25

Един Българин

преди 1 година

До 20 Браточка, не така, защото баш ИТ издържаме държавата. Ако ни порежеш здраво просто ще издържаме друга, но да знеш че милеем за нашата. Без телефон може, без храна и вода - сложно. Мен не ме кефи че ски курортите не намаляват цените въпреки огромния скок и ужасните условия за ски и просто не ползвам лифт. Всеки трябва да направи по нещо, различно от реване по форумите. Ако се организираме тая седмица бойкот на веригите може и да разберат "намека" като почнат да изхвърлят.

24

Решението е

преди 1 година

Всички със заплати над 3000 лв. да се облагат с 30% данък!! над 5000 с 50%!!

23

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Един Българин...Да бе, ще гледаме интересът на тия, дето закусват, обядват и вечерят в ресторанти. Те не са от първа необходимост, освен за крадците да плюскат на наш гръб. Ай, сикт...ир!

22

Анонимен

преди 1 година

Тв, банки и ФК също 90 % данъци. Огромни печалби и на банките.

21

Анонимен

преди 1 година

Бе то в Германия, Франция и други яки страни от евро-зоната няма по-малко от 5% дефицит, ама в България 3% били постижими?!?!?!?!?!?!?!!?

20

Един Българин

преди 1 година

До Плюйте Кръчмите са основоплагащи за българската нардопсихология. Ако няма кръчми или са много скъпи започва битов алкохолизъм. Не е редно да има подпоагане, но трябва да имат възможност да се снабдяват на адекватни и предвидими цени. Това се прави с конкуренция и ако трябва и такава от държавата. Виж за подпомагане на Била, Кауфланд, Лидъл и т.н. съм много против!!! По-скоро трябва да ядем консервите от зимата 2 месеца, да купуваме само хляб и ще ги питам тогава, но народът не си знае интере

19

Анонимен

преди 1 година

Данък свръхпечалба 90 % и за ИТ и всички заплати над 1000 лева. Мобилните скубат народа а им дават и помощ.

18

Анонимен

преди 1 година

Публична тайна е че Пеевски и Борисов създадоха Ружа Игнатова и нейната пирамида да краде пари от хора по целия свят. И после я убиха на една яхта в Гърция и нахраниха акулите. Това е всичко което трябва да знаете за "елита" на България и от какво разбира той: рекет, изнудвания, убийства, контрабанди, измами и т.н.

17

Виж компенсациите

преди 1 година

дето ги раздадоха защото цената на тока в България в един момент стана по-висока от целия евросъюз, това могат да го направят, обаче дали пък тая икономия няма да отиде в разход за издръжка на безработни ? То ако верно тея фирми толкова са се напечелили, най добре да закриват и да бЕгат вместо да седят тука да ги дЕрат и да си оправят бюджета.

16

до 13

преди 1 година

като има шарани има и шарлатани хаха

15

Анонимен

преди 1 година

Купавам само Крюгери и суис франкове. При тях грешка няма. Само нагоре.

14

Не разбирам

преди 1 година

кой ги научи да я дъвчат тая дума свръхпечалба. То за да има такава трябва да има някакъв регламент каква печалба да има по сектори примерно, а за такава наредба не знам, освен в аптеките, ако и там не са го премахнали вече. Навсякъде е на пазарен принцип.

13

Анонимен

преди 1 година

И по-зле ще става. Хората си помислиха, че промяната ще е към по-добро... шарани

12

todor

преди 1 година

Колко години още трябва да минат за да разбере и дете от децката градина,ЧЕ ПАРТИИТЕ СА ПИЯВИЦИ НА ОБЩЕСТВОТО !!! ВСЕКИ СЕ НАТИСКА ДА ЯХНЕ КОНЯ И ДА КРАДЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО !!!

11

Плюйте

преди 1 година

Колкото искате, но е факт че има дефицит, заради подпомагане кръчми, разни предприятия и прочее. Всички те са на печалба, но ги подпомагат. На загуба е само масовия човек. Така е било и така ще бъде. Нали сте капиталисти. Какво подпомагане.....Нали все пазар ви е в устата. Не могло таван на надценките, но могло да се взимат пари от държавата за компенсации......

10

Военно Положение

преди 1 година

Вадете Армията да се изчистиме от психопата Иван Гешев и престъпника Бойко Методиев Борисов! Тези убиват Българи чрез Пернишки мутри и корумпирани полицаи!

9

Тревожен сигнал

преди 1 година

Това е тревога щом така брутално държавата почва да граби явно наближаваме ФАЛИТ на ДЪРЖАВАТА. Свръх богатите хора отдавна са се защитили и ще им накривят само шапките нищо повече. Кораба потъва това е сигнал за предстояща поредна национална катастрофа.

8

Лидия от криптата

преди 1 година

изпълзя като насекомо и хоп в тв студията да ръси глупотевини... Явно са много отчаяни краварите,щом цялата им НПО-агентура,медии, платени *** и пр0дажни дупедати,бивши пребоядисани управници - седераЗти,к0мYняги и ДС се активираха за масирана пропаганда,но е безполезно! След 33 години демонокрация българския народ не вярва на евроатланДиците и ястребите,с изключение на жълтокафявите с тротинетките от Плю Дъй Плю Бъ,Прайд-левицата,Съсипи София,СтиВън Янки,Почетния председател и Толупа!

7

Дежавю Комунизъм

преди 1 година

Връщат България в тъмните времена на безумният комунизъм насилствено погазваме на частната собствено, доходи и печалби.

6

Анонимен

преди 1 година

Бизнесмените на Тиквата плачат като гладните бебета на Караджов. Затвориха им кранчетата. 12 години разни велевци и домусчиевци цицаха пари от Държавата, тоест от нас данъкоплатците.