюлени в делфинариума.

59

Сталин

преди 1 година

1000 магарета ще изнсасилят Рокфелер и компания преди да увиснат на ешафода , а тукашните национални предатели ще бъдат влачени от каруци докато почти загубят съзнание, чак след това ще бъдат изправени преди дулата на възмездието.