89

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пак са излъгали. Щом са щастливи, защо крадат микровълнови и таблети от къщите на мирни хора?

88

Анонимен

преди 1 година

Като останат 3 милиона роми, ще се лее чалга навсякъде и ще има кебапчета и бира. Тогава матеряла ще бъде щастлив.

87

Анонимен

преди 1 година

Финландците може и да са по-щастливи от сомалийците и украинците, но едва ли са по-щастливи от жителите на Бутан, където май имаше и министерство на щастието, от жителите на Монако, които са и богати, но имат и много по-хубав климат от Финландия. Има и други държави, като Андора, Сан Марино, Малта от чиито жители финландците едва ли са по-щастливи.

86

Глупава маймуна

преди 1 година

По- щастлива съм във Перник! Приказвайте си , каквото си искате.

85

Анонимен

преди 1 година

Кръвна първа братовчедка на мъжа ми роди ненормално дете - ненормално, защото на 17-годишна възраст пробва какви ли не хапове и "лекарства", за да абортира. Е, не успя да абортира, роди инвалид. После роди второ дете от някакъв финландец, който я отведе сред мъглите и ветровете, но поне Й осигури покрив и поминък, и едва тогава я заряза; впоследствие се плесна на държавата с още ШЕСТ ***, цял живот и един ден работа не е видяла, ражда си на воля от който й падне - как да не е "щастлива"?

84

Анонимен

преди 1 година

Тия класации са пълни кликбейтски простотии

83

Анонимен

преди 1 година

Няма щастливи северни народи. Там всички са зле. Цяла година студ и мрак и борба за оцеляване. Какво му е хубавото? Най щастливи са в "бедните" държави в отдалечени райони по близо до екватора. Там е топло и приятно но в същото време има и много вода и изобилие от естествена храна. Никой не си дава зор. Живота върви по друг начин нищо общо с индустриалните държави. Там проблемите на цивилизацията реално не ги интересуват. Хората са независими, сами си изкарват прехраната.

82

Shark

преди 1 година

Как няма да са щастливи финландците, като не изтрезняват.

81

Северняк

преди 1 година

На север, ама зимата им е значително по-топла от нашата.

80

Анонимен

преди 1 година

И какво като е на север? Имаш пари, пътуваш където искаш, няколко пъти в годината. Най-доброто образование в Европа, най-добрата пенсионна система, социална система, заедно с Дания. Свобода на словото, на духа. Защо да ламтиш за нещо друго?

79

Анонимен

преди 1 година

Дшлъл тука некакъв извънземен, от некаква планета дето никой не я знае и вика че бил най-щастливия на свето.

78

Википедиян

преди 1 година

Брой самоубийства на 100000 души годишно: 13,6 за Финландия и 6.5 за България.

77

Главанак

преди 1 година

Ами да им изпратим тиквата от Банкя, па да ги видим колко ще са щастливи!

76

чети внимателно защо

преди 1 година

Българите, твоите сега възлюблени поданици, не познават що е добродетел. Те крадат от памтивека и го смятат това дори за почтен занаят. Понеже не е срамно да крадеш, прието е това да се върши на открито. Главното правило е, че не може да се краде освен много. Законите не улавят големите кражби... Тъй щото не трябва да се спираш нито на минута и да разсъждаваш върху тази вулгарна дума, добродетел и честност.

75

Ох от много другарки

преди 1 година

Щастливи....Ох, Ах, ай, ох....Раздрусай дървото и нека лениве ца се строполи на Земята , ох кеф турската баня ах...ох...

74

Анонимен

преди 1 година

Горките финландци, съжалявам за тях,

73

чети внимателно

преди 1 година

Ливан беше страна със много завършили студенти на запад.Това не се хареса на враговете и.Запалиха различни войни.Върнаха я в развитието много назад.

72

Анонимен

преди 1 година

Аз съм щастлив. С борба, учение и труд всичко се постига навсякъде по света. Имам прекрасно семейство, прекрасни приятели, прекрасна професия, която ме прави щастлив, а хобитата ме допълват. Умея какво ли не от "а" до "я" ,паралелно с професията си. Пътуваме по цял свят, живеем си живота с кеф и харчим за смислени неща, пари има за всичко, че и доста остават за инвестиции, ако имате желание да се развиете. Не всичко е в парите, разбира се, но си признавам, че съм материален човек.

71

до некъф

преди 1 година

Ние от 33 живеем в демократична държава с пазарна икономика, без комунистическа идеология и икономика, и с всяка изминала година живеем по-зле, и по-зле!!!! Май, проблема ни е от съвсем друго естество!

70

до анонимен

преди 1 година

"""...според фактите, Финландия е много зле""" ----- И по-зле ще става! Икономическият ръст на Финландия се дължеше на СССР/Русия с евтините енергоресурси и дървесина за мебелната финландска индустрия и огромните финансови постъплени в бюджета от руските туристи! Сега ще ду...т "изстиналата" супа! Речено е: "Злото, което си направиш сам и най-големият ти враг не може да ти го направи" това важи с пълно сила за Финландия!