272

Анонимен

преди 1 година

Китай е по-наапред от ЕС по почти всички показатели (производството на машини за чипове е един от тях), но ако някой знае други, нека да каже, плийз!

271

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Тук има един анонимник дето сам се пита и отговаря, и с бира се черпи.

270

Зозо

преди 1 година

Да припомня. Блатната империя канибализира пътнически самолети, крадат западни трактори и комбайни от Украйна, щото са "нация техническа" :))))))))))))))))))))))))))))) Връщане към волския впряг :)))))))))))

269

До БАНко

преди 1 година

Добре че спомена самалетите. По заповед на щатите, китай не приемат руски самалети от тези дето спряха да си плащат лизинга. И второ преди година путин се изцепи че започват масово произвосдтво на руски граждански самалети и както винаги спази обещанието си - произвддените руски самалети за 2022 са числом и словм 0(нула)

268

Shark

преди 1 година

Най-вероятно ще създадат и това е съвсем нормално. По-добре ние да си гледаме себе си какво създаваме, защото то клони към нищо! И Русия, и Китай ще се оправят, и със САЩ ще се разберат, това е на 100% сигурно. Въпросът е ние как ще се поставим и доколко нашите интереси ще бъдат защитени и от кого? Защото политиците ни са ПутьоМаринкиновци, всички до един!

267

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/275 "Ако и Китай иска да последва съдбата на Русия нека да създадат блок." - по скоро е точно обратното, но нали си про'с'т, как да го вденеш?!

266

Брацигов

преди 1 година

дай пак отначало..В кой от предметите, който притежаваш софтуера е американски

265

Анонимен

преди 1 година

До :)/234 "Но са некадърни и необразовани да видят голямата картина." - каза един дето Еднокнижникът два пъти трябваше да му казва, че е про'с'т... и още не го е вдянал. Китай може да изостава от САЩ по доста показатели, но е наапред от ЕС по почти всички...

264

Анонимен

преди 1 година

да те черпя една бира!Текила пия, ако имаш път към Пловдив с удоволствие..

263

Брацигов

преди 1 година

Какви предмети искаш от америка да има - тесла, мотика и пирони ли? Да си чувал че едно най-скъпите неща е софтуера случайно? Ако искаш да я караш без софтуер ще трябва да се върнеш 60 години назад във времето. А 99% от стуера по света е хамерикански, за другите неща да не говорим. И не че се прехласвам по величието на америка, просто гледам фактите. КОгато тези факти се сменят и аз ще си сменя мнението.

262

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКИТЕ АВИОКОМПАНИИ ПОИСКАХА ОТ КИТАЙ ДА НЕ ЛЕТЯТ НАД РУСИЯ , ДА ЗАОБИКАЛЯТ , ЗАЩОТО РУСИЯ ИМ ЗАБРАНИ НА НАТООВЦИТЕ !!! ТАКА САМОЛЕТИТЕ НА НАТООВЦИТЕ СЕ ОСКЪПИХА С 30 % СПРЯМО СВЕТА !!! ТОВА Е ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ КОАЛИЦИЯТА НА РУСИЯ С ЦЯЛ СВЯТ , В ЧАСТНОСТ КИТАЙ !!!

261

Анонимен

преди 1 година

До 272 - Питам, защоне питаш в друга тема. Тея "пусканки" за да избегнеш неудобна тема, са похват на сеслките бекове.

260

Анонимен

преди 1 година

Ако и Китай иска да последва съдбата на Русия нека да създадат блок.

259

Анонимен

преди 1 година

Евтиният ток според теб не помага ли?Боже, слез си прибери вересиите..Няма нищо по-важно за развитието на коя да е съвременна икономика от евтини енергоизточници..А от атомната енергия по-евтина няма..Сигур си завършил Харвард, нале..

258

Анонимен

преди 1 година

"всичко, което днес произвежда Запада в Китай, утре може да го премести в Индонезия, Турция, Украйна, Бразилия..Интересно що не го е направил досега, като е толкоз лесно.." - Ех ... Дано се видим на биво някой ден, *** да те черпя една бира!!! Най-накрая нормялен човек.

257

Анонимен

преди 1 година

Питам България кога ще произведе нещо какво ми гледате Русия от коментарите ви лъха самочувствие все едно сме икономическо чудо не си виждаме н а с раните *** а коментираме Русия и Китай

256

Зозо

преди 1 година

Хахааа, на форумните руснаци вече им се дръпнаха очите от китайски сух напън :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Въобразяват си, че Китай е Блатната мизерна империя.

255

Анонимен

преди 1 година

защо на официалните геограски карти издадени от министерството на природните ресурси на Китай, далекоизточните градове на Русия са дадени със старите им китайски имена?Защото им е по лесно да ги произнасят на Китайски..По тази логика защо връх Мусала си е още с турското име, айде нека да е арабско та да сме коректни

254

Анонимен

преди 1 година

До 251 - Ама да, беее! Спира интернета, разбиаш ли.

253

юбералес

преди 1 година

Си обяснява на Пу каква ще е новата цена за газ, нефт, лес и прочее, при липсата на алтернативен западен пазар.