51

До 43

преди 1 година

До До Eйgжънт Apиeл Ckит 3aщoтo "мaлoyмнo изчagиe", тakoвa зanagнo въopъжaвaнe" ниe нe noлyчaвaмe или ни ce npegлara yмишлeнo нa нeнъзмoжти цeти и ycлoвия! Texнитe nлaнoвe ca тyka ga нямa бълrapcka gъpжaвa и бълrapckи нapog...

50

Анонимен

преди 1 година

До 59. На феминистка дрога съм.

49

Анонимен

преди 1 година

Ако виждаме, че побеждава Русия, ще помагаме на Украйна; ако виждаме, че побеждава Украйна, ще помагаме на Русия. И така, нека "истинските" бели мъже се изтребват взаимно и колкото може повече в организираните от самите тях скотобойни.

48

Сержант

преди 1 година

Руската пропаганда се е активирала. Скоро, народите поробени от рамките ще се надигнат и Русия ще е =Москва.

47

Цинизъм

преди 1 година

В държавата ни възрастните с пенсия колокото да не умрат, но комунистическият интернационализъм ни кара да подаряваме бомби на украйна!

46

Закривай

преди 1 година

окрайна!

45

маилс

преди 1 година

Стоянов да бъдем конкретни .Страната ни или продава боеприпаси на конкретна страна в конфликт -което е нормална търговска практика ,естесвено още по добре и на двете или ти скъпи подаряваш нещо което не е твое ,което е злоупотреба и съответно подлежиш на съдебна отговорност като длъжносно лице .

44

Анонимен

преди 1 година

Тук пише една шматка, дето са го сложили да налива масло в огъня, да неври хората и да генерира мнения. Това му е работата - дразнител. Срамна професия, но явно за друго не става.

43

Анонимен

преди 1 година

Изпратете всичките тези генерали иФатмаци на Украйна! Украйна има нужда от такива военни гении, които си дадоха всичкото оръжие на чужда държава и си фалираха собствената държава!

42

До келеша

преди 1 година

С изключение на теб, тук пишем българофили. Ти не си такъв и не виждам смисъл да навестяваш тоя форум. Намери си някой немски, или френски и пиши там. Ние тук не желаем България да праща оръжие на урките, както и не желаем да сме в ролята на тоалетна хартия на урсула и наркомана.

41

Анонимен

преди 1 година

До СержантБАС ДЪРЖИ !!! РОМКАТАСИ ДЪРЖИ МЪ ХАЛ

40

анонимен келеш

преди 1 година

Абе пишете си тук спокойно под новините бе русофилчета:):):)Никой не ви ......

39

Анонимен

преди 1 година

До Eйgжънт Apиeл CkитHATO nлaнoмepнo yнищoжи бълrapckaтa apмия, въopъжeниe и BПK oщe npegи ga влeзeм в aлиaнca. Пocлe ни нaбyтa в rpeшни и cвpъx ckъnи cgeлkи, orpoмнa бюpokpaция и иkoнoмичeckи нenocилни nporpaми. Cera ни изcтиckвaт, нe щoтo тexниkaтa ни e чak тoлkoз нyжнa нa Уkpaйнa, a зa ga ни вkapaт във вoйнa c Pycия... Toвa e цялaтa paбoтa!"Цяла Европа, Америка, Австралия, Япония е въоръжена с оръжия на НАТО и само БГ армията фалира. ЗАЩО бе комунистическо малоумно изчадие?

38

Сержант

преди 1 година

Бас ловя, че 99%от коментиращите се възползват от техника и блага на запада, децата им избягаха и те там, а на поддръжниците на она гнил строй им останаха само бръмбари от съветско време в главите. Не забравяйте, че Русия се състои от много държави, завладяни заради имперските амбиции на болните мозъци там. Сега им е жал, че остатъка от гнилата империя ще се разпадне

37

До 40

преди 1 година

Разбери веднъж за винаги мазнико: НИКОЙ НЕ НИ ПЛАЩА! В ТОЯ САЙТ ПЛАТЕН СИ САМО ТИ! НИЕ СМЕ ХОРА, КОИТО САМИ МИСЛИМ И НЕ ЧАКАМЕ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НЯКОЙ КАКВО И КАК ДА НАПИШЕМ!

36

анонимен келеш

преди 1 година

Електората на БКП и Възраждане вие на умрело:):):)Малко сте бе:):):)И паметника на Альошата ше ви демонтираме и оръжия за Украйна ше пращаме все повече:):):)Вие си пишете тук под новините:):):)

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен40. Тука ше си седим да те дразним докат се разцепиш от злоба

34

Анонимен

преди 1 година

Българската армия отдавна не е Българска.

33

Анонимен

преди 1 година

Какво ревете бе цър'в'ули про'с'ти некадърни? След 2 седмици ПАК ще гласувате за ес и нато, нали?!

32

Анонимен

преди 1 година

Стоянов и служебното правителство да заминават на фронта! Да вземат и киро и оня грозния с големия нос от ДБ!