105

GodBlessUSA

преди 1 година

Пазбира се че ще ви дават акъл като нямате!

104

Анонимен

преди 1 година

Те САЩ нали си решиха техните проблеми, та дават акъл за нас.

103

Анонимен

преди 1 година

Върнете Надежда Йорданова за министър на правосъдието! Само тя има воля да промени нещата и върне справедливостта, така че жертвите на престъпления да получат качествено правосъдие .

102

Анонимен

преди 1 година

"По отношение на расовите малцинства се изтъква, че дискриминацията може да бъде наказана със скромна глоба като законите в тази сфера не се прилагат ефективно."---- Искат да кажат че ние жълтите тюрко-монголи продължаваме да дискриминираме чедата на първородния син на Господ -Македон, основателя на белата раса, като не им даваме да си вземат Пирин планина!

101

АТ

преди 1 година

А за корумпираното украинско правителство казаха ли нещо? А бял полицай да удуши чернокож на улицата посред бял ден в САЩ? За корумпирани евродепутати нещо?

100

GodBlessUSA

преди 1 година

Абсалолютно има законно право да се меси САЩ в защитата на демокрацията и човешките права на българските граждани които са нарушавани системно от комунистическата мафия политици корумпирани ченгета мутри руски *** които заплашват много и всякакви други под чавеци.Медиите дори са обект на репресии!Случеят с Медияпуул!Разбира се че имат не само право да се месят но са длъжни САЩ да помогнат на нормалните хора демократи в тази подафриканска изпаднала държава.

99

Внимание!

преди 1 година

Американските евреи следят коментарите под новините за антисемитизъм! Имате право единствено да ги обичате. Другото не е позволено.

98

Анонимен

преди 1 година

Ето затова имам респект към САЩ , защото те са двигателят за защита на човешките права навсякъде по света! Включително в България. Ако не са те да критикуват политиците и институциите ни и да им казват в очите, че са корумпирани и не зачитат човешките права и свободи, че не се справят със задълженията си, сигурно вече щяхме да сме азиатски анклав. България е свободна страна само на хартия!

97

Българин

преди 1 година

А с какво право Държавния департамент на САЩ пишат доклади за България?Това не е ли намеса в политиката ни?Каква ли би била реакцията на Американците ако българия излезе с доклад относно нестабилната финансова политика на САЩ,прекомерната употреба на сила от страна на полицията им и расовата дискриминация?Ние не бяхме ли независима република член на ЕС?

96

Европа Европа

преди 1 година

До 101 Това е нормално за Бг.Вижте че на никой не му прави впечатление. Убийство с брадва в центъра на Казанлък.Какво толкова.Си казват плебеите!

95

Анонимен

преди 1 година

Не е ваша работа.

94

Анонимен

преди 1 година

Да се равняваш по САЩ е като да козируваш на Кхитлер 39-та

93

GodBlessUSA

преди 1 година

В България няма свобода на словото дори да медиите какво остава за обикновените хора .Например случея с медия пул който цитира стенограма на народното събрание за зелената карта и мутрите ги съдят за един милион.Свешно е!2023 България е в ЕС само на думи в действителност е бразиломексиканско гето.

92

Анонимен

преди 1 година

Сащ много плямпат незаконен бил ареста на борисов ами той като арестува през 2010 бившия министър на отбраната нилолай цонев законно ли беше и после плащаше цялата държава

91

Гражданин на ЕС

преди 1 година

Ужас ! Това е дума която може би описва всичко да си изминалото денонощие в Казанлък. Кутията на пандора някой я отвори. А Казанлък спи. България спи ! Хора .... вие разбрахте ли какво се случи в Казанлък? В България ! УБИХА ЧОВЕК С БРАДВА В ЦЕНТЪРА НА КАЗАНЛЪК! 21 век ! Страна членка на ЕС ! Законът когато трябва да е над всичко! Когато не сме в махалата, когато не сме даже в селата. Когато сме в града, в центъра му, в центъра на общината ... по сред бял ден, пред погледите на всички, пред камерите и забележете - до СЪДА НА КАЗАНЛЪК , БЕ УБИТ ЧОВЕК С БРАДВА ! Друг се бори за живота

90

Анонимен

преди 1 година

Друго си е узаконената корупция пардон лобитата, а колкото до правата на човека се вижда, че във ФАЩ белият човек вече не е човек

89

Анонимен

преди 1 година

Браво на сащ -- крадците викат дръжте крадеца. Самите те са причината за корумпираността на политическата система и политиците, които се контролират от агенти на цру, с цел да играят по тяхната ***. За това са измислили и "закон магнитски", и уики-лийкс -- изтичане на информация от засекретени документи, уж независимо от тях, но винаги срещу хора неудобни за тях. За корумпирани американски политици няма изтичане през уики-лийкс.

88

анализатор

преди 1 година

Най-доброто нещо беше ареста на банкянския разбойник.Чисто формално държавната адвокатура на на престъпниците от банкя-ПРБ,попречи да се стигне до желания резултат.За да се оправи Б-я,повторния му арест е неизбежен.

87

96 абе идиот кръгъл

преди 1 година

кой и за какво подготвяГанюБалкански и простакЗавършен като теб......

86

Подготвят ни янките

преди 1 година

Подготвят ни. С други думи казват на нашите политици ППДБ и ГРОБ или правите коалиция и гласувате както трябва (за оръжия и жива сила за Украйна, за закупуване на Американско ядрени гориво, за Американски бази, за още няколко милиарда за американски оръжия .. ИЛИ ще минем на следващата стъпка и ще преборим корупцията у вас! А компромати има за всички. И за Кирчо и Кокорчо, Иванов и Борисов!