65

ОФчо

преди 1 година

Нашите финансови задължения са огромни и ще продължават да растът, нямаме никаква промишленост, сел. стопанство е унищожено от десетилетия, зависими сме от туристическите услуги, но и там "отрязохме клона, на който седяхме" със санкциите ни срещу Русия! Посочете, откъде ще дойдат постъпленията в държавната ни хазна, може би, от поредния евротранш? Но ЕС също "потъва", тоест, финансовите траншове ще бъдат орязани! Очаква ни ръст на инфлацията и цените, обезценяване на доходите и безработица!

64

Анонимен

преди 1 година

А бе вижте кой се изказва по темата и после дискутирайте! Откъде я изровихте специално за изборите тази компроментирана личност!?

63

от 57 до съответния

преди 1 година

Това какво мислиш си е твоя работа, не ти се бъркам..Но можеш да се запознаеш с по-подробно с икономическия модел на Китай и пак да дискутираме, ако имаш желание..Китайската икономика е планова, ако и на теб да не ти изглежда така..Поставят се конкретни цели със съответните срокове на изпълнение..Най-интересното е , че се и осъществяват..

62

до 57 от 63

преди 1 година

... така че модела на западния умно-красив бизнес предприемач, който е единствения богопомазан да живее охолно, за сметка на работниците, които изнасят целия труд .. та този модел е доста по-разчупен в Китай, който позволява и на обикновения работник, който не е умно-красив ("***"), да живее доста добър живот, защото просто има дарба в областта, която практикува.

61

Анонимен

преди 1 година

Си е на среща с Путин в Москва. Някаква новинка така и за това не дотам маловажно събитие, ***?!? :) Или българите трябва да останат с впечатление, че нищо не се случва и че ФАЩ са си шефчетата на света? Жаалки БГ медийки!

60

до 57

преди 1 година

Не мисля, че в Китай е точно планова икономика, но със сигурност модела, който имат е по-добре от пазарната икономика на САЩ. В Китай може да имаш твой бизнес по правилата на пазарите и да вадиш добри пари. Но може и да си обикновен работник, който не е роден с бизнес нюх, но ако си вършиш отлично работата и си първенец, получаваш от държавата доста преимущества - хубава кола, хубава къща - и това с нещо като ваучърна система, която работи в държавните предприятия.

59

Българин

преди 1 година

Дефицит не значи ли, че сме изхарчили повече отколкото сме произвели? Един ден тези пари нали пак ще ги платим .. и то с лихва.

58

Друг българин

преди 1 година

Истината явно боли, като гледам как цъкате минуси..

57

Анонимен

преди 1 година

ПП доведе България до фалит и до МВФ!

56

Не знаех

преди 1 година

Че политиката е разхищение, мислех, че се нарича подкуп.

55

До 58

преди 1 година

Ушатко,Лена,Баджанаците,Кокорчо и сие "променители",сите са планирани производни на червената олигархия във България,под мотото"промяна"те се отърваха от рекета на лоестият и започнаха да пълнят необезпокоявани от никого ударно своите джобове!

54

Друг българин

преди 1 година

Китай доказа нагледно предимствата на плановата икономика..Па, ти си лалай, не ми пречиш..

53

Анонимен

преди 1 година

Лена и Баджанаците ни разказаха играта

52

Анонимен

преди 1 година

Някой да пресметне,ако държавата преустанови своите субсидии към бизнеса които за 2022 година възлизат на около 13 милиарда лева,с колко ще е на излишък бюджетът на България?

51

Анонимен

преди 1 година

Държавата след Кирчо и Кокорчо - двойни и тройни разходи и свити приходи поради рязко ограничаване на потреблението, тепърва държавата няма да може да покрива нуждите за здравеопазване, инфраструктура и образование защото всичко е повишено и то в пъти.

50

Анонимен

преди 1 година

Кражбата ако спре даже ще сме на излишък

49

Анонимен

преди 1 година

НЕ НА ЕВРОТО!

48

Сандо

преди 1 година

рашките са пред нас защото се кефят че воюват, а ние сме по-нещастни заради факта че ни пробутват джендаризма

47

селянин

преди 1 година

що не пишете че и у нас банките фалират или са по особен надзор

46

Радослав

преди 1 година

До 38: ако по време на Боко държавата имаше излишък нямаше всяка година да се вкарват нови и нови данъци и да се чудят как да национализират вторият пенсионен стълб за да кърпят НОИ и да я спасят още 2-3 години от фалит!