134

Анонимен

преди 1 година

НИТО ГЛАС ЗА ПАРТИИТЕ НА ВОЙНАТА МИРСТОЯНОВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗВАШ ЧЕ ВОЕННИТЕ НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ А САМО ПОСЛУШНО ДА ИЗПЪЛНАВАТ ЗАПОВЕДИ КАТО РОБОТИОСТАВКА

133

Анонимен

преди 1 година

Не е ли редно както обещаха за нашите производства да ни дадат заместващи военни мощности, нали така лъжеха редовно и напоително. България има нужда например от мощни ракетни комплекси, за да се защитава от натовския си съюзник със земетресението, защото той досега е енвазирал и ескалирал към всичките си съседи без изключение, а към нас е отправял териториални закани и други немирни послания.

132

Анонимен

преди 1 година

Нищо не пречи еврокомисар Бретон да поиска от Франция, нали той си е французин, да повиши производството на боеприпаси за тежката артилерия и РСЗО, а не да тича като луд по бившите държави от СИВ и тях да въвлича във войната Украйна-Русия. А военолюбците от ПП-ДБ да отидат да повоюват поне 3 месеци във ВСУ и тогава да искат България с нейните 3 военовременни дивизии да бъде въвлечена в украинската касапница. Гнома и Мравояда плюс Кирчо-Кокорчо да покажат мъжество.

131

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата ! Настъпва Ерата на Водолея ! Страхът, Тиранията и Хаосът ще бъдат победени ! ЛЮБОВ и СЪЗИДАНИЕ ще управляват !

130

Анонимен

преди 1 година

Господарите идват да нахокат слугите, че не произвеждат оръжие за да може дементният старец и сина му да водят войната с Русия за енергийния бизнес който взеха от Украйна. Много е важно интересите на господаря да се защитават от слугите за тяхна сметка. За какво иначе са господари. Сега като свършат украинските слуги на фронта, почват да изпращат такива от Източна Европа, дементния каза в Полша че сме фронта на НАТО, така че русофоби бягайте на фронта и без това ще ви подкарат

129

Анонимен

преди 1 година

НЕ МОЖЕ ЛИ И НИЕ ДА НАЧЕРТАЕМ РАЗНИ ОРЪЖИЯ И СНАРЯДИ И ДА НИ ГИ ПЛАТЯТ

128

Анонимен

преди 1 година

СЛАД КАТО 34 ГОДИНИ ЗАПАДЪТ НИ УНИЩОЖАВА ВОЕННО ПРОМИШЛЕНИЯ КОМПЛЕКС СЕГА ЩЕ ГО ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ...

127

ББ

преди 1 година

времето на "тарикатлъците" свърши,няма да ви позволим да позорите България,за копейки,обслужващи убиец на жени и деца и да пришивате позора на Народа ни!!!само защото ви "дадоха"власт и ви плащат!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!Война е и избирате децата ви да работят в Свободният свят за достойни пари и живот...или да къртят камъни в сИбир за путин...записването за сибир в резидентството и централите на дпс-гроб...едно са...Война е...играта свърши!!!Бог да пази САЩ!!!

126

ББ

преди 1 година

благодаря на *** за заплахите,та да попитам г-на,ако акостира руски кораб със сармати,не дай боже на варненското,как и с какво ще го спрете,ако пострада замъка на костя на варненското езеро...ще е непростима загуба,то путин и украйна нямаше да напада...убиват жени и деца там...и ги отвличат насилствено...опасни игри са вашите...примитивни...вървите против живота на децата си...това искам да ви кажа...Свободата Санчо...парите няма ги носите никъде...те са дявола с който ви държат руснаците

125

Анонимен

преди 1 година

И тоя министър не става !!!

124

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Vasil Angelov: Каквото с едрия дивеч, това и с дребния. Всичко под ножа и във фурната.

123

Лаещият с помияри

преди 1 година

Военният биснес е много печеливш, България има уникален шанс да стане водещ производител на боеприпаси за източна Европа, страната ни е известна и има традиции в производството на оръжия. Нато вече не е геополитическа структура а такава, обслужваща военната индустрия на щатите, ние можем да станем ключов играч на тоя пазар - това като информация за лаещите по-долу пумияри.

122

Анонимен

преди 1 година

Бретончо нали знаеш ,че западна европка няма шанс срещу руснаците !

121

Анонимен

преди 1 година

Тоя върти суче все за помощи и пари мисли за украинците ,дали е български министър

120

Анонимен

преди 1 година

Един срещу 200000.

119

Граф Игнатиев

преди 1 година

И какво се случва на практика, купуваме Ф16 не за БЪЛГАРИЯ, а за ШАЩ. За да могат те в тяхната база в ГРАФ Игнатиево да си джъткат на акъдето им скимне. БРАВО ТИКВО БАНКЯСКА.

118

Жуков

преди 1 година

А уж руснаците от миналата година свършиха снарядите!!!

117

Vasil Angelov

преди 1 година

Янкеее знаеш ли приказката за тримата братя и златната ябълка. А приказката за Сакскобурга и златната ябълка? А ако са трима братя и една сестра дето са докопали ябълката, а не Сакскобурга????

116

Vasil Angelov

преди 1 година

Янко знаеш ли приказката за тримата братя и златната ябълка. А приказката за Сакскобурга и златната ябълка? А ако са трима братя и една сестра дето са докопали ябълката, а не Сакскобурга????

115

Анонимен

преди 1 година

Вярвате ли му ??.