46

(..)

преди 1 година

Дотук добре. И после корумпираният държавен служител го краде за собствена изгода. Това без ясен контрол върху разходването на държавните средства може да ни върне назад. Иначе да - над определен праг богатството няма смисъл в персонален аспект.

45

АнонимеН

преди 1 година

Си е на среща с Путин в Москва. Някаква новинка така и за това не дотам маловажно събитие, ***?!? :) Или българите трябва да останат с впечатление, че нищо не се случва и че ФАЩ са си шефчетата на света? Жаалки БГ медийки!

44

SS

преди 1 година

Гответе се идва лошо !

43

Анонимен

преди 1 година

Пример : Всички бизнеси на Мъск са с цел да събере 1 трилион за колонизация на марс. Ако го обложат допълнително това ще забави тази мисия, и съответно ще забави прогреса на цялото човечество. Това не трябва да се допуска. Колкото и пари да имаш - ако си ги придобил честно и си си платил данъците не би трябвало да те закачат. Тежък популизъм. Да вземем от успелите и работливите и да дадем на неудачниците и мързелите.

42

Анонимен

преди 1 година

Голяма лакомия е, да. Разни спортисти, артисти, путинисти. Много са, много.

41

Анонимен

преди 1 година

Ако тези от Давос са решили да спасяват планетата , трябва да се откажат от часните си самолети , яхти и всякакви играчки които замръсяват , а не да ми правят колите с 1 литър двигател . Лицемери .

40

Анонимен

преди 1 година

С две думи означава , че са робовладелци , тоест не заплащат адекватно труда на работещите за тях и генерират големи печалби за себе си .Всичко скъпо , труда евтин , това те го правят , не южния вятър

39

до Българин

преди 1 година

По-скоро означава, че ти си в единия процент.

38

Анонимен

преди 1 година

Ако разгледате статистиките на ООН, може с изумление да установите, че почти няма български гражданин, който да не е в единият процент най-богати хора на планетата.

37

Българин

преди 1 година

Това значи ли, че аз ако имам едно кило салам, този 1% консумират хиляди тонове салам?

36

Анонимен

преди 1 година

Заплати по 50-100 хиляди лева и проблеме е решен. Ако няма пари както беше 1989 г. сички по равно.

35

Анонимен

преди 1 година

Никой които участва в Давос , дори не чувал името на Витанов , но той компетентно изказва мнение ......

34

Анонимен

преди 1 година

При капитализма трябват регулации за избягване на събирането на парите в определени хора, които изтеглят тези пари от обращение в западни банки и офшорки и за купуване на луксозни стоки и скъпи играчки за богати. Парите в обращение намаляват с тези средства и излизат от икономиката на България. Западните компании произвеждат играчки за богати, които използват за вземане на парите от презадоволени и чудещи се какво да си купят богаташи по света в бедните страни. Скъпи часовници, автомобили и др.

33

Анонимен

преди 1 година

Всъщност тоя закон гледа да убие средната класа от заможни хора , а корпорациите ще продължат да укриват данъци. най-лошото е , къде ще отидат тия пари? Ще отиват за зеления концлагер, който ни пробутват, за поробването на народите

32

Анонимен

преди 1 година

Всеки, кото притежава собственост на стойност над 113 000 долара, ИЛИ има годишен доход над 20 400 долара е в този един процент най-богати ххора на планетата.

31

Анонимен

преди 1 година

"Инициатива е на мултимилионери от Давос" - когато Клаус Швабско сатанинско мекеpe , като другря Витанов, говори за нещо, треа да се направи точно обратното

30

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който има доход над 20 000 долара на година е в тоя 1%.

29

Анонимен

преди 1 година

А добро утро!

28

Анонимен

преди 1 година

Или по-точно 6000 души притежават над 70 трилиона долара. И болшинството от тези 6000 рептила се намират в щатите и Европа. Повечето са англосаксонци и евреи. Няма проблеми :)

27

Анонимен

преди 1 година

"Колко от вас използват над 50% от абонаментния си план за телефон?" - Аз бе мога защото е ... Београничен. Иначе 70-80 gb нет ... Спрях домашният просто.