22

JJJ

преди 1 година

Мисля че, един журналист е добре да подходи професионално и ако професор по вирусология му е давал интервюта по теми свързани с вируси, моля да да подходи по-професионално и по теми свързани с генетични проблеми, да се обърне към Генетични консултанти. Само идея проф. Кременски може да ви разкаже всичко от началото по проблема, проф. Савов, неговия наследник може да разкаже в развитие по проблема...

21

19 и 20 сте онко

преди 1 година

болни, но ние не ви съжаляваме, а подкрепяме! Защо ли? Ами, затлъстели сте, пиете и пушите и имате онкоболни роднини. Трябва ли, да ви анатемосаме., като дауните? Вие даже, повече тежите на обществото ни

20

Жена

преди 1 година

До Майка,Какво ще правиш, когато ти станеш на години и имаш нужда от помощ от детето ти, което до края на живота си то самото не може да се самообслужва? Това не е само един опропастен живот. Живеем в общество здравите и нормалните хора, които се раждат получават образование, професия и работа, а някои имат и по-висши цели в живота за принос в обществото, а НЕ просто живот който да се свежда единствено само до физиологически нужди, хранене и тоалетна.

19

Психиатър

преди 1 година

До МайкаОпределно сте ненормалницаа никоя нормална майка не би искала да ражда деца инвалиди обречени на непълноценен живот изпълнен с мъки и страдания. Мирише на форма на садизъм и мазохизъм и извратено влечение към непълноценен и нещастен начин на живот.

18

Браво, Майка

преди 1 година

Всички, нормални родители разсъждаваме така!

17

Майка

преди 1 година

Детето ми е със синдром на Даун,никога не сме мислили да го оставяме в дом,то нашето скъпо дете увеличи любовта ни ,обичта ,вярността към семейството.и един миг от живота си не можем да си представим без него.то ни спотаява,и дава сили .

16

Анонимен

преди 1 година

И как се намества 21-вата хромозома, по отношение на "пейзажа Ковид"? Чрез ваксина - генно инженерство според конспиративните теории. Ето я връзката с пейзажа. Само че коя хромозома ще се размести, не е ясно, нали? Затова Пфайзер иска да ни продава още ваксини.

15

Анонимен

преди 1 година

До Експертност Единственото за което се сещам, е че евентуалното повишаване на случаите на синдром на Даун ще бъде обяснявано с постковид. Нали са го приели за "част от пейзажа" /нямам думи за коментар просто/.... Няма да бъде обяснявано с ваксините, например.

14

баба мара

преди 1 година

затова всяка бременна жена още в началото на тест за болестти да се вземат меркинавреме след това цял живот тегло за детето семеиството обществото колкото ида струват тези тестове по евтино ще излезе на обществото в годините след това

13

Експертност

преди 1 година

Специалността на професорката са Вируси. Какво има общо с Даун? Какво разбира от болести, които не са причинени от вируси?

12

Фейк Новина

преди 1 година

Къде е големият разстърсващ пробив? Какво е откритието? Типично подлъгващо заглавие да се отвори да си навърти брояча за реклами и кинти.

11

Гърмящо заглавие

преди 1 година

Ама едно НИЩО каква е големата спъпка АМИ НИКАКВА мимаш буламач темата е Даун пък вмъкнати неща за Ковид и други глупости.

10

Анонимен

преди 1 година

Номер Осем доста време не си е пил хапчетата.Не, антиваксъре, ваксините не са вредни, и земята не е плоска.И не, синдрома на даун е там, откакто има бебета. Просто преди наричаха тези хора "Селският *** от".Тризомия 21, или дупликация на 21вата хромозома.

9

До предния

преди 1 година

Ох, колко си глупав!

8

Анонимен

преди 1 година

Синдрома на Даун, които преди появата на масовото ваксиниране за всякакви болести не е съществувал, за него ли говорим?

7

Анонимен

преди 1 година

До 1: Грета не е жалко същество а нейните родители. Те изкарват пари от нея. Имаше доста критики и в Швеция но в такъв свят живеем.

6

Анонимен

преди 1 година

Тази прилича на избягала пандизчийка

5

Анонимен

преди 1 година

А за синдрома на космясалата жена мечка

4

Анонимен

преди 1 година

Бъдеща затворничка.

3

Анонимен

преди 1 година

Нещо за затлъстяването, особено това пета степен?