282

Анонимен

преди 1 година

До Крим не е руски Така е, а в главата ти е забито жълто паве, за да мислиш именно така!

281

L.

преди 1 година

Този наркоман ще се нареди в историята до Пол Пот за геноцид против народа си.

280

Анонимен

преди 1 година

до 296 ..Алоо , за каква ''свобода'' говориш? Кога и от кой България е била НЯКОГА ''свободна'' , пък и ''демократична'' държава ?????? От Византия , Турция , Германия , Русия , или сега като колония ?

279

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ''предупреди'' . Интересно тоя на какъв се прави , като няма елементарно покритие ?

278

Анонимен

преди 1 година

Минаха три месеца откакто си върна Крим. За 9 май предполагам ще яздиш бял кон по кармазъ площадъ

277

Анонимен

преди 1 година

"Останаха ли още млади укри да воюват за САЩ и Западна Европа?" - подобни са били и коментарите, когато много българи умират през 1876г по-време на Априлското възстание. Тогава има документи, които обвиняват хора като Левски, Ботев, Раковски, Бенковски, че обричат българите на смърт - но в крайна сметка това довежда до свободата на България. Украйна отстоява своята държава и това е подвиг. Не е подвиг само в очите на агресора, който смята, че тези територии са техни, както Турция е смятала за на

276

Анонимен

преди 1 година

Останаха ли още млади укри да воюват за САЩ и Западна Европа? Ометохте тежкото въоръжение и боеприпаси на Западна и Централна Европа, оставихте половината Украйна без жилища и препитание .Сега за какво и с какви войници воювате? Спре ли ви Байдън поддръжката, живи сте умрели. Не разбрахте ли, че украинците вече вас проклинат? Оставихте ЕС без оръжие, а войната тепърва предстои.За БГ да не говорим - 2-3 дивизии войска и електоратите на ГЕРБ,ПП и ДБ. Ама те могат да крадат, не да се бият.

275

Истината

преди 1 година

Съвсем скоро започва разпада на това зло наречено руска федерация и света ще си отдъхне от тая напаст завинаги! И като се има предвид, че за всичко това помогна другаря путин, направо се смея сам на глас! Да разбира се, че украинския народ даде жертвите заслугата е колкото на путин толкова и на Украйна за заличаването на това вековно зло! Слава на Украйна!!!

274

Анонимен

преди 1 година

Украйна са завлядали Степове и тръгват на контра-атака!!

273

Четвъртият път

преди 1 година

Хайде по примера на едни демократи една ядрена бомба над Киев и да се приключва с този клоун. После ще са най-близките им съюзници като Япония на янките. Жалко, че са толкова близо до нас и Русия и не са го направили до сега.

272

aZ-ът

преди 1 година

Актрисът всяка вечер изнася представление. Ама освен родния либераслък - никой не го гледа. Даже и на Оскарите не го пуснаха. За 2-ри път. Слава Украине- му хаха ха аха ха а ха аха ах ахахахаха аааааааааааааааааааааааааа хххааааааааааааааааааааааааааа хххаа хаах ооооооооооооооооооооооооооооооооооо хххоооооооооооооооооо аааахахаха ахаах аха а хахахахахааха ах

271

Анонимен

преди 1 година

А Русия как ще отвърне на доставените оръжия Как с още пи голяма офанзива

270

Крим не е руски

преди 1 година

Украинският президент Володимир Зеленски е свметовен уважаван лидер и прави на клоун джуджето с име на женски полов орган..ха.ха Целия свят се смее на ***..ха.ха

269

Анонимен

преди 1 година

ейййГлистенски, цял свят се кикоти, след всяка курмъдеровка кльокавата Елелена фон Брауненски винаги с нова чантичка се връща. Да бе да.

268

украйна атакувала..

преди 1 година

Севастопол със дронове ,ай стига бе !

267

Анонимен

преди 1 година

Чака да му дойдат снараженията от САЩ

266

Джоко

преди 1 година

Зильонски , ербап си , но ако твоите кукловоди ти врътнат кранчето ще се ос ереш веднага !

265

Зеленчук,

преди 1 година

Айде, прибирай си паплачта от нашите курорти, че само ги хрантитим, а са свикнали да не работят. Претенции до небето. Предлагат им работа в туризма + 350-360 лева надбавка за наем, интернет и т. н. И пак не щат! Вече 3-4 обяви виждам, и детегледачки търсят, наглеци безподобни!

264

--

преди 1 година

Посетил и се е скрил.Страхливеца това може най-добре.

263

Анонимен

преди 1 година

Украйна Не САЩ изпращат там военни машини т.е САЩ ще отвърнат То и еойната е между САЩ и Русия