38

Анонимен

преди 1 година

Бог си знае работата ! Диктатори и бандити ще си получат заслуженото !

37

Анонимен

преди 1 година

Ба си! Всичко е просмукано с руски безбожници и шпиони, нищо не остана чисто!

36

Анонимен

преди 1 година

Руските комунисти взривили най голямата църква в Русия говорят за религия. Боже боже!!!

35

Анонимен

преди 1 година

Украинската власт са бетер комунисти. Освен с война и терорищъм, другите основни заниманиея са им гонене на църкви, събаряне на паметници и преименуване на улици. Няма в историята някой, който да е прокопмал с такава дейност.

34

Анонимен

преди 1 година

Вярата не е във материалното и ако са истински проповедници ще излязат от този музей и ще се застанат до хората, които са във война, не за живота и вярата си, а във война на чужди интереси. Църквата не е музей, манастир, сграда, тя е вяра. Труден е пътят на вярата, но това е и доказателството на христовото учение. Нека заления евреи си навре вярата в сметката за имане, нека го вземе и какво ще промени с това? Войната или вярата на хората?

33

Анонимен

преди 1 година

Още едно доказателство че всичко там е чисто руско и такава измислена държава няма и не имало никога

32

Анонимен

преди 1 година

Лицемерие и демагогия е да се говори за религия от фашисти и варвари, които разрушават една държава и убиват част от хората в нея.

31

еретиците примати

преди 1 година

станаха набожни ти да видиш. Света Неделя още ви помни монголоидни рушкиФашизоиди.

30

КаскетЯ

преди 1 година

Айде сега нов виц, религиозна война! Монголотатарите никога не са били православни а идолопоклонници които вярват това което им каже силния на деня! Не може по да благославя бомби които убиват невинни хора а Императора на двойни токчета се кръсти като католик!

29

Хаха

преди 1 година

..И това го казва един приемник на болшевики - убивали и измъчвали свещеници, и разрушавали църкви !!! Наглостта им край няма на тия !

28

Анонимен

преди 1 година

Голям вой на ЕС,че Русия " отвлякла" " Украински деца" от Украйна? Че и точно за това ще съдят Путин!-:) Ама колко простичко щеше да е,ако бяха казали истината! Че Русия си прибра дечицата от ДНР и ЛБР! 16 хиляди! Че няма да ги оставят УкроФашистите в Киев,да ги гърмят я!-:) И били върнали 300 деца! Ами върнаха ги,защото се оказало,че са били деца на Истински Украинци! Та нали в тези републики в Украйна живеят и Украинци!-:) Ех само как подвеждат човечеството ооо....Нямам думи Укроманипулсция!

27

Анонимен

преди 1 година

До 19: Човече, не те съветвам да казваш тези неща, пред някого, който има понятие от ситуацията. Ще се смее дълго и от сърце. Можеш да ги разправяш пред блока или в кръчмата, там даже ще минеш за интелектуалец вероятно. Но всеки с мисловен процес и познание по темата, след 2 изречения ще разбере какъв си - безмозъчен консуматор на пропаганда, който опитва да рецитира по памет от долнопробни медии относно сложно звучащи теми, за да получава удивени погледи от себеподобни проточовеци.

26

Анонимен

преди 1 година

Джо Байдън нарече Си Цзипин главорез.

25

Анонимен

преди 1 година

Който има президент-диктатор и мажоритарни избори - той яде бой на площада - във Франция, Русия, САЩ. Гласува за опозицията или новите партии - няма резултат. Те имат по 2-3 в мажоритарния парламент. Взели са по 30-40 процента, но нямат представители. Народът на Франция е глупав, неговите проблеми са в избирателната система на олигархията. Протестиращите глуппаци на Франция не са осъзнати идейно и политически. Не могат да променят нищо, защото са загубили властта завинаги.

24

Анонимен

преди 1 година

Агент ,,Михайлов"....Знаете ли кой е???...Русофили дръжте се...Вашия духовен отец Кирил....Служил като млад в Световния Съвет на Църквите в Швейцария.И работил като кадър на КГБ Упражнявал влияние , във взимането на решения в съвета, относно критиките към Русия за нарушенията в собствената и държава за религиозните свободи....Настоящите русофили в по голямата си част са бивши атеисти и редовни комунисти .Верни на партията и редовни на нейните заседания.Тях не ги вълнуват такива теми.

23

Анонимен

преди 1 година

Русия е духовният център на планетата и материалния сатанискти запад никога няма да се примири и винаги ще воюва с Русия както може и с каквото може. В безсилието си дори започна да воюва с умрелите и да разрушава паметници. Опотват се да посягат и на Киевско-Печорската лавра. Войната не е за умрелите или за Украйна, а на съвсем друго ниво. За това Русия започна операцията в Украйна, за това Русия има военн технологии а на запада не са дадени, затова на Русия са дадени неизчерпаеми богатства а Европа няма нищо и е бедна като мишка.

22

Анонимен

преди 1 година

Русия успешно води война срещу колективния Запад. 50 държави, които участват в СВО, не могат да променят нищо на фронта. Украйна кърви и се задържа само чрез безпрецедентна военна, икономическа и финансова помощ от Запада.

21

Анонимен

преди 1 година

Французите живеят в дикатура и президентски тоталитаризъм. Не могат с демократични избори и средства да защитават правата си. Франция има мажоритарни избори и тоталитарен президентски режим. Това, което Чалгарина Слафчо иска да ни донесе.

20

Анонимен

преди 1 година

Си Цзипин: Сега се случват промени каквито не е имало от 100 години. А ние заедно движим тези промени. Путин: Съгласен. Си Цзипин: Моля, пазете се, скъпи приятелю. Путин: Лек път.

19

Анонимен

преди 1 година

Русия е успешна страна. ЕС е умиращ съюз и изпада във все по-дълбока икономически и социални криза.