22

СВОЙ

преди 1 година

До Слава Зеленски!Ти при Сорос на заплата ли си или просто главата ти е празна?

21

80% Дебили

преди 1 година

С руския народ имаме страхотна прилика. Това е робският манталитет. Искаме да имаме господар, да му се кланяме, да ни мачка и тъпче и да ни държи бедни. Да ни краде и унижава. Затова не можем да проумеем какво зло е корупцията и диктатурата. Затова и ще живеем в бедност и мизерия.

20

Анонимен

преди 1 година

Нали постоянно разправяте, че рунаците избивали местното население тряа сте свикнале вече що сте се разревали за 7 чуека ? Кво стана с Буча ?

19

До до 14

преди 1 година

Не че са неадекватни,просто и те като идола си,говорили са пред всичките си приятели и роднини ,че Украйна и НАТО ще победят Русия и сега няма как да се отметнат. За това сега продължават да говорят глупости в подкрепа на тезата си.

18

Анонимен

преди 1 година

До Бъкано от Трол4та. Вика тролингена...

17

Бай Дрън

преди 1 година

То тоя ако го слушам, руснаците нарочно търсят жилищни сгради и училища, за да пуснат дроновете. Те не са тръгнали да воюват с военните, а снучилища и детски градини. Реве за седем човека, а на фронта ежедневно загиват стотици...ако се вярва на пропагандата, как от 50000 във Вагнер, 30000 били затворници и то вече избягали, още 30000 унищожили, че и по 200 на ден. Като дръпна чертата, мах ще трябва да броя не до 50000, а до 500к.

16

Бъкано от Трол4та

преди 1 година

рано рано сутрин. Абе стига с тея копейки. Осъзнайте се малко. Колкото и да се напъвате нищо няма да направите. Нито ще помогнете на идола си *** нито ще си осигурите някакво бъдеще. Съвземете се докато е време. После само по кофите ще ровите за къшай хляб.

15

Анонимен

преди 1 година

До Фантазьор. Не мъ прикупирвай бе фантазе.

14

СВОЙ

преди 1 година

До 10.Звяра Зеленски много добре осъзнава какво причинява на Държавата си,но такава е къвавата мъ роля и той е играе със сатанинска наслада!

13

Анонимен

преди 1 година

ХАЙДЕ ЗЕЛЕ ВЗЕМАЙ ШПАГАТА И РАПИРАЙ НАПРЕД КЪМ УРАЛ И СИБИР. ДВЕ СЕДМИЦИ И ДА СИ ВЪВ ВЛАДИВОСТОК. РАЗБРА ЛИ БЕ ТЪПИР?!!!...

12

Анонимен

преди 1 година

С кво ?

11

Анонимен

преди 1 година

Зелята пак се надува нещо. А бе Зеля, като те съветват американци, що не ти сазаха да не слагаш всички яй ца в една кошница? Не само, че воюваш с редовната си армия, ами паралелно мобилизираш всичко що мърда. Скоро може да ти се наложи сам и лично до отвръщаш на атаките на Москва. Но и сам воинът е воин.

10

СлаваЗеленски

преди 1 година

До 10 Какво е направил?Защитава я от агресора който нахлу в суверенна Украйна и я окупира част от територията и.Слава Украини!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще отвърне на всички атаки на Русия, заяви Зе-клоунът, след като ВС на РФ размаза с крилати ракети летището и базата край Одеса, използвани от киевската хунта за атака с летящи и подводни дронове срещу Севастополь.

8

Фантазьор

преди 1 година

До 7 стига фантазии

7

Анонимен

преди 1 година

Винаги,когато видя снимка на Зеленски и се чудя,дали е осъзнал какво е направил с родината си и дали съжалява?

6

СВОЙ

преди 1 година

Масовият убиец,наркомана с кървавата си роля е избил много хора.На Русия границите са отворени,а на Украйна са затворени,за да се осигурява пишечно месо.Хората се крият,но ги ловят навсякъде.В момента %,които още мислят,че се сражават за Родината е малък.Всички други са попаднали в месомелачката и стрелят,за да не ги убият.Звяра наркоман е организирал Тер.Отбрана с която е завардил пътищата и те или намират пушечно месо или самите те стават такова.

5

Comedy central

преди 1 година

Заплашил ги е, че ще пуска досадните си видео клипчета от сутрин до вечер, докато измрат от скука.

4

До СлаваЗеленски

преди 1 година

Ако не дай боже, ти и семейството ти почнете да боледувате (няма да казвам от какво, защото не го пожелавам на никого), защото наркомана е стрелял със снарядите с обеднен уран предоставени му от Англия, пак ли ще викаш слава на зеленски? :-))

3

Анонимен

преди 1 година

В запорожие показаха клип това си беше жив самообстрел крилатите ракети и шахидите се различават коренно от другите хвърчила