65

Анонимен

преди 1 година

Действията на България относно правата на човека и корупцията са "недостатъчни" . . . . . . . . А ТЕЗИ ДЕТО ПИШАТ КОМЕНТАРИТЕ МОГАТ ЛИ БУКВА ПО БУКВА ДА ИЗДЕКЛАМИРАТ ИМЕТО БЪЛГАРИЯ ИЛИ ЗНАЯТ ЛИНКЪДЕ ПОНЕ СЕ НАМИРА? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ДО БОЛИВИЯ!

64

Дачо

преди 1 година

Кое не е така ?

63

Майстора

преди 1 година

Между другото, честита 20та годишнина от мирното унищожение на Ирак и справедливото анихилиране на държавата заради привидели се оръжия. Честити милион невинни жертви за мир и унищожена и невъзстановена държава за нейно добро. Силите на справедливостта безжалостно удариха и след тях трева не поникна.

62

Анонимен

преди 1 година

САЩ все още работят с Ислямска държава и други терористични групировки за извършване на атаки срещу правителствените сили в Сирия,седнали да ни учат нас.

61

Анонимен

преди 1 година

Какво ревете бе, про'с'таци европеидни?! След две седмици пак ще гласувате да ви поучават. Права е тиквата, че про'с'таци като вас само мачкане заслужават.

60

Анонимен

преди 1 година

Краварите се чудат какви дивотии да измислят.Краварски гадове.

59

Анонимен

преди 1 година

Тюрлюгювеч е доклада , но така става когато правиш копи-пейст от различни источници и позваш гугъл преводач

58

Анонимен

преди 1 година

Толупа не е съгласен с това заключение на Краварите.

57

Смях

преди 1 година

Няма такава държава!В нормалните държави образованите хора имат висок стандарт на живот!В България неграмотните,които не могат да четат и пишат и да разсъждават като цивилизован човек ,карат Амг-та М5ци Мазератита какво говорим!!

56

Дядката

преди 1 година

Според моите наблюдения демокрацията в САЩ е абсолютно фалшива!Шепа богати и влиятелни семейства са овладели всички институции и ги използуват за своя изгода!Но тоза им изигра лоша шега !От изкуственото надуване на цени сега не могат да произведат нови съвършенни оръжия , както прави Русия!До там са докарали нещата с преразхода на бюджета , че ги очаква скоростен фалит!Щатите са пред ФАЛИТ!

55

Анонимен

преди 1 година

Е тия ненормалници първо погнаха по Магнитски Горанов, а сега пишат, че арестът му бил незаконен..... малко не ги свърта май...

54

Ма нали

преди 1 година

шарлатаните бяха най-демократичните и прозрачните.

53

пък осъждат ареста

преди 1 година

на тиквата като несправедлив, а говорят за намаляване на корупцията като е ясни виновниците управлявали 12г

52

Анонимен

преди 1 година

Американците мразят руснаците , защото не им се връзват на акъла .Аз лично много обичам рускините ...любими са ми ....

51

Аноним

преди 1 година

Доста странно е, когато САЩ пишат за човешки права..

50

Анонимен

преди 1 година

Не съм видял в друга държава , някой да отиде на училище , да извади автомат и да застряля един куп хора . Това е вероятно от хубав , демократичен живот .....

49

На Мадуро Машинките.

преди 1 година

Нощ покрила е земята... Щурците..ЗАРАДИ всичката помиийка която се излива върху справидливоста и подписаните договори и прочие, човечеството в БЪЛГАРИЯ И ПРАВОСЛАВНиТЕ БЪЛГАРИ ще гласуват срещу АНГЛОСАКСОФОНИТЕ на 02.04.2023. Цяла ЕВРОПА се е вдигнала срещу преклонението пред мумиите .. НАРОДЕ СЪБУДИСЕ ТВОЙТА МАМ...а!

48

Анонимен

преди 1 година

Възраждане! Няма да си оставя магарето в калта.

47

Анонимен

преди 1 година

В моя доклад за САЩ пише, че правата на хетеросексуалните бели хора, и най-вече на мъжете, са силно нарушени в всички сфери на обществения живот. Партии като Демократическата и Републиканската извършват опасна външна политика, предизвикваща конфликти в различни точки на света. Комуникацията със съюзните държави се извършва посредством неправомерен политически натиск и шантаж.

46

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ни напрвиха АЕЦ козлодуй и много други неща .Американците ни взеха Мариците и много други неща .Откривате ли разликите или още трябва да варят жабата