20

Анонимен

преди 1 година

не са високи цените, доходите са ви ниски. И са ниски, защото 80% от населението за нищо не става.

19

И пак

преди 1 година

си изберете шарлатаните. Да се вдигнат още цените!

18

Подсказвам

преди 1 година

причината за високите цени са очакванията, че утре ще са още по-високи. И това не е шеговит израз. Помислете!

17

Анонимен

преди 1 година

няма реална причина, за високите цени на храните, това умишлено се прави от психясали глобалистки комунистки паразитки за да докарат хората до мизерно съществуване и глад и концепцията на тези психясали глобалистки кониците на апокалипсиса първия болест ковидофейка, втория война конфликт Украйна Русия, третия глада високи цени на храните..

16

Анонимен

преди 1 година

Прах в очите на ноивните оФци. У нас няма закони за защита но потребителе от спекула. Каквото и да се естанове за цените - все тая. Поредни циркове от наведените слуги.

15

Анонимен

преди 1 година

проверяват дали се спазват картелните уговорки. вие да не мислехте че е с друга цел?

14

Анонимен

преди 1 година

Храните поскъпват от година и вече са по-скъпи в пъти, а КЗК сега се сети да извърши "изненадващи" проверки заради скъпите храни. Видимо няма българска институция, която да не е yмpялa в кожата си.

13

Deep Zone

преди 1 година

Хаха, не намерили обосновка на високите цени :D Питам едно и не чакам отговор - кога ще затворят големите вериги, чиито щандове са пълни с отровни храни? Точно никога! И тръбят колко е хубаво, че има всичко в магазина, с леката подробност, че ти разсипва организма :D

12

Анонимен

преди 1 година

Тия спаха една година ,веднага да върнат заплатите си в бюджета ,къде бяхте ?

11

Анонимен

преди 1 година

До силно замислЕна УЖ правят проверки! И защо само сега? Къде бяха до сега? Като че ли никога не са влизали в магазин и не са знаели какво става с цените!!! Не са влизали и в заведения,не са си купували храна? Прах в очите,само ни баламосват че правят нещо! Краденето и пробутването на залежали и развалени стоки си продължава! Всички знаем,че не смеят да ги пипат ,особено тези от големите вериги! Ние си мълчим и чакаме нещо да се случи,Е НЯМА ДА СТАНЕ!

10

a

преди 1 година

Кво ми пишат всеки ден за тия проверки?!?!? Крайният резултат е ЗЕРО!!! Че даже и се увеличават още цените на основни продукти!

9

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям, ежесекундни яки проверки на търгашите. Трябва бримките на чорапите им да са преброени и на сайта.

8

Анонимен

преди 1 година

И кво като проверяват? Проверяват ми тва...То нищо не поевтиня след тея ,,мерки,, на служебните! Хората на Румбата нищо не правят! Само говорят май!

7

Кашкавал турист

преди 1 година

Кашкавал В*рея за 35 лв/кг, а до него друга марка за 20 лв/кг. В същото време във фирмен магазин можеш да си купиш свестен кашкавал за около 20 лв. Питането ми е ако има общност, а не съвкупност от единици и спрат да купуват тоя златен кашкавал на тая измислена марка В*рея дали няма да намалят цената!? Само така се лекуват алчните...... И хич не ме интересува кой по веригата от произв. до магазин надува цената. В Хърватска кашкавал около 15 лв/кг. Всеки сам да прави изводите си!

6

Натовеца

преди 1 година

Всичко е прах в очите на хората и имитация на дейност !

5

Анонимен

преди 1 година

Днес ритуално скъсах на парчета брошурата на Лидл, преди това писах оплаквате че е мръсно.

4

баба мара

преди 1 година

билла аспержи 11 лв чесън 11 лв за кг лук за готвене 3 лв за кг за млякотосиренето и кашкавала да не говорим 20 ст пластмасовата малка кутия за сърмитепил кавърма 17 лв за кг тука не е монако

3

Един Българин

преди 1 година

Резултат ще има, когато и населението се включи. Трябва да се проверява най-много Била т.к. надценките там са най-безумни. Следват Кауфланд и Лидъл неотлъчно зад тях. Метро може и да не проверяват - цените там са доста разумни за много неща. Прясно мляко добра марка под 2лв/л не бях виждал отдавна. Самите потребители трябва да накажем Била и компания като купуваме от там само в краен случай и даваме приоритет на по-евтини магазини за качествени стоки.

2

Анонимен

преди 1 година

Резутат има ли?Нама

1

Анонимен

преди 1 година

Какви проверки я пак?Одеса вчера брашно 0.85 стотинки ,приз 1 кг 2.55 лева ,олио 1 литър 3.45 лева ,хляб 1.55 лева !Гонене на чуждите марки от България !