43

Смятате ако можете

преди 1 година

В България се изтезават хора със СРС техника масово затова хората бягат на Запад, невиждате ли че останаха само МВР, ДАНС, ДАР, ВКР, ВОЕННИ, Охранители, НСО, Прокуратура !

42

Гледайте АСЕН

преди 1 година

Що да бачка?.. Ще за влече някой балък от Дания и даже партия за влече и даже и цялата държава България за влече, като министер..

41

Анонимен

преди 1 година

И в САЩ 42 милиона от населението се гордеят, че са потомствено безработни. Демокрация е. Това се очаква и у нас.

40

Мара

преди 1 година

Доган от 30 години управлява България като обществена тоалетна. Затова държавата е станала бунище и лунен пейзаж.

39

Анонимен

преди 1 година

Ако си семеен, най-вероятно ще бачкаш. Ако си маммин лигльо, виновна е родителката ти, щот избива некви комплекси та те е оставила да мухлясваш. Живота е активност. Нормалното е като завършиш, да се хванеш на работа и да свъртиш семейство. Иначе хабиш живота.

38

Анонимен

преди 1 година

Много хора си мислят ,че винаги ще бъдат на 25 години ! и ,когато едноокиякия ги подгони или Властите ,усещат съсскането на едноокияпитон !Но ,тогава ,вече много късно!Всеки си намира майстора !Рано или късно !

37

Спасов

преди 1 година

Работата е там че фирмите не искат да мотивират служителите с пари ами с бой и унижения. Затова желаещи няма да има. Нашият герой е Пеевски: милионер без 1 ден трудов стаж.

36

65 годишни..

преди 1 година

Чакат 300 000 баби и старци на 65 г да работят и да финансират ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА 2020-2022..??.............БАСТА...!!

35

Бачкатор

преди 1 година

С нужните знания лесно може да се намери работа от вкъщи, по реално 5-6 часа на ден, за 6-8к чисто.Без да са необходими абсолютно никакви връзки.

34

Анонимен

преди 1 година

Да не сме луди да работим за фашизъма ви? Като ви фалира държавата военния ви диктатор, тогава и вие няма да работите.

33

Гого богаташа

преди 1 година

Аз съм гъзар. Не работя, защото имам наследство и карам на наеми. Чаткаш ли пич?

32

До 29

преди 1 година

Трудно ми е да разбера този избор. Как се изхранва семейство така? И не става дума само за храна, а също и хобита, културни събития, почивки, пътувания.

31

Анонимен

преди 1 година

Аз не работя, защото нашите работят в Германия и ми пращат пари.

30

Анонимен

преди 1 година

До от Плевен Не може да разбереш че няма работа. Обявите за работа са като лъскавите реклами на тв. Или никой не ги иска или е толкова тешка работа че никой не успява. Добре платената и лека работа е заета с връзки или както са политиците роднини и тн. 70-80 % от населението не е нужно при капитзализма.

29

123

преди 1 година

От кога стана задължително да се работи??? За чий им е, да си платят режийните и леба и до там. Да си работят меринджеите!

28

КИРО и АСЕН..

преди 1 година

КАКВО РАБОТЯТ...??.........А РИСТО И ТАНАС...??........

27

Койтозакаквотоеучил

преди 1 година

За квалифицирани хора работа има; добре платена; с коректни работодатели.

26

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм антибачкатора, но наистина предпочитам да мизерствам, вместо да работя. Вече 5 години мизерствам. Вече ще трябва да се хвана някъде, поне за известно време, че имам техника за подменяне, ботушите ми са от 2014 и няма да изкарат още една зима. Останах само с един летен панталон и въобще няма друг начин. Като си понабавя каквото ми трябва и събера някой лев пак ще почивам. А ако попадна на работа, която ми допада може и да се задържа. Преди време изкарах 6 г. на едно място,но беше готино

25

от Плевен

преди 1 година

Синковеца ми е един от тях! Голям мързел. Само пари му требват, а нищо не прави по цял ден, но иначе много обича дрешките, магазините .... Не ми се и живее! Не ме питайте какво ми е душата.

24

33 г, с вишу, безраб

преди 1 година

бил съм на 3 места откакто завърших преди 10 г и на трите ме излъгаха яза пари, я за обучение. откакто си лежа у нас си живея по-добре от времето което загубих в образование и работа