94

долу ЕС

преди 1 година

rа вие министре и драги бг журнализти, идва ви на крака евтокомисар, като политкомисар 1045 и ви иска оръжие, а никой не го попита пред камерите, скапания ЕС ВОЕНЕН СЪЮЗ ЛИ Е, ЩОТО НИЕ ВЕЧЕ ЧЛЕНУВАМЕ В ТАКЪВ? нато се води отбранителен , а ЕС нападателен ли е?

93

Indje Voivoda

преди 1 година

Не става въпрос тук за това дали еврейските банкери са гои , или банкерите като цяло са го, а дали можете да осигурите услуга на клиентите си индивидуална или корпоративна и да гарантират средствата им без злоупотреби?И дали племе по-древно и могъщо от еврейското и турското е гои или рая както го наричат отоманците?А тая земя тук Ханаан ли е, Османско владение ли е или е българската земя?

92

Бизнесменъ

преди 1 година

Защо няма конкурентен принцип в българския бизнес?Откъде на къде държавата ще помага само на хората ~ мутри и техните фирми само.С народна хара!

91

Има ли Българи

преди 1 година

В град Бобов дол се изтезават невинни Българи от полицаи и роми които се хвалят, че са недосегаеми и Главният Прокурор Иван Гешев ги защитава!

90

8

преди 1 година

До АнонУкрайна "ще си купи" нещо много голямо , ако продължава така!А то е , че няма да я има на картата!имен

89

Анонимен

преди 1 година

т.е. ни готвят за пушечно месо срещу Русия?

88

Анонимен

преди 1 година

'' Eврокомисар Бретон поиска '' .................................... защо от чужбина трябва да ви казват да попълните запасите ? Цялото военно министерство сте стари комунисти-русофили, изкукали заблудени като тези в Източна Украйна, a когато путин стовари бомбите, ще се изправите като зайци - ама ние не очаквахме това от Русия ..

87

4

преди 1 година

Откога Евросъюза е поделение на НАТО!?С чие решение?Идва тук някакъв си чиновник и ни нарежда!Чакай бе,това не е село без кучета!Станахме истинска тяхна колония!

86

Анонимен

преди 1 година

Бай Димитре, не забравяй че си военен министър на велика България, член на ЕС и на НАТО и се дръж като такъв! Ако не, шyтa отзад! Цялата продукция, за Украйна! Всеки снаряд, юмрук в мyтpaтa_на комунизъма и да не оставяме нито една неодрусана cливa в нашето село! СЛАВА УКРАИНЕ!

85

Анонимен

преди 1 година

България е ЕС.Българив е НАТО!Който не е съгласен-за Бахмут набират и русофили.Желаещи от *** има,ли?

84

Съвет

преди 1 година

До Анонимен 131 Необходимостта от много муниции е добре дошла за българските военни заводи.Държавата разчита основно на тях за подобряване на икономиката. Минаване на четири смени .Да си възползваме максимално от войната.

83

Анонимен

преди 1 година

Бретона иска да попълним запаси от боеприпаси, в близкото минало Урсулата искаше и иска милиони за едни съмнителни ваксини и бустери...утре друг "еврокапацитет" ще иска децата ни... Колко още е нужно да се гънем и унизяваме? Палячовците и 'урвеннския слугинаж, който ни се изписва за политици на какво още са готови? Продажници и предатели се нароиха във властта ни.

82

К ланга лунга РО

преди 1 година

До 125 Националните предатели сте вие рашизоидните мобики на П у т л е р.На вас би могло да ви се потърси сметка

81

Анонимен

преди 1 година

Какво се правят всички на умрели лисици? Вече сме дали на укропитеците оръжия и боеприпаси за над милиард долара. Не, официално, а чрез посредници, но сме ги дали и продължаваме да даваме като луди. За какво ни се е домъснал тоя?

80

Този Микимаус

преди 1 година

Не говори сериозно.

79

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха, ха, еврокомисарят може да иска да му направиш сБфирка, дали г-н Министър ще изпълниш искането му? ЕС иска много неща, които са абсолютно безумие за българските граждани и много от слугинско, сервилните ни управлящи го играят противодържавно, против интересите на България. Само и само да се харесат на чуждите, началници. Това са лакеи по душа, дребни, подкупни субекти с нереална собствена оценка за управленските си качества и възможности. Дребни, продажници ни се пишат управници

78

До 124

преди 1 година

Ще я защитите вие с цветното знаме ве, трети разряд

77

ББ

преди 1 година

та питаме министротО и резидентО,понеже раша аверите ви ни обещаха поздрав със Сармат...как ще я спрете???обявиха ни за вражеска...заплашиха България с ядрена ракета...всеки може да го провери и види...как ще я спрете и защитите България...костя?...с руски байряк на шипка ли...предател!!!извадете си главите от з... хора,децата ви ще ви презират!!!

76

ББ

преди 1 година

До Анонимен"Бретон поиска.."вземете се в ръце,направете си армия и я въоръжете,не може разчитате само на нато,а с данъците на Народа си да стройте на путин потоци и правите замъци с ограбеното...простичко е...обаче руските т.ол.ве ви имат за по проЗти от тях продължават със мантрата...нещо ви налагат!!!

75

Анонимен

преди 1 година

'' Eврокомисар Бретон поиска '' .................................... Ми попълнете запасите де ... защо от чужбина трябва да ви казват да попълните запасите? Цялото военно министерство сте стари комунисти-русофили, изкукали заблудени като тези в Източна Украйна, a когато путин стовари бомбите, ще се изправите като зайци - ама ние не очаквахме това от Русия ...