52

Анонимен

преди 1 година

хляб 2 лв, олио 6 лв, краставици 8 лв --- нормален европейски живот

51

София

преди 1 година

Защо продължаваме да въртим плочата с реформата в правосъдието?!? Докато бяха на власт защо не си прокараха нужните и така желани реформи, а сега го използват като предизборен лозунг? Защо оня некъпания от ДБ толкова години във властта не си прокара реформите, а постоянно говори за тях? Некадърност или кръга олигарси, които обслужва не му дава?

50

Анонимен

преди 1 година

ПРОПУСНАХТЕ ПАРТИЯТА НА ,,ПОСТОЯННИТЕ АЛКОХОЛИЦИ " ,,СДРУЖЕНИЕ ЗА ВОДКА С ШОПСКА САЛАТА" .......

49

Анонимен

преди 1 година

СМЕХ :D

48

Анонимен

преди 1 година

След две седмици можете да гласувате да им спрат субсидиите, които ВИЕ плащате.

47

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Киро кои каузи Кироооо Спри да лъжеш ей срутихте държавата В Триград се срути път и не искахте да го правите Лъжци

46

Анонимен

преди 1 година

хахахаха комунистически издънки щели да спасяват държавата за пореден път. Евтин популизъм. Фондация Смокиня и тем подобни. Не разбраха, че на българите им е тоталнописнало от такива цикаджии

45

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво наричат "европейска държава". Какво наричат "нормален европейски живот", не е ясно и на тях самите, защото от Брюксел не са им съобщили новите правила за "нормалност". Правосъдие за всеки - за всеки, който ... НЕ ПРАВИ кое, ТОЧНО КАКТО МУ НАРЕДЯТ. Сдруженията по т.16 и т.17 направо ме изумиха. Не знаех, че имаме авиационна индустрия. "Горичка и анонимните климатици" - Ха-ха-ха. От 1 до 21, да не би да има еврофонд "За имитация на демокрация" за усвояване?

44

Анонимен

преди 1 година

пълните пияници и *** бг нямат място в България на площада пред народно събрание гилотина ще екзекутираме всички от пп и дбкирил петков лудия ще първия, линда, петкова ще е следващата..

43

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е да има списък на антибългарските ЕС пар'а'зити!

42

Сидията

преди 1 година

Няма кой да иде да гласува за лудият и най вече за имигранта то трябва ше както беше на трибуната да бяха го застреляли

41

Анонимен

преди 1 година

Главният прокурор на Република България, Иван Стоименов Гешев, пие кафета с цветнокожи бизнесмени в чораповия бизнес, които не знаят какво е касова бележка, и държи номерата на престъпници-политици в телефона си 'от учтивост'!

40

Зозо

преди 1 година

Хахахаааааа, накрая Кирю и Асан ще разберат за кой гласуват "гражданските организации" у маалата... с хартиената бюлетина :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

39

Анонимен

преди 1 година

Тези ще ви изпратят на войната..

38

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В списъкът е пропуснато и "Отровно общество".Всичкото ром е в тия организации.Тия с кемоърите са 100 ороцента роми и им е цел да екипират всеки ром номад с кирлива гратис,както това е във Франция.Никалво гласуване за никой! Да живее Русия !

37

Анонимен

преди 1 година

И аз съм кауза - "Махнете паветата от Цар Борис!" Ще гласувам пожизнено за софийския кмет който го направи!!!

36

Анонимен

преди 1 година

И какви са техните каузи? Пълно подчинение на САЩ. Трябва ни един Орбан тук, ама унгарците и по соца си бяха на собствено мнение. Ние сме просто едни изпълнители на чужди желания. Вълшебната страна, която изпълнява желания. Джинът от вълшебната лампа.

35

Възраждане

преди 1 година

Голпяма праз, ние пък сме: Сдружение Ахад Сила, Сдружение Чеченеца, Сдружение Съветска Пропаганда, Сдружение Затъпяване и Маргинилизиране на българина!

34

Муахаха

преди 1 година

"Книгата на каузите" .... тва некъФ лексикон ли е?! Дела трябват! Не думи и подписи! А делата вече ви ги видяхме! Айде гепи Лена под парапета и марш у Канада!!!

33

10 ДНИ

преди 1 година

СТАНИ,СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ И БЪЛГАРИТЕ ПОВЕДИ В БОРБА ЗА СЪВЪРШЕНСТВО И СВЕТЛИ БЪДНИНИ!!!