292

Joko

преди 1 година

Ама никак не е изключено ! Търпението с/у Хамстерманците се изчерпва. ледващото е Тайван...

291

Анонимен

преди 1 година

Няма щото Китай седи на всички маси. Защо им е да се намесват и да изтърват месото от мастата на НАТО, за да останат само с картофите на масата на Русия.

290

Анонимен

преди 1 година

До 304 - Той Марл Майли си мислеше, че Русия ще тръгне да избива цивилните в Киев с ракети и артилерийски огън инизцепи тива, за просволутите 72 часа до падането на Киев ... Сегансъщият иска д апраща армии, да предпазват от геноцид.

289

Анонимен

преди 1 година

А някой вози ли се до теб или си богат самотник на средна възраст, който сублимира незадоволените си инстинкти в скъпи предмети?

288

Брацигов

преди 1 година

Друзя колото и да се пънете СССР беше супер изостанал технологично и Русия като пряк наследник няма как да постигне по добри резултати. Това си е до ген, естествения подбор така се е получил. Те са неrрите на европа и ако не бяха природните ресурси шяха да са една от най-изпадналите страни в света. така наречения подем на русия при тавариш путин не се дължеше на нищо друго освен на големи западни инвестиции в каквото се сетите - заводи, технологии , търговия, мениджмънт по западни стандарти.

287

Брацигов

преди 1 година

продължаваш да бягаш по тъча с общи приказки, а не намираш място да посочиш някой предмет посочен в САЩ, който притежаваш, да не си някой пролетарий и ти, случайно?

286

2

преди 1 година

Според него това е причината много държави да не прилагат санкции заради Украйна."Поражението на Русия няма да бъде в интерес на Глобалния юг. Много страни на Юга, които все още пазят спомени за някога доминиращия Запад, знаят, че Западът отново ще стане арогантен и непоносим, ​​ако победи напълно Русия", каза сингапурският дипломат Кишор Махбубани, бивш председател на Съвета за сигурност на ООН.

285

1

преди 1 година

85% от населението на света не участва в санкциите срещу Русия-Bloomberg. Като пример статията цитира Малайзия, където покупките на газ и петрол са поевтинели поради липсата на санкции."Ние попитахме мениджъра: Нима разходи за електричество не се повишиха?Той отговори,че всъщност са паднали."Малайзия не налага санкции,така че купуваме петрол и газ по-евтино от миналата година." Освен това Глобалният Юг не иска да види САЩ отново да доминират на планетата,защото вече са минали през това и това е неприятно."Повечето хора на планетата искат да живеят в многополюсен свят,който не е доминиран от СА

284

Анонимен

преди 1 година

Укронацисти от "Еделвайс" заплашват да щурмуват складовете на БК в Приднестровието.Фашистка *** от 10-та бригада "хвърлиха око" на складовете в село Колбасна. Според тях "всичко е обградено" и всичко ще приключи "в рамките на няколко дни". По-рано беше съобщено, че складовете са минирани и ако фашистката *** се опитат да пробият, последствията ще бъдат усетени в Молдова.

283

Анонимен

преди 1 година

Китай не са чак толкова развита икономикаКитай за 20 години изведе от състояние на крайна бедност над 500млн. души..Пък ти си лалай не ми пречиш

282

2

преди 1 година

Военните "експерти" смятат, че изпращането на американци на смърт заради активите на Зеленски и Байдън в Украйна би било "здраво мислене"."Нищо друго освен американски ботуши на земята не може да осигури демократичното бъдеще на Украйна." Срамното бягство на американската армия от Афганистан не ги научи на нищо.

281

ЗаПада знае че

преди 1 година

Си отива, затова го естрах! САЩ използва и изсмуква най богатите си колонии в Европа, но и това няма да им помогне да се задържът като световин хегемон! Светът се променя!

280

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/294 "Човешки права" - хахаха... В Холандия, вувузелата на "човешките права" забраниха референдумите, готвят закон за забрана на партиите и отказват да изслушат свидетелите на защитата в съда. В германия, журналистите които са критични към правителството, пишеха статиите си в Австрия и ги тълкуваха после в немските медии. Вече даже това не могат.

279

Анонимен

преди 1 година

Артемовско направление.Ситуацията край Артемовск,където части от ЧВК Вагнер предприеха решителен щурм срещу града,бързо се нажежава.Очевидно руското ръководство няма да има нищо против да получи новини за победата,докато си е в Москва, за да укрепи позициите си,но точно по същата причина Киев не може да допусне това.Затова вчера градът беше щурмуван и руснаците успяха да настъпят в южната и северната му част(но не критично за защитата на ВСУ).Въпреки това,ситуацията за фашистката *** е очевидно ужасна и затова тази сутрин изMeTTa започна придвижването на резерви,за да облекчи "страданието на

278

Анонимен

преди 1 година

Авдеевско направление.Руските части са преминали жп линията и са се приближили до Степово.Това предизвика сериозна оперативна криза за фашистката *** и те пуснаха в битка резерви,но с тях също им е трудно.Нещо повече,по същото време вчера (и днес) частите на 1-ви армейски корпус на ВС на РФ започнаха щурм на позициите на ВСУ западно от Авдеевка в посока Северное и Ласточкино,което е много по-опасно за ВСУ,отколкото пробив на север от Авдеевка,тъй като минава през Ласточкино т.нар. "Път на живота за ВСУ в Авдиевка",загубата на пълен контрол над който заплашва гарнизона на града с големи пробл

277

Брацигов

преди 1 година

За операционни системи чувал ли си? За интернет платформии, сървърни решения? Защо рушнячетата не предпочитат рутуб например, а се тикат в ютуб?

276

Анонимен

преди 1 година

А и - не богохулствай.Що, трябва задължително да вярвам в Господ ли?

275

Анонимен

преди 1 година

Китай не са чак толкова развита икономика. С 10 хиляди долара на калпак БВП е една все още слаба икономика. Това че населението на Китай може да бъде ограбено брутално за да се изпълнят великокитайските щения на вожда Си е истинската опасност за света.

274

Куманов

преди 1 година

редовия руснак в прованса живее като скот.А видял ли си как живее редовия американец в прованса та да сравняваш..Щото някои имаме преки наблюдения и от двата прованса и да знаеш, резултата не е в полза на американците..Без да коментираме, че американските и европейски АЕЦ работят с руски обогатен уран, а не обратното..

273

Анонимен

преди 1 година

"производството на машини за чипове е един от тях" - които са изключение... но кажете и други?!