24

хх

преди 8 месеца

След като едно нещо е загубило смисъла си, не може да се очаква интерес към него!След като никоя партия не иска да прояви радикален контрол върху изпълнението на Законодателството, става очевидно, че интереса към партиите се губи!За какво да гласуваш, след като няма кой да проведе нужните реформи? След като един запартък гласува противоконституционни Закони как да го аплодираш? Че и да го подкрепиш!

23

Анализатор

преди 8 месеца

Много по-малко от 2 милиона и 800 х. ще гласуват. Няма как избирателната активност да е по-голяма. То и нямаше кампания, просто защото парите на партиите от субсиите отдавна свършиха. Честита да им Новата 2023 г. на политическите лидери на партиите, които отнвоо са безработни. Доста кандидати има за депутати, а пък местата са само 240.

22

баба мара

преди 8 месеца

при такава наглост от страна на парапета и грешния ъгъл няма да гласуваме даоставим на платените гласове да си правят правителство да видим как ще станеизбори до дупка докато изчистим тази с-г-а-н

21

анализатор

преди 8 месеца

Двете разбойнически организации-банкянската и делиорманската,масово купуват гласове.Затова няма нищо нормално у нас.Излезте и гласувайте.Не допускайте разбойниците и неграмотниците да определят живота ви.

20

Съсипааятаядръжава

преди 8 месеца

Знаете ли че по време на политическа/предизборна кампания свобода на словата няма.В ***.Дори журналистите немогат да си позволят да критикуват дадена партия съобщаващи фактите не че в България имаме такива журналисти каквито имат в Европа и света не абсолютно.

19

активни

преди 8 месеца

Оптимист съм.В Девин на един адрес са записани 280 човяка ,а един държи в ръцете си 180 лични карти?!!!

18

Анонимен

преди 8 месеца

И АЗ СЪМ ПЕСИМИСТ, ЩЕ УЧАСТВАТ САМО 2 800 000 ...

17

Анонимен

преди 8 месеца

абе вие не разбрахте ли че нема да гласувам ! ! !

16

Анонимен

преди 8 месеца

Предизборни торбички със салам ...на ПП...Купуването и продаването на гласове е престъпление!Не важи за ПП!

15

Кунг Ям Сунг

преди 8 месеца

Ас от виетнам.Ас строил вила доц живкофМного глад,ние гладен строим,без пари.Те обизда нас вика жълтури,няма ядете ,вие лаботите 15 часа.Мисо Кумуниста бил нас с камсик,лоши комунисти,лоси ..

14

Аз пък съм

преди 8 месеца

Песимист за бръщолевенето на платени драскачи мисирчовци

13

ББ

преди 8 месеца

Изборите са право...и само *** може да се откаже от него...да заявиш как искаш да живееш,мафията ви убеждава да не гласувате за да може да вземат контрола над животите ви с купеният и корпоративният!!!да не гласуваш е все едно да заведеш детето си на заколение...е успех в коленето на децата ви,срещу 50-ка на пеевски ограбил го от вас!!!...позор...Анатема!!!няма да има кой да ви погребе безбожници!!!

12

Анонимен

преди 8 месеца

Този е един от гнусниите фашизоиди от история.бг.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Кажете къде има торбички със салам, лютеница и плик с банкнота.

10

Дедо Поп

преди 8 месеца

ОТВРАТИХА НАРОДА ОТ ИЗБОРИТЕ.Единствено купения вот на роми и принудените от шефовете си работници гласуват за когото им наредят.НИКОГА няма да бъде избрано нормално правителство .Мушеници и национални предатели са окупирали партиите ... Днешно време политик се става САМО ЗА ДА СЕ КРАДЕ .... МНОГО ДА СЕ КРАДЕ ... и за нищо друго. Сред партиите и политиците ни НЯМА НИТО ЕДИН КОЙТО НАИСТИНА ДА ОБИЧА БЪЛГАРИЯ но пък всички слагат доброто за народа и национални интереси в предизборните си обещания .

9

Анонимен

преди 8 месеца

Ще има още много избори докато мафията герб се откаже . Идват нови партии . Има една - Вън от ЕС и нато , Пряка демокрация . Изчакайте новите . Управлявалите вече ги знаем че не стават.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя заработи 2000лв. заплата.

7

Гласоподавател

преди 8 месеца

Която партия ми даде повече пари за нея ще гласувам

6

Пицеразносвач

преди 8 месеца

До Мама НевянкаКисело е гроздето, Невянко...

5

Мама Невянка

преди 8 месеца

Лицето Светослав Живков,който сте поканили е компроментиран в СУ.Станал доцент,благодарение на лизачество и доноси срещу колеги.Пие Ханки Банистър и мези луканка от Балкантурист.Личен паж на комунягата Милко Палангурски.