193

Анонимен

преди 1 година

До Сандо хайде САЩ, Германия, Англия или някой друг ни даде нато-вско оръжие пък ние да дадем нашето старо на Украйна. Защо няма една таква приказака? ------------ от месеци има такава приказка и не само за България. Полша, Словакия, Чехия, Хърватска, Словения си подмениха съвeтските бракми модерно оръжие. Ние обаче си имаме гнycни, cъветcки шапкapи и си пазим ръждясалата техника.

192

Анонимен

преди 1 година

Русофобите да хващат пътя за Аляска, тук не искаме да подкрепяме сатрапи и нацита

191

Анонимен

преди 1 година

До Паню Баирски Хайде да кажеш с какво оръжие помагахме на ВСУ! Предполагам, че правиш разлика между оръжие и боеприпаси. А да продаваме тежко въоръжение на възраст 50-60 години е безполезно.

190

ПП 2023

преди 1 година

Радев е съучастник на Путин.Затова такива ги говори.

189

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.194 Май не си ходил войник: снаряд и патрон доста се различават. Снарядите се делят на унитарни и такиива с отделно зареждане в дулната камера - първо самият снаряд и сетне гилзата с барутния/взривния заряд. Но унитарните снаряди не се наричат патрони.

188

Само ни лъжат

преди 1 година

А старите съветски муниции за старо съветско оръжие? За тях нещо да кажеш!!

187

РАДЕВ ГНИДА

преди 1 година

РУСКА ИЗЧЕЗВАЙ В СИБИР ПРЕДАТЕЛ

186

почти повярвах

преди 1 година

Да, ние няма да доставяме на Украйна, ще доставяме на Полша, а те след това ще ги дават на Украйна пак игра с дефиниции, но крайния резултат е същия.

185

РАДЕВ Е ПОЗОР

преди 1 година

РАДЕВ ПРЕЧИ НА БЪЛГАРИЯ ДА ИМА АРМИЯ

184

ТОЯ НЕ СЪМ ГО ИЗБИРА

преди 1 година

Л РАДЕВ Е ПОЗОР КАКЪВТО БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВИЖДАЛА.ДОЛУ РАДЕВ ДОЛУ РАДЕВ ДОЛУ РАДЕВ

183

Анонимен

преди 1 година

Уважавам Радев за това решение, най-после се абстрахирахме от западните пропадняци и фашаги

182

Pepe

преди 1 година

Наистина ни вярвам на ушите и очите си. Този човек, ни тласка към мрак и тъмнина. Той вече най-открито работи за мракобесния режим на онова ниското. Отдалечава ни от Европа (ние сме Европейци какви да сме) и НАТО. Натовски генерал, та той е пълен CPAM!!!

181

РАДЕФ

преди 1 година

Е ПОЗОР

180

Пикая на Русия

преди 1 година

ТОЯ НЕ МИ Е ПРЕЗИДЕНТ

179

Силиций

преди 1 година

Всички заводи работят 24/7, всичко произведено отива директно в Украйна. Нищо не зависи от Радев, нищо не зависи от политиците, нищо не зависи от вас! Пръскайте се от злоба, Русия няма да спре промяната, ще има нов и по справедлив свят. Да живее България, Слава Украине!!!

178

5-та водка пийвам

преди 1 година

До Сандо - ами македонците как си направиха сделки? Дадоха нашите стари танкове и сега получават леопарди от Германия. Сега ще си дадат и самолетите и ще ги заменят с нови модерни. Като има желание, има и начин. Демек, от наша страна мижав интерес.

177

Мдааа Дааа

преди 1 година

Божеее... от тая хибридия дето се лее в Бг медиите не мога да повярвам, че в Бг си имаме такъв велик Човек и водач... над 70% България те боготвори г-н Президент!!! А иначе никой не пречи на военолюбивата соросня да хваща мешка, пушка , чемодан и вокзал за фронта в Укрия да брани бандери и неонацисти... на воля да бори рашки и Путин. България иска неутралитет и мир на каквато и да е цена... стига смърт и разруха!!!!

176

Сандо

преди 1 година

хайде САЩ, Германия, Англия или някой друг ни даде нато-вско оръжие пък ние да дадем нашето старо на Украйна. Защо няма една таква приказака? Защо да подаряваме ?

175

Президента Радев

преди 1 година

Украйна е отписана от ФАЩ. Доставили са снаряди с обеднен уран Явно нямат намерение да ядат хляб от там. Да му мисли Еуропа. Те ще папат радиоактивно брашно, царевица, олио...

174

Смях

преди 1 година

Ама, много бързо забрави, как същите тия ПП/ДБ му коленичиха, ръкопляскаха и избраха за втори мандат. Сега щели да му искат импийчмънт. Не, че не трябва, ама точно тези да му го искат??? Та той им е бащицата бре.