71

Анонимен

преди 1 година

Да се надяваме че е оставила нещо в защита на България

70

Анонимен

преди 1 година

Защо всички евроатлантици са с толкова противни физиономии . Един нормален няма от тех а всебоклук

69

Анонимен

преди 1 година

Вън американските слуги и крадци от българската администрация !

68

Анонимен

преди 1 година

Този е национален предател назначен от друг национален предател -- "президента Радев" -- вмирисан американски прислужник.

67

Мнение

преди 1 година

Цяла България се молим братска Русия да унищожи цяла Европа с ядрени оръжия. Включително нашата държава. Не тябва да има живи поклонници на запада.. Всичко трябва да бъде изпепелено!

66

ББ

преди 1 година

До АнонименСвобода за България от руските агенти!Бог ни е дал животите и не дължим нищо на убиеца на жени и деца в Украйна и обслужващите го със замъци построени с ограбеното от животите на децата ни и предците ни...от опозоряващите Народа ни!!!Справедлив и Свободен Свят...или С.ъ.т...по-добре!!!Бог да пази България от руски "пУтриоте"!да е ядрен...по добре...ненавиждам кваса!!!

65

ББ

преди 1 година

резиденто,агент Сава и агент Буда с ограбеното от вас от пЕевски купуват...души през пАсолството и кАпейкин,от хора без достойнсто,без чест,отрекли се от Апостола,продаващи Свободата си,вярващите...САЩ и Свободният никога няма да Ви предадат!!!Бог ви даде живота като Свободни...и го продавате за 50 лв на пеевски ограбени от вас...Франция гори хора...за 2 год. пенсионни!вие ви манипулират и ограбват с милиарди от 30...прогонват децата ви...позорят ви,Война е...и ядрена не е изключена..

64

ББ

преди 1 година

уау..Смелите войни в Украйна умират и за Свободата на вашите деца!..найстина ли не го разбирате?мислещети го разбират,руската пропаганда ви убеждава,че да къртиш камъни в сибир...да муваш квас..да убиваш жени и деца само защото едни ниски с его..имтпотентни ти го вменяват като "ценност" от десетилетия плащащи на роби в ЕС сочейки ти "врагове",пУтин руснаците ще го разчекнат,за да се спаси ги изпрати на война.."врагове" им измисли,примитивно!Руснаците..примитивни ли сте,както ви представя пУтин?

63

#

преди 1 година

Не знам нашата държава да е давала някога оръжие на която и да е друга държава. Не да го продава а да го ДАВА. Някои хора искат ей така, но ако някой от нашите политици поиска нещо ще ни изкарат цялата държава м. а. л. о. у на ици. По добре недей. Парите и после оръжието. Американците и Англичаните им дадоха милиарди какво е това "дай за бог да прости"?

62

да живее България!

преди 1 година

Всеки български снаряд - широк в ковчега на русофашизма!

61

Анонимен

преди 1 година

Какво сте ревнали про'с'таци европеидни, като след две седмици ПАК ще гласувате да помагате на Украйна?

60

Анонимен

преди 1 година

* Българската армия предоставя това, което може да бъде предоставено на Украйна*, скромно звучи, но 6 в света говори съвсем друго.

59

ББ

преди 1 година

и се чудите защо България затъва?заради такива безгръбначи оният ден говореше друго!сега ни убеждава...ако видите някой да убива жени и деце...не се месете...тотални безбожни руски агенти са на решетникОв,ако може да спечелите за България няколко стотин милиона и уважение,ако живеете Праведно и Почтено било...лоша,управляват ни врагове на България хора,агенти на пУтин!да излезем и да им вземем главите,вкарват ни в позор и съучастие в геноцид!!!

58

Анонимен

преди 1 година

Тоя е предател и ни лъже най-нагло. Трябва да се спре износа на оръжие и да не ни въвличат във война защото после ще страдаме ако конфликта се разпространи.

57

Силиций

преди 1 година

Пращайте, че ще дойдат и нас да освобождават.

56

Анонимен

преди 1 година

До 42 Анонимен Българската армия отдавна не е Българска. . . . . . И ДА ДОПЪЛНЯ НЕ Е АРМИЯ ВЕЧЕ!

55

Анонимен

преди 1 година

Горкият министър! Или не са му ясни някои неща или се прави на умряла лисица! Когато господарите кажат изметете всички хангари и складове, той ще бъде първият с метлата! Единствената разлика е, че няма ди ни подарят нито един куршум - мунициите ще си ги плащаме след това!

54

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ - Още жив ли си , внимавай с емоциите.

53

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ да ги натирят в Донбас да се бият срещу братушките!- ------- братушките ти са на привършване, ще трябва вие пyтлeрасите да идете да се биете.

52

Анонимен

преди 1 година

Пародия на армия.Армия имаша до 1989г.