72

Анонимен

преди 1 година

От ПП пак лъжат хората, повечето от изброените изобщо не са регистрирани като граждански сдружения или организации. Половината от изброените са Фейсбук групи!! Кака Лена е бръкнала в Гугъл и от там ги е намерила.

71

Анонимен

преди 1 година

Гледам лели ГЕРБ пак са яхнали метлата.Пригласят им копейкините лели.Да им припомня,че само вчера двама европейски премиери-на Белгия у Естония открито призоваха да се гласува за ПП-ДБ.

70

перко

преди 1 година

Киро да те питам за Плевен? С Руди Гела, орркестър от трима човекаи 15-20 привърженици за булка ли беше тръгнал? Клипа го има в социалните мрежи Поссмейте се! Такова падение рядко се вижда.

69

Майора

преди 1 година

Още движения повярвали на шарлатаните и мошениците , фалирали страната , двуцифрена инфлация , неизгодни сделки , афери , попълване ошфорните сметки , подкрепа и спонсориране от олигарси и олигарси бегълци , незаконни арести , доноси с цел прикриване истинските по "Магнитски" в това число Петков , Василев , Рашков и други!

68

Фондация Слива !?

преди 1 година

Последните три "движения" са направо култови. Нещо като Пелтека и Опуленият за Пинокио ! А тези на снимката вече са записани в книгата на Изчезващите видове.

67

Анонимен

преди 1 година

Колкото e проЗДО e населението на една територия толкова са му проЗДИ управляващитите го политици!!!

66

Мижав интерес...

преди 1 година

Въпрос:Защо забраните коментарите под новината: "България няма нужда от спасител, има нужда от всички нас" на 19.03 от 15:15 часа?!?!?Седнали петима от жълт00паветната ши33и коалиция Плю Дъй Плю Бъ на стълбите и зад тях знамето на ЛГБТИФКШ - и33вратеняците с надпис TOGETHER!Защо не позволите да излеем " демократично"всенародната любов към Кики Гриндера,КокоР бикините,Мравояд Грантояд, Гн0ма и Минджеф? Нека научат какво мислят хората за шестмесечното им управление на подмяната!!!

65

Анонимен

преди 1 година

" Горичка и анонимните климатици" тия направо къртят с име!! Само зари тях ще гласувам!!!...за Възраждане, естествено.

64

перко

преди 1 година

Браво Кире! "Издигна" се още повече в очите на хората! Щом се хвалиш стази Кига на каузите и особено с тези организации и фондации зад които стоят по десетина човека с неясно фианансиране!Тази Книга на каузите е върха на дъното ви!

63

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да се говори, всеки един без значение от коя партия е в момента живее по-зле след "Промяната", не съм сигурен на какво се надяват точно но нито имат опит, нито са работливи, нито разбират изобщо как се управлява държава и е доста нахално пак да се предлагат, явно искат още комисионни от газ и оръжия както и свежи парички от олигарсите които обслужват.

62

Удивително

преди 1 година

е колко много НПО та се направил олигарха за да може винаги да демонстрира народна любов към себе си.

61

Е па

преди 1 година

те тия всичките НПО та и без друго са на Прокопов - нормално е да подкрепят "наште хора", както казва Къро.

60

Анонимен

преди 1 година

Българската държава се е отказала да бъде държава и е станала територия управлявана от престъпни организации с етикетчета политическа партия. Псевдодържавата Б-я отказва да разследва престъпните им лидери и ги пробутва за преизбиране. Бойкотирайте псевдоизборите на псевдодържавата България. Спрете да плащате данъци -- по-добре отидете си купете нещо с тези пари -- дрехи, ядене и пиене, вместо да ги дадете на псевдодържавата и тя да ги подари на фашистката хунта в украйна.

59

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ = Пълни Престъпници Дайте ни България

58

Анонимен

преди 1 година

Кирооо, един политик трябва да има поне харизма, ако не акъл. И какви са ти каузите, че така и не разбрахме? Първо щеше да ни ваксинираш до един и да въведеш сертификати, а за един ден забрави като почна войната в украйна. Като почна войната, всички да даваме заплати и да приютяваме украинци. После да даваме оръжия. Аз някакви телодвижения в полза на България и българските граждани така и не забелязах. За какво си ни? Митрофанова го свалила от власт. Сам си се свали и пак напираш.

57

Анонимен

преди 1 година

Няма начин да гласувам за канадски гражданин и оцъклен пеgepac

56

ПеПе

преди 1 година

Вече не им вярвам на тия шарлатани след всичко което направиха и правят не са за тая държава

55

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

РЕФОРМА В ПРАВОСЪДИЕТО ОТ ПОДМЯНАТА ЗАКРИТ СПЕЦ СЪД ДЕЛА СРЕЩУ ОЛИГАРСИ ВЕЧЕ ЗАМИНАЛИ И ГЕШЕВ ДА МАХНЕМ ДА СЛОЖИМ СВОЙ ЧОВЕК ПОДМЯНАТА ТОВА НЕ Е МОЯТА РЕФОРМА А НА ВАШИТЕ ПЛАЩАЧИ СТИГА ЗАБЛУДИИИИИИИ

54

ГХАХАХАХАХА

преди 1 година

Горичка и анонимните климатици, Фондация Смокиня, Врачанските къщи....... Вие сериозно ли?????????????????

53

Анонимен

преди 1 година

Ей това са били и "интелектуалците" дето Народният съд е съдил.